שאלה שאלתית

nutmeg

New member
שאלה שאלתית

רציתי רק לשאול אתכם - אם לאחר גלילה של שרשור ארוך אתם נכנסים עוד לקרוא בו לאחר שהתחוור לכם שמישהו אכן כתב שם עוד משהו... (לומר שהגלילה קפצה לראש העמוד שוב)? כי אני מרגע שגלגלו - כבר לא פותחת ואם לומר את האמת גם כשמתסעפים יותר מידי אני מפסיקה לקרוא. מרגישה שזה עמוס מידי ולא שווה את המאמץ להתחיל להבין מי אמר מה ובאיזה הקשר. מהם הרגלי הקריאת השרשורים שלכם? יש גבולות? קוים אדומים? שסתומי אל-חזור?

נכנס שוב ושוב

[והקונוטציות הן שלך] כששרשור נהיה ענק ומפלצתי אני מתחיל לראות אותו כאגודה של שרשורים, אני יודע שבהתחלה יש גבעה שבה המיקוד הוא הא ובראשה התדיינות בין אלה ואלה, אחרי זה ישורת ושוב גבעה שיש לה שני אוכפים וכו' אני רואה את השרשור באופן גרפי ומשייך לכל קמר וקער את הטופיק שבו הוא מתמקד והאנשים שכותבים בו, וההודעה שהשארתי שם שהייתי רוצה לראות אם הגיבו עליה וכו', כלומר שכבר לא מדובר מבחינתי בשרשור אחד. קוים אדומים? כן, אבל הם תוכניים, את האחד ביטאתי בשעתו בהתדיינות ארוכה שלא נחזור עליה, והשני מבוטא בקריקטורה שבלינק הזה.

אטיוד5

Active member
קורא כמעט הכל

אפילו בתמנונים מרובי הזרועות מגלה לפעמים עיניין. כשאחת הזרועות הופכת לקשקשת בין-אישית אני מפסיק לקרוא.

Mנטה

New member
די די כבר עם השרשור ההוא !...

לדעתי כשרשור הופך להיות כל כך ארוך צריך פשוט לפתוח אחרים בשביל תתי הנושאים שבו. זה ממש סיוט האורך הזה. (ולא, אני לא משתמשת בקיפול, הוא מעצבן אותי כי לא רואים בו אם יש הודעות חדשות).

shellyland

New member
תלוי מה נושא השירשור ובעיקר- מי כתב

יש כאלה שאני לא אפספס אף מילה שלהם בפורום, יש כאלה שאני לא אפספס רק בהקשרים מסויימים ויש כאלה שאחרי 5-6 הודעות באותו נושא מתחילים לייגע אותי.

מארסו

New member
לי יש בעיה אחרת

אני פשוט לא מסוגל לסבול את העובדה שחלק מההודעות אצלי לא יהיו צבועות כחול (זו הדרך שלי לדעת אם משהו התחדש בפעם הבאה שאני נכנס לאותו עמוד). לכן אני עובר על כל ההודעות בשרשורים ולו רק כדי שייצבעו בכחול ולא אצטרך לעבור עליהם שוב בעתיד. חלק גדול מהם אני אפילו לא טורח לקרוא. רק פותח וסוגר כדי לגמור איתם. לגבי שרשורים מפלצתיים - כשהם מסתעפים בדרך כלל חלק הענפים הם דו שיח פרטי בין 2-3 משתתפים בנושא אחר. אני פוסל או לא פוסל ענפים שלמים כבר בתחילתם.

אני מבסוט מהפיצ'ר החדש ../images/Emo141.gif

גם לי אין סבלנות לשרשורים ארוכים (גם לא להודעות ארוכות), ואני פותח שרשור גלול רק אם אני מעורב בו באופן אישי. הרגלים נוספים? יש אנשים שאני פשוט לא פותח הודעות שלהם, כי אני יודע שלא יתחדש לי כלום, יש אנשים שאני פותח הודעות שלהם רק אם זה חיוני להבנת הודעה אחרת בהקשרה, ויש אנשים שכמעט תמיד אפתח הודעות שלהם, במגבלות הזמן העומד לרשותי. הודעות של דמויות בדיוניות (כאלה שנפתחו בשביל הדאחקה) אני ממעט לקרוא, ואני בהחלט לא מרגיש מחוייב לקרוא כל הודעה, אפילו אם הנושא יקר לליבי. שושן ביום חופשה

אוֹחַ

New member
גם אני מבסוט מהפינצ'ר החדש.../images/Emo107.gif

כל בולדוג הופך לפינצ'ר.

Idan91

New member
המממ:

זה בעיקר תלוי בנושא. הנושאים שמעניינםי אותי אני בד"כ עוקבת אחרי כל ההסתעפויות, עד הסוף. אם זה נושא שלא מעניין אותי או שמעניין אותי פחות מהכוח שיש לי לקרוא עליו - סביר להניח שאפסיק לקרוא בשלב די מוקדם. אם כי בשרשורים שהפסקתי לקרוא בהתחלה אני הרבה פעמים פותחת הודעות ומרפרפת, למקרה שיהיה משהו מעניין, ככה פתאום.

אני קורא הכל

כל הודעה והודעה עד תומה. גם כאלו שלא ממש מעניינות אותי. אני מצפה שיקראו את ההודעות שלי כמו כל אחד ואחד מכם שרוצה שהודעותיו ייקראו על ידי כמה שיותר אנשים. בשביל זה אנחנו כאן. אם לא אקרא את הודעותיהם של כל החברים והם לא יקראו את הודעותי אז למה לטרוח ולכתוב אותם בכלל?

למעלה