שאלה שאלתית

שאלה שאלתית

שמי יעל אמא להגר בת 6 חודשים עוד כמה ימים ואנחנו מדאלס טקסס. הגר נולדה מוקדם שבוע 33 בכל אופן עברתי לשאיבות וניסיונות הנקה שלא עלו יפה. קיבלתי את פיטמת הסילקון וזה דוקא עזר אך הרציונל בהנקת פגים קטנים הוא מכיוון שאין להם הרבה כוח לינוק ולרוקן ציץ, רצוי להציע להם בקבוק אחרי ההנקה וכמובן לשאוב אחרי כל הנקה. ככה נראו הימים שלי במשך חודשיים- כל 3 שעות הנקה, בקבוק ושאיבה. הילדה סרבה להתנתק מהפיטמת סילקון ורק המשיכה להגדיל כמוית מהבקבוק. אחרי חודשיים קשים מאוד נפשית הצלחתי להפרד מחלום ההנקה ועברתי לשאיבות באופן בלעדי. היום אני שואבת 5 פעמים ביום - כמו הארוחות של הילדה. ולשאלות- 1. נראה שאני לא מצליחה להגדיל כמויות, מה עושים (רק לא לשאוב עוד כמה פעמים ביום כי זה לא עוזר זה רק מכאיב) 2. האם אני יכולה לרדת ל-3 שאיבות ביום מבלי לפגוע בכמות החלב משמעותית? (הילדה עוד לא ממש מתלהבת ממוצקים) תודה

INcreasing milk in pumping

1. If you try pumping more often for a day and a half.......say short sessions every 2-3 hours one weekend, it may help. If your pump hurts, then you are using the wrong pump. 2. pumping less often during the day will decrease the milk supply, not increase it, so that is not a good option. 3. YOu can take hilbe( fennugrek) capsules to increase milk also. 4. If the baby was not feeding effectively, then leave the actual breastfeeding and concentrate on more pumping for a few days at least.​

לאה_מ

New member
תרגום: הגברת חלב בשאיבה

1. אולי יעזור אם תנסי לשאוב לעתים תכופות יותר במשך יום וחצי..... נניח שאיבות קצרות כל 2-3 שעות. אם המשאבה שלך מכאיבה לך, סימן שאת משתמשת במשאבה הלא נכונה. 2. שאיבות לעתים פחות תכופות במשך היום יקטינו את כמות החלב ולא יגדילו אותה, כך שזו לא אפשרות טובה. 3. את יכולה לקחת כדורי חילבה כדי להגדיל את תפוקת החלב. 4. אם התינוק לא ינק בצורה יעילה, עזבי את ההנקה עצמה, והתרכזי ביותר שאיבות לפחות למשך כמה ימים.

למעלה