שאלה שאלתית...

טארסה

New member
שאלה שאלתית...../images/Emo9.gif

תגידו...זה לא מוזר ש"מועמדים המוצעים למכירה" באתרי הכרויות באינטרנט שמים תמונה שלהם עם האקסית? מה זה אומר בעצם? שאין להם שום תמונה אחרת לשים או שהם רוצים להראות שהם היו במערכת יחסים ולא נואשים? או שאולי בעצם התמונה המשותפת מראה שהם עוד לא התגברו על המצולמת "הצמודה"... אני פונה בקריאה נרגשת לגברים: אנא, הצטלמו לבד ולא "ביחד", באור ולא בצל (אני לא אמורה באמת לנחש איך אתם נראים נכון? כבר אל תשימו תמונה וזהו), אל תצטלמו בפוזת "חושבים על העתיד" או "איזה צחוקים, הנה תמונה שלי שיכור". סתם, תמונת פספורט נורמלית זה כבר יתר מדי לבקש? חוץ מזה...לא, אני לא אשלח לכם תמונה שלי כשאני מכירה אתכם שניה וחצי.אני אעשה את זה לפחות אחרי 5 שניות.. :) אל תהיו לחוצי טלפון שאתם מדברים איתי במסנג'ר. לא, אין לכם סיכוי לקבל את המספר שלי. אולי אתם 'סטוקרים אובססיבים?' חוץ מזה..המשך יום נעים חבר'ה, take it easy ותגיבו!!

Barvazoom

New member
אני מסכימה!

לא מבינה את הקטע של לשים תמונה עם האקסית ולא משנה כמה חתוכה היא תהיה רואים שיש מישהי ברקע...

אני באופן אישי לא חוזרת בפנייה לבחו

ר עם תמונה של איזו חברה או איזה בחורנת אחרת תלויה לו על הזרועות לי זה נראה רברבני - צועק - שופוני עם איזו כוסית אני (חחח לכו תדעו כמה הוא שילם לה בשביל שתצטלם איתו..?? ) אני אוהבת תמונה פשוטה נטולת פוזה , בלי משקפי שמש , עם בגדים - לא אוהבת את אלו נטולי החולצה משוויצים בריבועים שלהן\ם ובחזה שעבר שעווה רותחתתתת ... לא שאני אוהבת שיערים , אבל לא אוהבת את ההתעסקות הזו בפרטים החיצונים עד כדי כך שישלוח לי תמונה שלו בתחתונים - להראות לי מה אני מפסידה ברור ולגטימי שאחפש קנקן נאה חיצונית ועוד יותר נאה במפנים ככה שמאד מעניין אותי מה הוא רשם בכרטיס בנוסף למראהו החביב ..

העכביש2

New member
פרופסור מ. יחסים עונה לך ../images/Emo27.gif

"ובכן, אכן מדובר בשאלה שאלתית ביותר. ברצוני להעלות שאלה שקשורה דווקא בך - טארסה: מה לעזאזל את עושה באתרים כאלה??!?!?! האין מקומות נחמדים הרבה יותר? (לייק דיס פורום פור אקזמפל?) הלאה. אני חושב שאת צודקת לעיניינך. הבחורים הפוחזים האלה שמפרסמים תמונה ביחד עם האקסית אומרים למעשה דבר אחד: 'האקסית צופה בנו עכשיו, אני עדיין אוהב אותה, היא זרקה אותי, אני רוצה להשיג זיון, אבל לשמור את הדלת פתוחה למקרה שהיא תתחרט ותיפול לזרועותיי החסונות שוב!!! ' מדובר פה בתופעה נפוצה וידועה, ואל לך לקחת בה חלק. ישנם מקומות רבים אשר בהם תוכלי להכיר בחורונים...(כמו הפנדה למשל). ולגבי להצטלם לבד: היינו מצטלמים אבל בדיוק נגמר לנו הכסף הקטן!!! ולגבי הטלפון שלך: אנחנו לא לחוצי טלפון. נראה לך? לא אכפת לנו מהטלפון שלך!!!
אולי אפשר את הפלאפון שלך...?
"

טארסה

New member
אתה מציע הצעות שקשה לסרב להן..

ובכל זאת אני אנסה..הממ..רגע..בעצם..לא. :)

chaofix

New member
תשובות תשובתיות

הם שמים תמונה של האקסית על מנת להבהיר לך "אם את נראית פחות טוב ממנה אל תיצרי קשר
" הם שמים תמונה של האקסית על מנת להראות לך "כן, גם אני מסוגל לתפוס חברה" הם שמים תמונה של האקסית על מנת להראות לך "גם את יכולה להיות מפורסמת באתר הכרויות אם תצטלמי איתי" יש משהו שגם אני לא מבין באתרי הכרויות. אמנם אלו אתרי הכרויות והמטרה שלהם היא... לעזור להכיר. אבל האם אנחנו עד כדי כך שיטחיים שהדבר הראשון שאומרים/מבקשים - בין אם זה במסנג'ר/אי.סי.קיו/אתרי הכרויות/פורומים - זה "אפשר לראות תמונה
" למה לא לנסות לפנות לכיוון אחר מעט ולנסות להבין מי עומד/יושב מאחורי המסך. כן, בעבר התביישתי להראות את התמונה שלי, כיום כבר ממש לא. לא אחרי המהפך העצמי שעברתי מבחינת המשקל (להוריד 30 ק"ג לא הולך ברגל ולא מסתיר את זה יותר מדי), ועדין, לא מעניין אותי לראות איך היא נראית בשיחה הראשונה, אלא אם היא מעלה את הנושא הזה. אה כן, משהו נוסף. מצד אחד את רושמת שאת רוצה לראות תמונה אבל לא תתני תמונה שלך למן ההתחלה. מדוע? למה הגבר כן צריך להראות את פניו והבחורה לא? כאילו, זה לא הכי פייר נכון? ואני לא בא אליך באופן אישי, כבר נתקלתי בעבר בלא מעט מקרים שכאלו. אנחנו כבר מכירים הרבה יותר מחמש שניות... כבר שעה ו- 18 דקות בערך... למה אין תמונה שלך כאן עדין

chaofix

New member
את לא רוצה שכולנו נדמיין

בעצם אולי כן... כל אחד יראה אותך אחרת וזה טוב, אבל יותר מזה, מה שחשוב הוא... שאת.... את עצמך. שאת יודעת מי ומה את

alonitk

New member
אממממ

אני חושבת שהם שמים את זה כדי לעצבן את הצד השני אווו כדי להראות שכן משהיא יצאה איתם לפני הרבה שנים...

אני מסכימה איתך

זה בהחלט נראה כאילו הם אומרים אני לא כזה נורא יצאו איתי מקודם!! רק שהם לא חושבים על...: או קי יצאה איתך.. אבל היא לא איתך...

BABELICIOUS

New member
אף פעם לא אהבתי את אלה

שמנסים להשוויץ עם בחורה מחובקים, כאילו זה גורם להם להיראות מבוקשים. זו לא חייבת להיות אקסית, סתם מישהי שרצו לדפוק תמונה כוסונית כדי להשוויץ. לא סובלת את זה. בעעע. עד כדי כך שלא פניתי לכאלה רק בגלל זה, כי זה מראה צד לא יפה בהם, זה כבר נותן לי להבין שזה בחורים חסרי ביטחון שמנסים להביא אותה בשואו-אוף מעצבן.

zoomex

New member
זה נראה כאילו הם משתעשעים

בתגובות שהם מקבלים .

תמונות../images/Emo68.gif

האמת שדי מבינה אותך בשני המקרים: גם לגבי הבקשה אחרי רגע של התמונה, וגם עם העובדה שיש כאלה שנוהגים לשים את התמונה שלהם עם אקס/ית וזה באמת תמוה, וגורם הרגשה שאולי הם עדיין לא מוכנים לצאת, שאולי יש משהו לאקס/ית...אחרת למה שישמרו את התמונות איתה/ו??

למעלה