כנסי../images/Emo36.gif
אוקי...תראי יש לי רעיונות שיכולים לעזור לך ואני יעשה את זה זריז כי אני ממש ממהרת.. הנה: משהו סקסי-חוטיני שחור, בייבידול <בישבילך....זה הרי גם בישבילו בסוף..> משהו ריחני-סבונים,קטורת, בושם משהו נעים-דובי, כרית, שמן למסאג', נעלי בית כייפיות, חלוק רחצה, כפפות , פיג'מה כייפית משהו מפנק-קרם גוף, שמן לגוף, קצף אמבטיה משהו חלומי-לוכד חלומות, ספר מפרש חלומות משהו למזל-אבן של המזל, אבן האהבה משהו למקרה חירום-קונדום משהו מתוק-שוקולד משהו מפתיע-ביצת הפתעה משהו שיזכיר לך אותי-כרית עם תמונה של שניכם, מסגרת עם תמונה משהו לקרוא - מכתב,ברכה משהו שיאיר לך את הדרך- נר משהו לשמוע-דיסק משהו חם - נעליים חמודות ו/או גרביים עם כיתוב, צעיף. כובע צמר משהו לטעום - סוכריה על מקל משהו שימושי-כל דבר שהוא צריך כרגע (למשל ארנק?) משהו יומיומי-ספל נגיד... משהו מעורר-שעון מעורר+קפה משהו מצחיק-ספר בדיחות, כרטיסים למופע סטדנאפ, מחברת שתכיני בעצמך עם בדיחות שונות ובדיחות פרטיות שלכם משהו ילדותי - בובה , תמונה שלך או שלו בתור תינוק/ת, חבל קפיצה משהו לשעת צרה - אסימון/טלכרד/טוקמן ביחד עם מספר הטלפון שלך משהו לעתיד - שלט 'נהגת חדשה'<אם אין לו רישיון..> או....משהו שקשור לסיום הצבא. משהו חכם - משחק חשיבה, ספר חידות משהו להעביר את הזמן - מונופול, פאזל, חוברת תשחצים, קלפים, טאקי משהו יפה - מראה או תמונה שלך. משהו ישן - בנוגע לזה את יכולה לבקש עזרה מההורים שלו שיביאו לך משהו שקשור אליו בתור ילד קטן משהו ללבוש- תחתון, בוקסר, גרביים, כפפות, חולצה וכל פריט לבוש אחר משהו לקישוט- פוסטר, לוח שעם, שעון קיר, מובייל משהו יעיל- פח משהו כחול- סרט

, שרשרת, מחזיק מפתחות, אבן, ארנק, חמסה הייתי מפרטת לך קצת יותר <למרות שניראה לי שזה כבר דיי מספיק...> אבל אני ממש חייבת לעוף... בהצלחה. ולדעתי היה יותר יפה אם הייתה נגיד עושה לו "10 דברים שאני הכי אוהבת אצלך" או לסירוגין "20 דברים שאני אוהבת אצלך..."