שאלה שאלתית

שאלה שאלתית

למה פוליקר בשונה מארצי לא עורך יותר הופעות מהקיים, הרי הציבור צמא לשמוע אותו?

illani

New member
דווקא בגלל זה

בגלל הצימאון. כשנמצאים במקום שיש הרבה מים מסביב אז לא מרגישים צמא. אבל כשהמים נדירים - אז כל טיפה היא המון. כל טיפה היא יקרה ומרווה את הצימאון ואז היא המשקה הנפלא והמשובח ביותר שיש. ככה ההופעות של יודה.

קרן ב1

New member
זה פשוט בא בתקופות

כרגע יהודה עובד על כמה פרוייקטים ולכן הוא פחות מופיע, אבל אחרי שהאלבום יוצא יש סיבוב הופעות חדש ואז מגיעה תקופה שהוא מופיע יותר... אני זוכרת שבסיבוב של "הילד שבך" למשל הוא היה מופיע מלא, הייתי הולכת לראות אותו כל שבוע בערך. כרגע הוא עסוק בדברים אחרים. אז... סבלנות

ספי סול

New member
והוא כל הזמן מופיע...תפסיקו להתלונן

יהודה הופיע המון לא מזמן שמענו כאן על ההופעה שקרן ורינה דיווחו לנו עליה מופע בהתנדבות או משהו כזה... והנה בשבוע הבא יש עוד שתי הופעות פתוחות לקהל אז מי שרוצה ויכול יגיע... וכשיהיו שירים חדשים ודיסק חדש ומקווים שבקרוב...בוודאי שהוא יופיע יותר ייצא בסיבוב חדש ויחרוש את הארץ לאורכה ולרוחבה...פשוט הוא גם לא מסוגל להופיע כל ערב עם אותם שירים...חשבתם על כך...??? להבדיל מהזמר ההוא שהזכרתם את שמו שמופיע כבר 50 שנה עם אותם שירים...

ספי סול

New member
קרן ליז או כל אחד אחר...איפה רינה??

איפה היא גב' פוליקר הראשונה?????

ספי כל זמן שרינה לא פה

היא בעבודה חחחח שמע לנהל סניף של רשת מנגו זה לא פשוט.. ניפגש במוצ"ש....

illani

New member
מאיפה יש לך ../images/Emo35.gif

כסף ללכת לכל כך הרבה הופעות שלו ? ההופעות שלו נורא יקרות. יש לך איזה מקור לכרטיסים בהנחה ??

קרן ב1

New member
אני מניחה שהשאלה היתה מופנית אליי

תראי, אין ספק שהוצאתי הרבה כסף על הופעות של יהודה, אני לא מעיזה לחשוב כמה... כל אחד בוחר על מה להוציא את הכסף שלו, יש אנשים שיוצאים לבלות בפאבים ובמועדונים כל שישי בערב, אני העדפתי להשקיע ביהודה ולחסוך בדברים אחרים. אמנם בשלב מסוים יהודה תפס אותי ואמר לי שהוא לא מסכים שאני אבזבז עליו כל כך הרבה כסף, ונתן לי את הטלפון של המפיקה שלו כדי שהיא תסדר לי כרטיסים (זה היה בתקופה שיעל בן יעקב היתה המפיקה), ונכון שיש מדי פעם הופעות שאני נכנסת בלי לשלם, אבל בדרך כלל אני מעדיפה לא לבקש טובות ומשתדלת לקנות כרטיסים. יהודה מקסים ואני נורא מעריכה את המחווה שלו, אבל אני לא רוצה להיות תלויה באנשים אחרים. וחוץ מזה, בהתחשב באושר שכל הופעה שלו גורמת לי המחיר בהחלט שווה את זה, ולחיבוק שלו אחר כך אין מחיר...

illani

New member
אכן ../images/Emo17.gif

ואיך אני מקנאה שדברת אתו והוא מכיר אותך אישית !! יש לי מה זה הצתה מאוחרת. אני מכירה כל תנועה של יודה בהופעות, יודעת מתי הוא מחייך אבל אף פעם לא דברתי אתו. הייתי בהופעה האחרונה שלו בקיסריה ואפילו נגשתי ל'אחורי הקלעים' שהיו בצד שמאל של הבמה וראיתי איך כולם מברכים אותו לא העזתי לגשת אבל בהופעה בשבוע הבא אין מצב שאני אפספס.

willo1

New member
תגידי קרן

את יודעת אולי משהו על ליהי?.. מישהו אמר לי שהיא פעם הייתה המפיקה של יודה או משהו כזה..

קרן ב1

New member
אממ, לא מכירה ליהי...

מבחינת נשים בהפקה, הייתה יעל ועכשיו יש את הילה. אני לא הכרתי מישהי אחרת, אולי לפני זמני...

willo1

New member
אה..../images/Emo51.gif../images/Emo13.gif

הוא אפילו נתן לי את המס' שלה אבל אני לא זוכרת מי הוא אמר לי שהיא בדיוק

למעלה