שאלה שאלתית...

mprb

New member
שאלה שאלתית...

האם אי פעם השפעתם על מישהו כ"כ עד שהוא התחיל לאהוב את הקורס? אני למשל- עשיתי שטיפת מח לכל החברות שלי! אין אף אחת שלא מכירה את הקורס!!! ואמא שלי כבר מכירה את כל המילים של השירים. רק אצל האחים שלי זה לא עובד. כל פעם שאני אומרת "הקורס" אז התגובה שלהם היא
וכל פעם מחדש אני צריכה להסביר להם שהקורס זאת להקה שאני מאוד אוהבת. אבל זה עדיין לא עובד...

ההורים שלי מכורים לקורס בגללי...

חחחה... יש להם את ההופעה מוקלטת בווידאו... אבא שלי מחזיק את הדיסק של ההופעה אצלו באוטו... ביי...

amirhorev

New member
אתם יכולים לקרוא לי המטיף....

כן אני השטן בקטע הזה אני כמו סוחר סמים אני אתן לכם דוגמא למה אני מתכוון... זה הולך ככה... ידידה שלי נכנסת איתי לאוטו ואז אני אומר לה שמעי משהו שיעביר לך צמרמורת בכול הגוף... ואז אני שם לה את השיר או יותר נכון הלהיט אונלי וואן איי סליפ... ומאז מתחילה ההתמכרות שלה לקורס... אחרי חודש אני רואה אותה בתחנה המרכזית, אז היא עושה לי "אחי יש לך 4 שח" אז אני אומר לה "השתגעת אני יתן לך 4 שח ואת תלכי לבזבז את זה על דיסקים של הקורס"אז היא אומרת לי "נו בבקשה אתה יודע כמה פעמים ניסיתי להגמל מזה" שאלתי אותה "כמה פעמים" היא ענתה-"פעם אחת, נכון שלא ידעת..?" חחחחחחחחחחחח אני מצחיק את עצמי.. בקיצור ברור אני משפיע על כל מי שאני מכיר או רואה או מדבר איתו...

amirhorev

New member
קראתם את זה?.....

קראתם את זה ההודעה שלי??? זה לא קרע לכם את הכבד????

mprb

New member
חחחחחח.....

סורי. רק עכשיו נכנסתי לאינטרנט! והיא עכשיו מכורה לגמרי???? וחוצמזה רציתי להגיד שהלוואי והדיסקים של הקורס היו עולים 4 שקלים!

למעלה