שאלה שאלתית

אלמקס

New member
שאלה שאלתית../images/Emo183.gif

הייר רותי, יש לי שאלה שאלתית: מהי מטרת הנשמה להחזיק אדם בתרדמת (צמח) כמו אריק שרון לדוגמא?
 

רותי 11

New member
נשמה שנמצאת במצב של תרדמת

היא בעצם נשמה בדרך כלל בהמתנה היא נמצאת במקום שהיא עדיין בחרה מה לעשות, לחזור לכאן או לשם. במקרה של שרון לדעתי זה קצת שונה בגלל שהוא איש ציבור ויכול להיות שמחכים לשעה מתאימה.
 

yaela341

New member
אז יש לי שאלה דומה

אישה שעוברת הפלה טביעית או מכוונת מה קורה אז? או לידה שבסופה אישה לא מקבלת את התינוק כלומר העובר מת.? איך אפשר להסביר את זה?
 

רותי 11

New member
יש לזה המון תשובות

אם זאת הפלה טבעית שבדרך כלל מתבצעת בשלושת החודשים הראשונים, לרוב הסיבה לכך היא בגלל שהעובר חש שההורים או אחד מהם לא מוכן עדיין לקבל אותו. למרות שזה גם יכול לקרות אחרי כן לפעמים זה מעגל שאחד מהנשמות באה לסגור או של העובר או של ההורים. הפלה טבעית זה הפרת חוזה, אבל לא צריך לקחת את זה כבד כי לא שופטים אותנו על זה אפילו לא העובר, הם די מבינים את הקשיים שלנו כאן, ואם זה לא קרה עכשיו זה יגיע בעתיד.
 

yaela341

New member
לי למשל קרה משהו שהייתי רוצה לספר

בגיל 21 הייתי צריכה להביא ילד ראשון לעולם יום לפני הלידה חלמתי שאני עומדת ליד החלון מאוד צבועני ופורח ורואה מלא מלאכים קטנים בשמים אני מסתכלת על כל זה ואומרת לעצמי שהינה גם בן שלי נמצא שם בשמים למחרת אחרי לידה מאוד קשה התינוק לא שרד..ורק אחרי תקופה נזכרתי בחלום הזה הבנתי שלמעשה זאת הייתה נבואה שהגשימה את עצמה
 

רותי 11

New member
היי חמודה - זה מה שכנראה

היה צריך לקרות ואפילו הייתי מגדילה ואומרת שעזרת לנשמה אחרת.
 

yaela341

New member
או קיי

את רואה את זה בצורה כזא...לא חשבתי שזה הכיוון אבל שזה היה אמור לקרות זה בטוח גם אני חושבת כך תודה רותי על התייחסות
 
המתנה למה?

כשאני בחנתי את ההויה של אותו אחד, שרון קיבלתי תשובה שאותה נשמה בחרה את חודש מרץ - יתכן והמסר שקיבלתי מוטעה אך אם נצא מתוך נקודת הנחה שזה אכן כך משמע שהיא כבר בחרה, אז מה מה גורם לאותה נמה להתמהמה?
 
למעלה