שאלה שאלתית..

Rוית

New member
שאלה שאלתית..

נגיד והיתה לכם את האפשרות להפגש עם אלאניס לשניות אחדות ממש מספיק רק כדי להגיד לה משהו אחד קצרצר. אותו משהו ישפיע אם היא תמשיך ללכת או תעצור, תסתכל עליכם, ותגיב. מה הייתם אומרים לה? ושוב, משהו קצר, ממש משפט באורך של נשימה. שלי (במחשבה אינסטנקטיבית) יהיה I LOVE YOU
אבל אמרתי משהו שיגרום לה לעצור ולהמשיך לדבר איתי, אז נראה לי שהייתי אומרת לה.....אמ.... עכשיו גיליתי שנתקעתי..
אני עוד אחשוב על זה, מה אתם אבל הייתם אומרים?

בהחלט שאלתית משהו...../images/Emo153.gif

עכשיו כשאני חושב על זה, אני גם אגיד לה שאני אוהב אותה, אבל זה בתיאוריה... כשזה יקרה במציאות, יותר סביר שיצא לי משהו כזה... כחגעגגכשישגעחמהשמט... הכוונה, מההלם... זה דווקא יכול להיות משעשע, כי אז היא בטוח תסתובב ותסתכל עליי כאילו אני משוגע...
חחחחחחחחחחחחחח, בשעות האלה אני מצחיק את עצמי, זה מפחיד...

קודם כול נתנו לי רק לראות אותה שוב

וזה מספיק! מפשט קצר???? "אלאניס שינת לי את החיים!!!"

j u n k

New member
מממ, טוף..

אני חושבת שמילים הן לאו דווקא גורם מכריע. זה יכול להיות מבט, המבט החודר הזה שעושה לך קוואץ' בלב.

Rוית

New member
הממ יש בזה משהו..

השאלה אם אלאניס תדע לתפוס את המבט הזה, להחזיר לנו כזה מבט ולעזוב את הכל ולהשבע לנו אמונים! או לפחות לבוא לארץ ולגור איתנו בחדר.... צריך לנסות את זה, זה יכול לעבוד! ולמה לכל הרוחות אני ערה בכאלו שעות?!
לילה טוב

avivs

New member
המשפט שלי יהיה ללא שום ספק

תתחתני איתי? ואז אני בטח אברח או משהו. או אולי אני אגיד לה you rock alanis! ואז היא תסתובב ותגיד thank u aviv and thank you india ואז היא תתחיל לשיר ואז כמובן אני אתעורר מהחלום

Not The Doctor

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קורע, קורע... חשוב לי לצחוק בימים כאלה, אז תודה!!
Not The Doctor

למעלה