שאלה שאלתית משהו

שאלה שאלתית משהו

אני רוצה לצייר קומיקס קצר ולשים את הריבועים בקליפ במחשב עם מוזיקה. כלומר הקומיקס לא יהיה בפורמט של דף עם ריבועים אלא כמו מצגת. איך אני עושה את זה שזה יצא באיכות טובה? סריקה או שיש שיטות אחרות? תודה לכל מי שיגיב

ailag

New member
-=-=-

אני לא חושבת שיהיה הבדל במובנים האלו בין ריבועים עוקבים ובין "מצגת" (רק שים לב שחלק ממה שנחמד בקומיקס זה שהוא מתקדם בקצב המחשבה שלך, אז אולי כדאי לתת לקוראים אפשרות לעבור בין פאנלים בעצמם). במיוחד אם צריך לקרוא טקסט, ואז לכל אחד יש קצב שונה, המהירים ישתעממו והאיטיים ילחצו. הדרך האהובה עליי - או לפחות היתה כשעוד ציירתי כמו בנאדם - היא לעשות את שלבי העיפרון והעט על דף ואז לסרוק את זה ולצבוע במחשב. שים לב שמאוד מפתה לסרוק כבר בסוף שלב העיפרון, אבל אז יותר מדי לכלוך נסרק ואו שהתמונה הסופית תהיה מלוכלכת, או שתנקה אותה בפוטושופ ואז זה יצא עקום. עדיף לא להתעצל ולעשות את שלב העט גם אם אתה לא מתכוון אשכרה לעשות אינקינג. יש גם כל מיני טיפים במאמרים ובקישורים של הפורום, תראה מה שם יכול לעזור לך.

עם איזה תוכנה את צובעת?

אני לא יודע לעבוד עם פוטושופ והיא גם תוכנה ממש כבדה על המחשב ולא בא לי להתקין אותה. יש עוד משהו?

ailag

New member
כשהייתי בחלונות - paint shop pro

אבל זה לפני מליון שנה, לא יודעת איך נם היום. זה היה מאוד נוח. כיום כבר לא יוצא לי לצייר ברמה מעבר לשרבוטים, אבל לפני כן, פוטושופ (ממילא עובדת עם זה). וכן, צריך ללמוד הרבה והיא מסורבלת בהתחלה וחבל.

Elad Lerner

New member
Paint

רגע רגע רגע.... מה??!!? Paint? במחילה. זה לא MSPaint, אלה Paint.NET http://www.getpaint.net/ תוכנת עריכה גראפית פשוטה לצביעה ומניפולציה של תמונות. יש בה שכבות, מעט אפקטים ומה שצריך כדי ליצור קומיקס ממש ממש ממש פשוט. והיא חינמית, ולא כבדה בכלל. לי אישית אין אותה, אבל לאחרונה אני שומע עוד ועוד דברים טובים עליה. רוצה לנסות ולספר לנו איך זה?

למעלה