שאלה שאלתית

שאלה שאלתית ../images/Emo3.gif

בעקבות בלבלות של הפתעות לקראת חודש הבא מומולדת לג' + יום נישואין מתוך ההתרגשות, התלהבות עלתה במוחי השאלה אם הוא היה מפתיע אותי < חסר לו ולא
חחחח > האם הוא היה חושב על סיטואצה של גודל . ואני אסביר < לאור הסברת המשחק רוצח
חייבים להסביר פה חחחחח > כלומר אם המסעדה בנויה לגודל ומרחב שלא יהיה צפוף לי , או טיסה < הלואי שום בצל פטרזליה , שמנת לערבב ולהוסיף על הרביולי> המטוס חייב להיות גדול בכדי שלא אקח חצי ממשובו , וכל מני פנינים בסגנון הזה .
אתם בודקים את המקומות אליהם אתם הולכים?
בודקים שאין הרבה ללכת
חשוב לכם להיות בענינים בכדי שלא להיות מופתעים מהמקום?
והאם אתם משתפים את האנשים המפתיעים או רומזים?

polegra

New member
עונה נה נה :)

קודם קבלי מזל טוב כבר עכשיו :) ולתשובות: אתם בודקים את המקומות אליהם אתם הולכים? בעבר כן...אפילו הייתי שולחת את הפולני לרחרוח מקדים על מנת שלא יהיו פדיחות וזה אחרי שחתונה שלמה ביליתי בחוץ כי לא הייתי מוכנה לשבל על הכסאות המתקפלים וגם לא הייתי מוכנה שהו איחזיר אותי הבייתה כדי שהוא לא יפסית את החתונה.... בודקים שאין הרבה ללכת מממ....לא ממש...בעבר הפולני היה נוהג ומוריד אותי בפתח ומחפש חניה היום שאני נוהגת לבד אין ברירה לומדים ללכת לפעמים חשוב לכם להיות בענינים בכדי שלא להיות מופתעים מהמקום? ברוררררר מקום חדש אני פוחדת שלא ארגיש בנוח לפחות מברר מי בא כמה בא וכו..לדעת כמה שיותר פרטים שאני ארגיש שהשליטה אצלי והאם אתם משתפים את האנשים המפתיעים או רומזים? חסר למי שיפתיע אותי...הם למדו את זה בדרך הקשה...הפולני ו2 האחרים שלי הגיעו אלי לעבודה עם פרחים בלונים נראה לי עוגיות ובורקסים לכבוד המומולדת שלי...המזכירה קראה לי החוצה (הייתי בדלת שצריך קוד להכנס אלי...) ראיתי אותם הסתובבתי חזרה נכנסתי לחדר וסרבתי לצאת חזרה :) מה שכן.....ואת זה לא ציינת..בודקת כמה מדרגות יש!!!!!! פעמיים בשנה אני נוסעת להורים של אישתו של אחי (כן רשמתי נכון) ועולה לקומה 4 בלי מעלית...כל פעם נשבעת שיותר לא עושה את זה...ועושה את זה שוב זה באמת נורא נורא קשה לי...מזל שאת דור סוחבים לי כבר :) טלי

צאי מהסרט

תלכי לאן שבא לך תעשי מה שבא לך ואם מישהו אומר לך אחרת או מעז לבטא את היוהרה האישית שלו עליך תשלחי אותו אלי... הצב שלי פה מחכה לאנשים כאלו.

מה קשור סרט?

יש מקומות שהם באמת צפופים במיוחד או כאלו שיש בהם כסאות לא מספיק נוחים לכל מידה וגודל... היא בסך הכל שואלת אם העובדה הזאת הצליחה לערער את הבטחון לאנשים ברמות של מראש לתהות איך יהיה שם? או שאנחנו שוכחים/לא אכפת לנו עד שנגיע ורק אז נדע... "צאי מהסרט" ... גם כן מושג

למעלה