שאלה שאלתית בשם Ice machinE

adiville

New member
שאלה שאלתית בשם Ice machinE

מעכשיו זה אייס: יש לי כמה שירים על המחשב של להקה עלומת שם בשם joy machine (שום קשר משפחתי אלי) הייתי רוצה לדעת מי זו הלהקה הזו אם היא בכלל להקה אמיתית כי אני לא מצאתי אזכורים שלהם בכלל. סתם לידיעה כללית יש אפילו כמה שירים של דפש מוד שמשוייכים ללהקה הזו ואם תעשו חיפוש על שיר של דפש מוד שנקרא turning away תגלו שפתאום זה כמו שיר של joy machine שנקרא separate ways.
על כל עזרה שתתקבל

ט ו ר ה

New member
אולי...

יש המון שירים שבעצם השם שלהם לא קשור אליהם, סתם ככה. מישהו סתם כתב שם לאיזה שיר.. ויש מלא כאלה....זאת רק השערה.. למשל יש הרבה שירים של דפש מוד, שמתברר אחרי האזנה שהם של קאמופלז' , למשל. בגלל הקול הדומה או משהו כזה.. חשבתי שאולי זו הסיבה, אם אמרת שלא מצאת אזכור ללהקה הזאת. אבל...................אולי לא! ולכן יש מומחים בפורום שישמחו לענות

greenzg

New member
אולי זה אלו

צמד שסגנון המוסיקה מתאים מאוד לדפש ודומיהם - תנסי

adiville

New member
וואו !

תראה מה זה, אייס !!!!! באמת יש להקה כזאת !!!!!!! הקטע הוא שלפי מה שרשום שם הם הוציאו אלבומים ב-1990,1991 והתפרקו ב-1996...... ואתה אמרת שהשיר ההוא יצא ב-2001..... anyway - תראה קודם את האתר שלהם ותן לנו דיווח

Ice machinE

New member
זו בדיוק הלהקה שאני דיברתי עליה

ומשום מה שכחתי שהם מופיעים שם (mp3.com) משם דווקא לקחתי הרבה שירים שלהם. מה שמוזר זה שהם לא מופיעים בכלל באתר allmusic.com אבל אולי בגלל הסיבה שהם לא מסחריים? בכל זאת תודה לך
שירים מומלצים שלהם: separate ways bed of nails will i lie

Ice machinE

New member
ד"א הם רביעייה ולא צמד ../images/Emo163.gif

ומפה אפשר להוריד חלק מהשירים שלהם. מי שרוצה שירים שאין שם להורדה יכול לפנות אלי ב-ICQ ואני אשלח לו או לה.

adiville

New member
אז נפתרה התעלומה ?

היה קשה לראות אותך סובל מול המחשב..... "אבל זה לא דפש מוד !!!!!!! ואין לי מושג מי אלה !!!!!!!"
דרך אגב, תוך כדי מסע החיפושים אחרי הלהקה הזאת ועוד כל מיני בי-סיידס של דפש מוד בקאזה, עלינו (אני ואייס) על איזה קטע שרשום על שמו של אלן ווילדר (השווה ביותר)..... העניין הוא שזאת יצירה קלאסית, סונטת ליל ירח, שפשוט מנוגנת על פסנתר. כלומר, אין בה שום דבר מיוחד שיעיד שהיא מנוגנת ע"י סינתפופר...... זה לא רמיקס או חידוש או משהו כזה - סתם פסנתר רגיל.... יש למישהו מושג אם ווילדר באמת הוציא אי פעם את היצירה הזאת ?!? או שזאת סתם עוד טעות של משתמשי קאזה.......

alpha80

New member
סונטה לאור ירח

זה קטע שמופיע כ B SIDE של LITTLE 15 של דפשמוד. לא יודע מי מנגן שם , אלן או מרטין, אבל בכל מקרה - כקרדיט הוא "דפשמוד".

adiville

New member
תודה אלפא !

בכל אופן, זאת אחת היצירות הקלאסיות האהובות עליי ביותר. כמו שאמרתי אתמול לאייס : יש לי פנטזיה פרועה שמישהו יעשה רמיקס מהסונטה הזאת.... אבל בטוב טעם, כן ?!?

adiville

New member
איך הוא נקרא בדיוק.....

ואיפה אפשר למצוא אותו (יותר נכון - להוריד).......?

למעלה