שאלה שאלתית

סילביה9

New member
שאלה שאלתית

האם מישהו יודע אם יערך בקרוב גיוס לתפקיד סלקטור? ואם לא, כל כמה זמן בערך נעשה יום ראיונות? ואם לא, את מי כדאי לשאול? ואם אין אני לי, מי לי? תודות רבות.

israellu

New member
שלום..

שלום.. אני הייתי בשבוע שעבר במיונים לסלקטורים.. לצערי שיניתי את דעתי ולא רציתי לבסוף לעשות את הקורס.. מה שכן כרגע אין גיוס אלא רק כל כמה חודשים ולא ידוע לי כמה.... יש מספר טלפון ואפשר להתקשר לגיוס עובדים נתב"ג ולשאול אותם מתי יש גיוס בקרוב.. לא להילחץ מהדיבור המגעיל של האנשים שמדברים איתך בטלפון.. הם סתם מגעילים.. גיוס עובדים נתב"ג: 03-9710276

dodo58

New member
שאלה לisraellu ותגובה לסילביה

שלום israellu, כשאת/ה אומרים שהייתים לפני שבוע במיונים לסלקטורים- איך הגעתם לזה כרגע, אם אפשר פירוט בהתחשב בזה שכבר הרבה זמן לא היו פירסומים בעיתונים וכן מתוך הנחה שהכוונה היא לתפקיד סלקטורים בנתב"ג מטעם רשות שדות התעופה? לגבי סילביה, אני באמת התקשרתי לגיוס עובדים בנתב"ג , דווקא למסר שגם ניתן כאן בפורום 039710383 ולפי מה שאמרו לי, מתי שהוא בחודש הבא היו פירסומים בעיתונים, אבל הכי טוב שתתקשרי גם את ותבדקי את זה שוב - לוודא שהתשובות שלהם לא משתנות כל הזמן, ואם תוכלי תכתבי כאן תגובה מה הם אמרו לך. תודה

uriallony

New member
תשובה

הגעתי לזה כי קראו לי לראיון כנראה היה להם את הקורות חיים שלי....אני אישית לא ראיתי פרסומים ולא שלחתי להם בזמן האחרון.... אני אומר לכם להיכנס לרשות זה סיפור לא פשוט בכל מקרה צריך להתקשר כל הזמן ולהציק להם.. ואל תעשו יותר מדי שטויות.. הם זוכרים שמות!!! זה פשוט מפחיד

למעלה