שאלה שאלתית

שאלה שאלתית../images/Emo53.gif

פספסתי יום ראשון.. רקע: התגלע שלקטן שלי יש עצם זנב שגודל הפוך. סכנה מיידית: אם יחטוף מכה שם..יכול להשאר נכה. יש בדיקות צילום החודש..ויש המלצה על ניתוח. ראשית: איך בודקים מי הכי טוב לניתוח מסוג זה. שנית: ההוא לא נותן ולא נתן מידע.. שלישית: מה הזכויות שלי להתערב בנושא כאשר הילד גם עם אבא? רביעית: איך משיגים מידע ואיך קוראים בעברית למצב הזה.. ידוע לי שהניתוח מסוכן..ויש סיכונים של נכות אם זה לא יילך.. מה עושים?

jdpworld

New member
בהנחה

ורוצים תשובות אמיתיות ומקצועיות פונים לבעלי מקצוע מומחים. במידה ורוצים דיון חודרני, לא מיקצועי, בו כל אחד יפרוק מחוסר ידיעתו ויגרום לפחדים להאדיר ולדאגות לצאת מפורפורציה, פה יהיה המקום בשביל כך. אבל במחשבה שניה את זה כבר ידעת.

אז בהנחה שאולי יש לך מידע

על התופעה הזו..ובטח יש לה שם בעברית..שאוכל לעשות מחקרון.. ובטח יש אנשים שיכולים להמליץ על מומחים בארץ.. וכיוון שיודעת שהם במכבי.. אז..מה אתה אומר..יש לך משהו שיעזור לעשות מחקרון ..? איך אני אמורה להשפיע או שאין לי בכלל זכות לכך כיוון שהוא גר עם אבא שלו עכשיו?(אין משמורת קבועה..לא הגענו לזה אפ פעם)

jdpworld

New member
תהיה זו הנחה מוטעית...

גם שבהחלט טוב אני בלדבר על דברים בהם לא מבין דבר. לגבי ההשפעה, חושב ששנינו יודעים, זאת נעלמה מזמן, בהנחה ואי פעם היתה...עכשיו לפני שהופכת זאת להתנצחות היומית לא תודה לא מעונין, מכריז אותך כמנצחת כבר עכשיו ומדלג מעל.

צודק.

כל זמן שאין לך מה להגיד..עדיף. מחפשת תשובות שיש בהן מידע ולא התנצחות. אני כאן הילד שם וצריך לדעת לקראת מה הולכים. מי שיש לו פורומים..מידע על המצב הזה..ואולי שמות של רופאים..יכול גם במסרים ותודה על כל פיסת מידע..

GOLF46

New member
קודם כל חג שמייח ועכשיו לבקשתך

מצורף כאן קישור לאתר שלדעתי יהייה לך יותר קל לקבל תשובות

d a n i e l s 5

New member
בחיאת מיכלי...

איש העולם מזהההההה צודק . קחי לך כתובת starmed.co.il כנסי שם לפורום "עמוד השדרה ובעיות גב"...שם תמצאי אולי את כל התשובות. ולגבי השאלות האחרות שלך.... אני בטוח הייתי מתייצבת כאן לבדוק מקרוב איך, מה, ולמה ..... זאת אני.

שנטו

New member
בית חולים מאיר

ד"ר גיבשטיין מומחה לעמוד השדרה, במרפאת עמוד שדרה. מחלקה שמתמחה רק בנושא זה, מגיעים ממקומות שונים בארץ בכדי לקבל טיפול .

אפשרית

New member
יש רופא אורטופד מאוד מוכשר ב

בית חולים הלל יפה. (מנהל מחלקת אורטופדיה, ד"ר רוג'ר סבי)מומלץ להיוועץ בו. ולדעתי למרות שהילד גר עם הורה אחר,יש מקום להתערבות של ההורה האחר כשהנושא בריאות הילד. בהצלחה רפואה שלימה

Kטלנית

New member
מיכלי...

לכל חברי קופ"ח מכבי יש טלפון שהוא מהווה מוקד ללא הפסקה 24 שעות ביממה לכל שאלה ולכל בעיה המס' הוא: 1-700-50-53-53 אשר שם יש לך מידע מנלי רפואי מקצועי
לך מתוקה
ושבת שלום
ולילד
רפואה שלמה

../images/Emo51.gifתודה רבה לכל העונים

תודה רבה רבה..אתחיל במחקרון..ולפי מה שיגידו הצילומים וה CT שיעשו..נחליט..יחד עם זאת.. אוכל אולי לעשות לילד ביטוח רפואי כאן..השאלה אם זה מה שצריך..לפי ההבנה הוא גם יצתרך טיפול בבית אחרי הניתוח הזה אם יתבצע.. בכל אופן מודה לכל אלו שענו ונתנו מידע.

למעלה