שאלה שאלתית ביותר

מיקי 43

New member
שאלה שאלתית ביותר

אם קיבלתי תביעת מזונות והילד כבר מזמן לא תינוק ולא ידעתי על קיומו אני יכול לתבוע את אימו על שהסתירה ממני את קיומו ובכך מנעה ממני להיות שם עבורו? מיקי

יערית

New member
תפנה למומחים מיקי

ומנצלת במה זו לאחל לך מברוק על היותך אבא:))))

יערית

New member
לא יודעת מה איתך

אבל אני זוכרת שזו היתה המשאלה שלך לשנה החדשה

folkman1

New member
בתקווה שאילו יהיו צרותך ורק.

כמעט וכותב "מזל טוב אבא דובי"

d a n i e l s 5

New member
זה שרשור לנקלעת...

ועד שנקלעת תבוא....... כל מה שנותר לי הוא רק לאחל לך מ-ב-ר-ו-ק !!!! מקווה שאכן כך ההרגשה.

קליל 1

New member
יש לי 2 תשובות..אחת בסגנון שלך..

ואחת נורמאלית..באיזה סגנון אתה מעדיף?

קליל 1

New member
../images/Emo6.gif בקשת?...קבלי..

מה זה שאלה שאלתית? יש שאלה שאינה שאלתית? יש שאלה תשובתית? אני מכיר המון שאלות..וכולן..אבל כולן שאלתיות..

קליל 1

New member
והכי מדהים אותי..שהשאלה.."שאלתית

ביותר.." יש שאלה שאלתית רגילה..וזו שאלה שאלתית במיוחד? מה עושה אותה כל כך מיוחדת?ביותר? למה אתה מתכוון?

מיקי 43

New member
מה אתה מצהיר שאתה נורמאלי?

יש לך אישור על כך מפסיכאטר מחוזי?

קליל 1

New member
מזל טוב איש...לגבי שאלתך..

לדעתי אתה צריך להוכיח שהיא ידעה שאתה האב..ע"מ לתבוע אותה על הסתרת המידע.. בכל מקרה..שיהיה לך כל הטוב שהעולם..

../images/Emo25.gif קודם כל מזל טוב על המידע

ועל החידוש בחייך (במידה וזה אמיתי) ושנית....תהנה אבא

Ima Adama

New member
נידמה לי

שבמדינה דמוקרטית, אפשר לתבוע מה שרוצים, מי עוצר אותך? אולי זה יהיה תקדים. אני עוד לא שמעתי שופש אומר מה הגיוני או מה מקובל לתבוע...

ת י א ה

New member
מיקי ../images/Emo141.gif

במידה ואכן הדבר נכון וזכית בבן, אולי כדאי להפנות את האנרגיות לקשר בינכם, למשהו מדהים, למתנה הכי גדולה שכולת לקבל, ולא להתחיל עם תביעות ומשפטים נגד האמא (גם אם פעלה בצורה מאוד לא יפה ומוסרית, בלשון המעטה), דבר שיפגע בסופו של דבר גם בבן. כאילו כזה, לראות רק חיובי וטוב ויפה, ולא להתעסק בנקמות והתחשבנויות גם אם הן חוקיות ונכונות. שיהיה בשעה טובה ומוצלחת

קליל 1

New member
קבל ציטוט מדיני משפחה לעניין מזונות

האם בית המשפט לענייני משפחה יכול להיעתר לתביעת מזונות עבור קטין שנולד מן הפנויה, בטרם הוגשה תביעה לאבהות? . תשובה: לא! בית המשפט לא ידון בתביעת מזונות של קטין אשר נולד מן הפנויה, בטרם הוגשה תביעה אבהות ובטרם הוכרזה אבהותו של הנתבע, כפועל יוצא מן התביעה.

למעלה