שאלה שאלתית

שאלה שאלתית

שאלה בה עסקתי בשנים האחרדונות : למה? יש לענות, לנמק ולהביא ראיות מההיסטוריה. אה, וככה זה ביכללותשובה (למה? ככה!).

אתינקוש

New member
42

סופסוף, אחרי 24 שנות בערות ושהייה בשממון של עולם ללא תשובות, גמני מצוידת בתשובה האופטימלית.. אסתר, כבר 1/5 אינטליגנטית.

אתינקוש

New member
אם תוסיף את ה"כולל" של "ככה".

שמתי לב שזו מניפולציה רגילה בגימטריאות. ואם מפריע לך שצריך להוסיף מה42 ל45 ולא להיפך, אני מרשה לך להשתמש בממוצע של 4 ו-2.

אתינקוש

New member
ככה זו תשובה יהודית מובהקת

שהרי, אשרי העם שככה לו. וגם ראיות הסטוריות לא חסר: למרדכי עשו "ככה" ונדמה לי שגם ליוסף. אם כי כבר המגילה שואלת ותוהה על הנוהג המגונה הזה- ומה ראו על ככה?

אתינקוש

New member
גמלי יש שאלות שאלתיות

1) האם שערי 1העם1 נסגרו בפניך בעקבות השינויים של מערכת תפוז? 2) האם תיבת הסימון של "ברצוני לקבל הודעה במייל על תגובות.." מנוטרלת אוטומטית אצל גולשי הפלאפון? (השאלה היא, האם כשאתה מגיע הביתה תיבת המייל שלך מוצפת..) 3) האם תיבת הסימון של "ברצוני לקבל הודעת SMS על תגובה.." אומרת שבעצם אינני צריכה לסמס לך כשאני מגיבה? 4) האם השוני במילים "תגובות" ו"תגובה" שמופיעות בתיבות הסימון משאלה 2 ו-3 (בהתאמה) משמעותית? עד כאן בינתיים.

Dr Spock

New member
תשובה תשובתית

לשאלה שאלתית תמיד תהיה ארוכה משעממת וחסרת כל פואנטה או טעם... אתה בטוח שאתה רוצה תשובה?

Dr Spock

New member
ובעיה אחרת ונפוצה באותה מידה:

אנשים נוטים לשכוח שאחת המטרות של שאלה היא לשאול...

Dr Spock

New member
זה כן:

מדוע? איך? הכיצד? מה? מי? סליחה? מ'זה? תחזור שנית?
הנה שאלה: "ואם למה אינה שאלה, מה כן?" ולזה קיבלת תשובה...

elninyo

New member
../images/Emo19.gifמתקשה לעקוב אחר רצף הדיונים.

אולי תשאלו את השאלה, ונשתדל להשיב...לפחות ננסה. לא ייתכן שבמשך שבועיים וחצי, אתם דנים אם בכלל לשאול או לא לשאול... קצת ת'חשבות עם הפותרים נכונה. ותגידו, שנדליק את המזגן?

Dr Spock

New member
הנה שאלות חשובות ביותר:

מי הפליל את רוג'ר ראביט? מי הזיז את הגבינה שלי? מה בא קודם? הביצה או הסלמונלה? מי רצח את ארלוזורוב? למי אכפת מי רצח את ארלוזורוב? אם אין אני לי מי לי? מה קרה בגטקה? על כמה דרכים חייב אדם לצעוד לפני שנקרא לו גבר? האם תמצאו לי תשובה? (זו גם שאלה)

אתינקוש

New member
ושאלות מסוג אחר. סוג אמיתי.

וסליחה על הבורות המחפירה- מה זה בובות צל מלאזיות? מי הפליל את רוג'ר ראביט זה סרט טוב? הצלחת לקרוא את מי הזיז את הגבינה שלי עד הסוף? ואיך הסרט גטקה? טובי, השאלות מופנות גם אליך. במיוחד כמבקר סרטים.

Dr Spock

New member
תיאטרון צל מלאזי

זו אומנות נשגבת ממש...
את רוג'ר ראביט ראיתי כשהייתי קטן, אהבתי אותו אז, כבר לא זוכר כ"כ, אז מי הפליל אותו באמת? את הספר הגבינתי אפילו לא התחלתי, ואין לי שום עניין בכך, אני בכלל רגיש ללקטוזה.
גטקה זה סרט מצויין, במיוחד עם התקדמות הביו טכנולוגיה והמחקר הגנטי, זה לא סרט לכל אחד, אבל לדעתי זה שווה צפייה...

אתינקוש

New member
זה כל כך נשגב שא"א להסביר מה זה?

נו טוב, מחר כבר אבדוק בגוגל. לא ראיתי את הסרטים, לכן שאלתי עליהם. אבל זה הסרט שהפליל את רוג'ר ראביט, לא כן? ולמה גטקה זה לא לכל אחד? ובגבינה קשה אין כמעט לקטוז. לילה טוב.

Dr Spock

New member
תיאטרון צל מלאזי

זה צורת אומנות מסורתית במלאזיה, שנוסדה לפני מאות שנים, הרעיון הוא בשימוש של בובות שטוחות ולהפעיל אותן כנגד מסך חצי שקוף עם אור מאחוריו, כך רואים רק את הבובות ולא את המפעילים, מעבר לזה הרעיון דומא לתיאטרון מריונטות מערבי מימי הביינים: סיפורי אגדות, מיתולוגיה, סיפורים דתיים, סיפורים לילדים עם מסר חינוכי, זה נחשב כבידור מסורתי במלאזיה.
גטקה זה לא סרט לחובבי האקשן והעלילה החלולה, יש דיאלוגים, אווירה של פילם נואר, לא כולם אוהבים את זה, עובדה שהסרט לא הצליח כ"כ בקופות...
בגבינה קשה אין הרבה לקטוז? תסלחי לי אך הקיבה שלי חולקת אתך...

אתינקוש

New member
תודה. ולגבי הגבינה לא דייקתי-

"כדי שגבינה תהיה נטולת לקטוזה, תהליך הייצור שלה חייב לכלול הפרדת מי הגבינה והסרתם (הם מכילים את רוב הלקטוזה) וכן "תיקון" שאר הלקטוזה ע"י הוספת תרבית חיידקים." הגבינות שנחשבות לבסדר מהבחינה הזו הם: Brick Colby Havarti Swiss יש גם גבינות שהן כמעט בסדר, כמו: Roquefort Parmesan Port du Salut תכל'ס, בתור אחת שאינה אוכלת לקטוז ולא לגמרי יודעת לפענח ת'רשימות שנתנו לי, אני אוכלת : גבינה צהובה של תנובה ירושלים, קוטג' 9% של תנובה ירושלים, גבינת חרמון וחמאה. אלו דברים שעפ"י מה שנמסר לי, נבדקו.

Dr Spock

New member
מה עם מוצרלה?

לא נכנסה לרשימה? זו אפליה בוטה! אני נעלב בשמה!
בדקת הכל באופן אישי, או שזה דרך גורם שלישי? כי אם ככה אז זה הורס את כל האמינות של המחקר..

למעלה