שאלה שאלתית

שאלה שאלתית

אהלן, תגידו, כשעושים טסט אז הטסטר משוחח אתכם ושואל אתכם שאלות תוך כדי נהיגה או שהוא רק רושם הערות לגבי הנהיגה שלך? פשוט יש לי בעיה כי כשמדברים איתי בזמן הנהיגה אין לי בעיה להקשיב אבל כשמבקשים ממני לענות על שאלות ולשוחח אז אני ממש יוצאת מריכוז (יש לי בכלל בעיה להביע את עצמי באופן כללי, מרגישה חוסר אונים שכזה). עכשיו אני מפחדת שיהיה נגיד איזה מצב שאני חלילה עושה איזשהי טעות ואז כדי לבוא לקראתי אז הטסטר הזה ירצה לבדוק אם עשיתי את הטעות הזאת באופן חד פעמי או בגלל שאני פשוט לא יודעת שזאת טעות (ואז תהיה לו סיבה מוצדקת להכשיל אותי) באמצעות שאילת שאלות. אני אומרת לכם, אם אתם שואלים אותי בזמן הנהיגה כמה זה 2 כפול 2 ותבקשו ממני לענות אתם לוקחים סיכון די רציני אם אתם יושבים איתי באוטו. אני מקווה שהבהרתי את הבעיה ואני אודה מראש לכל העונים... ודרך אגב, אם יש מישהו שמזדהה או שיש לו פתרון איך בכל זאת לא לצאת מריכוז אז אני גם כן אשמח... :)
 

be_roo

New member
את יכולה לבקש מראש מהטסטר

למעט בשיחה איתך במהלך הטסט, אבל תביאי בחשבון שאת מונעת מעצמך את היתרון של להסביר את השיקולים שלך לטסטר. בנוסף, רגישות כזו זה משהו שרצוי ללמוד להתמודד איתו, הסחת דעת בכזו קלות זה לא דבר מומלץ בנהיגה.
 

NewUser4

New member
בעייתי

אם רק משיחה פשוטה את מאבדת את הריכוז בנהיגה זה בעייתי מאוד (לפי דברייך מספיק שנשאל כמה זה 2 כפול 2). הבוחן לא ישוחח איתך על הא ודא אם לא תחפצי בכך. אולם אם יהיה צורך בהערה מצדו הוא יצטרך להעיר, ומומלץ שתוכלי להשיב על הערותיו ושאלותיו. השאלה המתבקשת היא מה תעשי כאשר תסעי עם חבריך ברכב. שהרי אלה לא ישבו בשקט וישתקו.
 

joy4ever

New member
קצת פחות

לפעמים ששואלים אותי שאלות לוקח לי זמן לענות כי אני עסוקה בנהיגה . וזה גם הטיפ שאני ממליצה לך. כששואלים אותך שאלות או מדברים קודם תעשי את מה שאת צריכה לעשות (אם זה לעצור , לתת זכות וכו' ) ורק אח"כ שאת במצב שדורש פחות ריכוז(נגיד בין עירוני) את יכולה לענות (וכמובן תמיד הכי חשוב לשים לב לנהיגה שלך ותנאי הדרך , אח"כ תעני לאנשים הם מבינים). מקווה שעזרתי.
 
גם אני

אומנם לא מכל שאלה קטנה, אלא כשהמורה צועק עלי זה מוריד לי את הביטחון ואני לא מרוכז בנהיגה
 

flutter girl

New member
באופן חלקי..

בזמן השיעורים לא הייתה לי שום בעיה לנהל שיחות על הא ועל דא עם המורה. בטסט, כל דבר שהבוחן אמר הלחיץ אותי, שזה אגב משהו שקרה לי בטסט שעברתי אותו (נלחצתי מאיזה שאלה של הבוחן והוא היה צריך להגיד לי- "תרגעי, לא אמרתי שלא עברת".. והוא העביר אותי). עכשיו, בנהיגה, זה ממש לא מפריע לי. שיחות, דיונים, צחקוקים ורעשים. אז אני מסכימה שבחלק של הטסט, זה קצת מלחיץ.. אבל לא אם הוא שואל שאלות פשוטות, אלא אם הוא שואל למה עשיתי ככה וככה בטסט, וזה גורם לי לחשוב שטעיתי ודפקתי את הטסט. *היסטריה בע"מ*
 
למעלה