שאלה...שאלתית....

fusion boy

New member
אני ממליץ להשאר אצל דניס

אבל אם זה קשה מידי בשבילך אז לך לקרב מגע, בנתניה יש את גבי נוח והוא אחלה מאמן - עושה קרבות מגע מלא והכול (מהיכרות אישית שלי...) לדעתי זה יענה על הדרישות שלך ולא ידרוש ממך כול כך הרבה כמו הישרדות... תראה בקישורים שנתתי מה מתאים לך מבחינת מקומות וימים ושיהיה בהצלחה!!! אני אגב, לא מתאמן אצל אף אחד מה קישורים שנתתי אבל הם אחלה מקומות...

shlomi_e

New member
תודה fusion

אני בהחלט אבדוק את הדברים. ובאמת...אולי לא כדאי לעבור שיטה....איך אומרים: סוס מנצח לא מחליפים אז אולי באמת ארשם חזרה לדניס בת"א (על גבול הרצליה). תודה, שלומי.

שי רגב

New member
ע"ס הנסיון והזיכרון...

(שהולך ונהיה גרוע עם הגיל והתרגיל...
): אני מאוד ממליץ על אמיר ברנע ממועדון סמוראי.

אליקום

New member
שלומי יש לי רעיון בשבילך

תנסה ללמוד אצל ד"ר דניס הנובר שמלמד פרופר הגנה עצמית כפי שנאמר והמון חניכים טובים יצאו ממנו (גיא רפאלי,אייל אופיר,יואל קרני). וגם ללמוד במקביל לחימה משולבת שנותנת לכל מי שרוצה בכל סנפיה את האפשרות ללמוד bjj וקמי. בגלל זה דרך אגב יניב אתה צריך לציין את זה קבלת חגורות בלחמש היא איטית מאוד בגלל החומר הרבה שהתלמידים עושים. אני יצא לי את הרושם שלכל אומנות לחימה יש את טכניקות ההגנה עצמית שלה אבל גם לחימה משולבת וגם ההשירדות עובדים על קווים כללים ומנחים.

אליקום על חגורות בלחמ"ש...../images/Emo124.gif

דווקא יש ציון באתר על כמה זמן לוקח להגיע לחגורה שחורה בלחמ"ש בסעיף FAQ יש שאלה כמה זמן לוקח להגיע לחגורה שחורה, ויש תשובה בגינה ואכן אליקום צודק אנחנו עושים גם קרקע ! ואפילו נבחנים על טכניקות קרקע בבחינות המעשיות של החגורות... יניב

amir_aikido

New member
ממליץ לך להשאר במקום שנהנית בו ../images/Emo70.gif

השיטה בה התאמנת קודם מצאה חן בעיניך, נהנית במכון ההוא. אז לא ברור לי מדוע שלא תחזור לשיטה ותמשיך להתאמן שם
אמיר

למעלה