שאלה שאלתית

Gilliana

New member
שאלה שאלתית ../images/Emo58.gif

ב-Nothing important happened today עולה לראשונה החשש שויליאם הוא Super Soldier. שאנון מקמהון מספרת לסקאלי ולדוגט כי היא ורוהר הם אדם וחווה של חיילי העל וכי לכולם יש סימן מוטבע גנטי שהוא אותה בליטה בעורף. אי לכך, שאלתי הקטנה היא: האם סקאלי לא יכלה לאשש או לדחות את החשש הזה במחי הצצה אחת קצרה בעורפו של ויליאם? היא סיכנה את חייה ב-"ויקטור ולור" כדי לנסות ולאתר מסמכים רלונטיים ואת הדבר הקטן והכ"כ ברור הזה, לא? לא מסתדר לי...

eve6

New member
לא זוכרת כמעט כלום מהפרק

חוץ מזינה חיילת העל הלוחמת
(א.ק.א לוסי לולס בתפקיד שאנון) - אבל נראה לי שזה עוד אחת מהפעמים שסקאלי נוקטת בשיטת ההכחשה, כשמשהו מפחיד אותה. אז סביר להניח שהיא לא תנסה לבדוק אפילו, או כן תבדוק אבל יהיה לה הסבר אחר לגמרי.

Gilliana

New member
וכמה שזה התאים לה!

סופר סולג'ר זינה. לא חושבת שאפשר היה לבחור שחקנית טובה יותר לגלם את הדמות הזו. אבל שיטת ההכחשה לא סבירה כאן, לפחות בעיני - הרי היא היתה מוכנה כמעט להתפוצץ עם הספינה אבל לא לבדוק את העורף של הילד? נראה לי שיש לנו כאן בלופר אלא אם כן מישהו יגיע להאיר את עינינו אחרת.

aerynsun

New member
אני גם לא זוכרת כלום מהפרק

אולי תנסי לשאול בפורומים נוכריים...

Gilliana

New member
המממ... אני אחכה לעינת ולשיר

לפני שאנקוט בצעדים דרסטיים כאלה.

עינת באה

אף אחד לא טען כי הילד הוא סופר סולג'ר כמו ההם, אלא בעצם גרסה משופרת של הסופר סולג'ר. דהיינו אנושי יותר מאנושי.. דהיינו אין לו סימן בולט בעורף. הם רצו ליצור אדם שהוא ללא חולשות וויליאם הוא כזה כפרעליו....

Gilliana

New member
יופי שבאת ../images/Emo13.gif

אבל עד כמה שזכור לי, זה לא מה שאמרה שאנון לסקאלי - או שאני טועה? אם אני זוכרת נכון את זה אמר דווקא הג'וזפו הזה שהיה מנהיג הכת.

אממ

מי אמר למי וכאלה זה לא התחום שלי אבל כזכור לי זה מה שהבנתי . זה או שוויליאם הוא אנושי או בעצם OVER אנושי או שהוא נס אלוהי כלשהוא..

Gilliana

New member
אבל זה לא מה ששאלתי

שאלתי למה כאשר שאנון באה לספר לסקאלי שוויליאם הוא super soldier היא לא בדקה לו מיד את העורף? הדבר הכי מתבקש בעולם!

כייייייייייייי../images/Emo58.gif

כבר בעונה השמינית הם דיברו על העניין שוויליאם הוא לא "סתם" סופר סולג'יר אלא הגרסה המשופרת! כלומר עליו אי אפשר לראות סימנים בעורף.. ואם כבר, מה הקטע של העורף אצל כולם?

Gilliana

New member
הממממ... אולי בגלל...

שזו הנקודה הכי רגישה וקריטית כמעט אצל כל יצור? גזע המח?

1Shir

New member
אבל גם את הפרק הזה לא ראיתי!!

אז תאלצי לחכות רק לעינת.. מצטערת, אבל זאת עונה 9!! ראיתי פחות מחצי ממנה..

למעלה