שאלה...שאלתית....

Lost Oath

New member
תשובה... תשובתית...

היי שלומי, אני בא מרקע של גמל שלמה דרומי לכן לא אתימר להגיב על שיטות אחרות. כפי שאמרת, אתה לא מכיר את השיטות גם כן לכן המלצתי היא ללכת לשיעור ניסון או שתים כדי לבדוק מי נגד מי. בקשר לגמל שלמה - כושר, הגנה עצמית, יכולת עמידה בקרבות ואפקטיביות הם ללא ספק משהו שמופק מהאימונים. לאימונים במגע מלא תיכנס בדרך כלל לאחר כשנתים, שנתים וחצי בשיטה (שכן זה הזמן שלוקח ללמוד את הבסיס - עמידה, גוף וכו...). הרבה תלוי בעבודה עצמית. אם אתה מחפש לצאת מזיע מהשיעור כבר בחצי שנה הראשונה (כמו שקורה באיגרוף תאילנדי,השרדות וכדומה) גש"ד זה לא המקום... בכל אופן, בהצלחה!

Sensei

New member
From my experiance

If you want to be a Fighter ,then take up Judo ,and a Karate class ,preferably shotokan.You will get plenty of stanima,and both will give you fighting experiance.You will become an expert in two areas, close range fighting including groundwork and karate will give you the rest.Work hard at both and in no time you will be a fighter.I did it for years and it payed off.Besides these arts will open up new avenues for you.They are the basis for many Martial Arts.These arts are grass rooted ,traditional and strong.Many new modern Israeli arts are just that new modern and Israeli.Go for the Traditional arts that will instill in you the basic:balance,focus,and precision movements. If you do that ,you will eventually come to value the more traditional arts of Japan such as Kaze Arashi Ryu .​

אליקום

New member
משהו שאני לא מבין

אתה למדתה בחולון ובסדר העבודה שלך מפריע לך. אבל אין לך בעיה ללמוד באזור תל אביב. אז למה לא ללמוד אצל דניס בגבול ת"א הרצליה.

shlomi_e

New member
אליקום....אין לי בעיה לחזור לדניס..

פשוט חשבתי...שאת השיטה אני כבר מכיר (אולי רק מעט..אך בכל זאת) ואולי כדאי לבדוק שיטה חדשה ולהרחיב מעט את אופקי. למרות שמאוד נהנתי להתאמן בשיטה שלו. בברכה, שלומי.

שי רגב

New member
מכיר????

אחרי שנה-שנתיים???? (קצת יומרני, לא?) אני לא מכיר את הג'ו-גיטסו אחרי 10 שנים ולא את הנינג'יטסו אחרי עוד 5 שנים... (בעצם, גם את עצמי אני בקושי מכיר במראה, בבוקר...
).

shlomi_e

New member
היי שי,

כשאני אומר "מכיר" אני מתכוון... כמו שאומרים בשפת העם: "קלטתי את הראש" אינני מתימר what so ever לומר בזאת שאני מבין ומכיר את השיטה כולה. המשך יום נעים, שלומי.

shlomi_e

New member
וואאוווו......./images/Emo24.gif

מיליון תודות על התגובות!!!!!!
לאור הדברים שנאמרו (נכתבו) כאן, כדאי לבדוק באמת "לחימה משולבת" ואיגרוף תאילנדי (למרות שקצת מבאס שלא עוסקים גם בעבודת קרקע). (מקסימום...תמיד אוכל לחזור ל"דניס"). ובקשר ללימודי קרטה בשילוב עם לימודי ג'ודו...חבל שאי אפשר... אך יש עבודה...לימודים...וגם חברה. |
| מה דעתכם על ג'י ג'יטסו? ומה ההבדל בן הסיגנון היפני לברזילאי? תודה, שלומי.

אליקום

New member
בלחימה משולבת יש קרקע

אלוהים מאיפה אתם מביאים את השטויות האלה.

אליקום

New member
שיקראו מה איכפת לי

עובדה לפחות אל תדברו שטויות. מה לעשות בלחימה משולבת יש קרקע וזה מצריך קצת קריאה של דברים.

היית יכול לכתוב שיש קרקע בלחמ"ש,

בלי לכתוב "אלוהים מאיפה אתם מביאים את השטויות האלה". אותו מידע חשוב, בלי להעליב אף אחד. לא עדיף?

אליקום

New member
מה הבעיה לקרוא

כתוב באתר שלך לחימה משולבת ויניב כותב את זה בכל הזדמנות. גם אף אחד לא נעלב פה זה לא כיתה א זה פורום של אנשים. לא הילדים שאיתם אתה עובד ועושה באמת עבודת קודש.

אליקום, איך אתה כל-כך בטוח?

איך אתה יכול להיות בטוח שאף-אחד לא נעלב? דוקא אתה, שמתלונן עלינו המנהלים בפורום משוב, צריך להקפיד לא לתת לנו סיבות למחוק ולחסום הודעות שלך. ביקשתי ממך בעבר, מתן את צורת ההתבטאות שלך. אמנם הפעם זה היה די מתון יחסית לכמה התבטאויות שלך בעבר, אבל בכל-זאת, עדין יש מקום לשיפור. ודרך-אגב, בפורום הזה קוראים וכותבים גם ילדים.

זה פורום של אנשים

שמשתדלים לדבר בצורה תרבותית, ולהוות דוגמא לילדים שנכנסים לכאן.

אליקום

New member
כן אהה איזה תרבות

חוסר ידעת ציניות ושטויות הכפשות והריסת שירשורים וכן אנשים צריכים לחכות 20 שירשורים כדי לקבל תשובה והתייחסות למה שהם שאלו.

למעלה