שאלה שאלתית..

MsUnderstood

New member
שאלה שאלתית..

היום בזמן שעשו לי ציפורניים(כן,אי פאקאצה תתמודדו
) התקשרו לזאת שעושה לי ואמרה לה שכתבו עליה באתר של יגור.. אז תגידו... יש אצלכם בכלל אתר של הקיבוץ עם פורומים וכו
אם כן...יש שם יותר מסתם רכילות והשמצות של אנשים

מה כתבו עליה? בטח שהיא נותנת

יש לנו אתר. לא חושב שיש פורום, ואני גם לא בטוח שהוא עדיין מתעדכן

Nipiy

New member
הנה קטע מצחיק מהעלון שלנו..

ככה נכתב בעלון: ============== לא נגענו! ככה הם מדברים... דברים בשם אומרם - קטעים מתוך הפורום של אתר הפאב שלנו "עיר מקלט" מן התאריכים 10.7 עד 30.8 הובאו לדפוס ללא תיקונים והגהות. כולם על אחריות הכותבים ולהקורא ינעם... ---------------------------------------------------------------------------------- שוורצי: הנה הוא הנמר הראשי. וואלה מילה כדורבנות, תקשיבו לו. נאג'י: אולי במקום לז... ת'שכל פשוט תבואו לפאב בהמוניכם ונרים קצת את האווירה היבשה והצחיחה? שוורצי: תגיד, אתה נורמלי? מה מטריד אותך? אתה לא ישן טוב בלילות, קשיי נשימה, לחץ דם גבוה? רמבו: שבאב תירגעו, בלי לחץ. RPG אחד, ואני מוריד את השודדים ימח שמם וזיכרם. אני כבר חופר להם חלקה במועדון השיש... ???: מי שדד את הדואר בכפר המכבי? שלומי? שוורצי? מי החשוד העיקרי? ר' טוביה: שני הפחדנים ששדדו את הדואר תתביישו לכם. שניים על אחת חסרת ישע. אם אתם גברים נראה אותכם שודדים את הפאב, יא פחדנים. כלב גבעות: תיזהר שהיא לא תיטמון את ראשה בחול. חוץ מזה תחזור עם ביצה, נוכל להכין שקשוקה בגודל של מגרש כדור רגל. שוורצי: חבר'ה, החיות פה השתלטו עלינו והם בקטע של ריגושים. יאללה אריות ספארי תעשו סדר בבלגאן. שועל מדברי: חיובי. אני צריך לנסוע לחוות היענים, מחכה לי שם יען, והבטחתי לה שאני לא מבריז. נזרום איתה, נשקה אותה באלכוהול, ונראה לאן זה יוביל. כלב גבעות: למה ללכת עד בית המרזח כשמתחת לאף יש בלול שפע פרגיות. חוץ מזה, קיבלתי תורנות לתפיסת עופות, גם אתה שועל? עזוב אותנו באימאש'ך. שחרר קצת לחץ. מה ניית לי זאב ביום וצייד פרגיות בלילה? אם אתה רוצה לצוד תצוד בערבות. זאב ערבות: מי בא לטרוף איזה סטייק פרגיות בלימוזין? יאללה, מה אתם כבדים? אחוֹרֵי זה, הולכים לשטוף את העיניים בבית המרזח, ושם יש כפרות, נשמות, עיניים וילדות צעירות חבל"ז. בלורי: :אאאאאאאאאאאאאאאז איפה איפה הן הבחורות ההן עם הקוסקוס והתקליטן, עם הכאפיה והטוריה, תודה לאל שלא שומעים אותן ....איייאיייאייי.......... שוורצי: מה אני אגיד לך, רק שלא נצטרך לגרד אותך עם שפכטל מהמיטה. ג'וינט: אהלן כפרות מה המצב? אני כל היום רק בטן גב. מה קורה? מגלגלים? שוורצי: חם חם באוויר, תרתי משמע, גם בחוץ וגם בפורום. שמישהו יביא לי איזה שישיית מים מינרלים, של עין גדי או מי עדן, הגרון מתייבש. דמבו נסחפתי, אבל הצלחתי לשוב לחוף. הכל תקין. איזו מדוזה נתנה לי טרמפ. המלך: מה קורה פהההההההההההה נוווווווו, תביאו לי את הנסיכה!!!!!!!!! שוורצי: דמבו, אתה אליל הפילים המעופפים. בוא בוא ביום שישי, אני אשחרר אותך מלמעלה. בזמנך הפנוי תרד קצת לקרקע, ותאותת לי כשאתה נוחת, הרי בינינו, יש לך מקום להרבה אלכוהול בדם. בוא תראה איך החיים מתנהלים מהתחתית, מי יודע אולי תחתום פה קבע. הצופה: מי שלא ראה אתמול את חגית בסרט על פלרם, שרה בין יבלונקה לרובינסון עם שיער קצר, פיספס בעננננננננננקקקקק!!! היו קטעים. !!!!: ???????? אתה יותר קשה מביצה קשה. או שיש לך חורים כמו גבנ"צ, או שאתה מעלה עובש כמו רוקפור. מה נדבקת לחדר חלב? חסר לך אנזים במוח? תיצמד ללָבָּנֶה ותעזוב אותנו בשקט. אכפת לי: שמעתם את הרכילות האחרונה שרצה על המדרכות? חבל לכם על האף.... חם חם חם על המדרכות בר"י!!! שוורצי: שמע, לעבוד נון סטופ תחת קרני השמש החודרות לגוף וצולות את המוח, זה לא קל, ועוד ברקע מתנגנים להם קולותיה של רוני הזועקת לעזרה. תחשוב על זה. ר' טוביה: לכולם צום קל. כחול: אתה קצת נסחף.

moranka

New member
זה נשמע לי כמו

כמה צעירים חרמנים משועממים, אבל זה בסדר, אני יכולה לחבר אותם בדימיון לצעירים שלנו בקיבוץ

MsUnderstood

New member
ר"י...דה..

אני מציינת את זה כמעט בכל הודעה שלי שנכתבת בתגובה אליו...

MsUnderstood

New member
מלחמה מטורפת..

יואב ואני לא מדברים בגלל זה... ולהיפגש...בכלל לא! (סתם נו,להיפגש זה סתם כי כף רגלי לא תדרו בר"י)

Nipiy

New member
שנסו מותן הצביעו בוטן!

אני לא תומך באף מתמודד מהמועצה כולל שלנו (מייקה) אני תומך בבוטן לרשות המועצה (למרות שאתם לא יודעים על מי מדובר חח) דנה...זאת את שרוצה לדבר איתי לא אני איתך
חחח סתם

MsUnderstood

New member
בוטן זאת לא נועם../images/Emo35.gif

אם אתה בכלל מכיר אותה... יואב יקירי...אמרתי לך היום משהו על חסימה נכון
ואל תשכח...אני יועדת איפה אתה גר.. ותגיד...זה אבא של לבנה מהשכבה שלי?

Nipiy

New member
בוטן זה מישהו מ3 שכבות מעליי

ודורון אבא של לבנה (ד.א אני גם עובד איתו..אחד השרוטים)

למעלה