שאלה שאלתית...

שאלה שאלתית...

את \ אתה יוצאים עם בחור\ה ..יוצאים מספר פעמיים.ממתי הוא הקשר הופך להיות חברות? חברה שלי יוצאת עם משהוא כמה פעמיים והיום דברנו על זה.מה הוא בשבילה? חבר?ידיד? הם לא אוהבים ששואלים אותם מה אנחנו בשבילם...ולא שההגדרה חשובה.אך לפעמיים מאוד כייף לומר:"יש לי חבר.."..

אהובה חביבתי, באמת שאלה שאלתית

ולדעתי התשובה היא כך: אם הם מדברים בטלפון כל יום ואפילו מס' פעמים ביום. ומתלהבים ונפגשים כל יום וקובעים תוכניות וכו' אזי לדעתי מדובר בתחילת זוגיות. אי אפשר כמו שציינת לשאול תגיד מה אנחנו ואפילו רצוי לא לשאול כדי לא לתת לצד השני להחליט. לדעתי לא צריך לדבר על זה ואז הצד השני יראה שאת לא לחוצה להיות בת זוגתו והוא יכנס ללחץ ויציע לך את "החברות"?? וואללה שאלה קשה נראה מה כולם יענו במיוחד גברברי הפורום.

בגיל שלנו מציעים חברות??

הם נפגשים.מבלים...אבל אין הגדרה. למה אנחנו הנשים מחפשות הגדרות. והם....זורמים..........

touti

New member
בוודאי שמציעים חברות

בדיוק כמו שמציעים נשואים או ארוסים וכו' ההגדרות מקלות על התחושות. מה שלאחד יכול להיות בילוי חביב השני יכול לפרש כתהחלה של זוגיות.

גלמור32

New member
הגדרות כי יש לכם לחץ

מחפשות הגדרה היא לא צריכה לשאול היא צריכה להרגיש אם היא רואה פעילות אקטיבית בקשר מצידו אזי פשוט לא לשאול אלא להגדיר ולהציב את זה בשטח והעביר לו שזה המצב - אתן יודעות איך לעשות זאת אם אין אקטיביות מיצידו אלא זה יותר מיצידה 2 אפשרויות 1 שתמשיך לזרום בלי שאלות רק אחרי חודש מהיום שהם התחילו לתאת באופו עקבי ש תשאל או שתשים זאת באויר 2שתוריד מהלך ולתת לו לשאול מה קרה ואז לדבר על האקטיביות שלו - לראות אם זה משתפר אם לא פשוט לחתוך

רותם770

New member
../images/Emo201.gifאהובה אחותי

הידיד הופך להיות חבר אחרי חודש חודש וחצי בשבועות הראשונים זה נקרא קשר ניפגש בערב...מתה עליך!!

odery

New member
נראה לי

מצחיק שתוחמים הגדרות בזמן.אם את נפגשת עם מישו שבועיים ושניכם מרגישים שאתם רוצים להיות עוד,ששניכם לא מעלים בדעתכם לצאת עם מישו אחר במקביל אז זה סוג של מחויבות,הגדרות ומעמד הקשר אותי אישית לא מעניינות.אבל מה הלחץ,אם טוב לכם תהני מהטוב,למה לחפש את השלב שעוד לא הגעת אליו.

פשוטאמא

New member
חייבת לשאול וסליחה...מראש

קודם לשאלתך נראה לי מוגזם להכנס להגדרות הכל תלוי בהרגשה ורק הזמן יגדיר את הקשר שלהם בינם לבין עצמם ואח"כ החוצה כרגע היא יכולה להנות ב:"אני נפגשת עם מישהו" והשאלה-וסליחה מראש כמובן אין לי שום כוונה לפגוע רק רצון להבין ואולי גם לקחת מזה קצת לעצמי... איך אתם נפגשים? מתוך הנחה שכולנו כאן דתיי/ות איך אתם מכירים?איפה נפגשים?וכמה מכם שומרים נגיעה? גיליתי שמהיום שאני מקוטלגת "גרושה" רבים הרוצים לגאול אותי מה"ייאוש"...שלא נדבר על שמירת נגיעה שעל זה הם שומרים בקנאות רק שעם גרושה הם מוכנים ללכת "לקראתה ולעזור לה" כי הם מאוד מאוד מבינים את הקושי של החסר...(יש לציין שנתקלתי באנשים מתחשבים להפליא-אשרינו ע"י) כמובן שהדברים נכתבים קצת בציניות אך בהחלט מהניסיון שלי... ומעניין לי....לפחות כאן בפורום ההגדרה "דתיים" מה היא בעצם מגדירה...

odery

New member
דתיים

במה נמדדת דתיות?במבחר קודים חברתיים?בלקט נבחר של מצוות?בנורמות מגזריות?האם זרמים יכולים לנכס לעצם את הדת יותר או פחות?ולגבי אותם גומלי חסדים,דיברנו על זה כאן שבוע שעבר,אשריהם ישראל,/tapuzforum/images/emo55.gif

למעלה