שאלה שאלתית!

kramerica84

New member
שאלה שאלתית!

שלום לכולם! קוראים לי ניר ואני מדריך באונ' ת"א בבית ספר לסטודנטים מחו"ל. יש לנו באונ' סטודנטים מכל העולם. אנחנו רוצים לארגן להם יום עבודה במשק בקיבוץ בכדי שהם יוכלו לטעום מההוויה הקיבוצית ולקחת חלק בעבודה העברית. אני אודה לכם אם תוכלו לומר לי מה הפרוצדורה בארגון פעילות שכזו? אני אשמח אם תפנו אותי לבעלי תפקידים בקיבוץ שלכם בכדי לדבר איתם על אפשרות קיום הפעילות. תודה רבה! ושיהיה לכם יום טוב :) אימייל: [email protected]

MsUnderstood

New member
אתה מוזמן להיכנס לאתר הקיבוצים

לחפש קיבוץ שקרוב לת"א או אם אתה רוצה בסביבה אחרת,להתקשר למזכירות הקיבוץ ושם לשאול את כל השאלות.. בהצלחה

kramerica84

New member
נכנסתי לאתר הקיבוצים ו...

דיברתי עם האחראית על הנושא שם (בחורה בשם דפנה) שאמרה לי שהיא לא יכולה לעזור לי לתאם בגלל שעכשיו כל הנושא הזה מרוכז בקיבוצים עצמם ושאני צריך לדבר עם האנשים האחראים מהקיבוצים עצמם.

MsUnderstood

New member
זו לא הייתה הכוונה שלי...

הכוונה הייתה שתראה קיבוצים בסביבה שאתה רוצה להיות בה. אתה באתר יכול לקבל את הפרטים על כל קיבוץ ואת מספר הטלפון של מזכירות הקיבוץ. אם תגיד בערך באיזה אזור אתה מחפש אוכל לעזור לך יותר

kramerica84

New member
אה אוקיי ../images/Emo13.gif

אני מחפש קיבוצים ברדיוס שעה שעה וחצי נסיעה מת"א עם אפשרות לעבוד גם ברפתות. אני אנסה עכשיו גם למצוא דרך האתר טלפונים
ותודה רבה

MsUnderstood

New member
יש לך באתר מפה עם כל הקיבוצים..

זה יעזור לך.. שאני אחזור אני אחפש..

9910

New member
רפת זה בעייתי

בגלל שאי אפשר למצוא לקבוצה שלמה עבודה,ובכלל רוב העבודה שם דורשת ניסיון. הייתי ממליץ לך לחפש קבוץ עם פרדס כי יש פרי לאורך כל החורף,קטיף לא דורש ניסיון ותפוזים היו פעם מוצר הייצוא מס' 1 של ישראל כך שתוכל להשיג הזדהות עם העבודה (מי לא ירצה לקטוף במו ידיו תפוז jaffa? )

למעלה