טוב....
מצטערת על חוסר היחס בזמן שאתם פרצתם כאן בויכוח סוער, פשוט הייתי עסוקה ביומיים האחרונים בלטוס מארה"ב לכאן. (10 שעות של שאלות פילוסופיות...במטוס). alady insane - תודה קודם כל על התגובה, ובאשר אליה - אני באה מרקע חילוני מאוד, אולי אפילו קצת קיצוני, אין בי שום זיקה לדת (לצערי או לא אני לא יודעת, ככה גדלתי ואין לי כוונות לשנות את זה). אני מאוד מכבדת אנשים שמאמינים ובכלל, כל אדם שאינו פוגע בי ואינו כופה עלי את אמונתו (והיו שניסו), ואיני "כופה" את חילוניותי על אף אדם. אני מאוד "שמחה" עבור המאמינים שיש בידם התשובה, ובמקום כלשהו הייתי שמחה אם לי היתה התשובה, או לפחות חוסר החיפוש הזה אחר האמת שאיננה מגיעה, בכל אופן לעת עתה אני מהרהרת בשאלות אלו, בידיעה כמעט גמורה שאין עליהן תשובה, אך עצם המחשבה מעוררת בי עניין וממלאת בד"כ שעות רבות של שיחות קולחות ומעניינות. חייבת להתייחס לעניין הגיל, ולומר לך שלא היתה מאושרת ממני אם הייתי יודעת שאחותי שכרגע נמצאת בפיתחו של גיל ההתבגרות, היתה מתעסקת ולו רק מעט, בשאלות המעניינות (והחשובות?!) האלו, מאשר בשאלה החשובה לא פחות מבחינתה - האם נישואיה החדשים של בריטני ספירס יחזיקו מעמד?! תמשיכי להרהר, לחשוב, להנות מהפעלה של המוח ושל הרגש. ty11 - מעניין אותי לדעת איפה ישנו דף ההסבר שכותב בדיוק איך אתה בכל גיל כרונולוגי - תינוק לא מבין, גיל 25+ - אתה מבין שאתה לא מבין, ומה שבאמצע - אתה לא מבין וגם לא מבין שאתה לא מבין. זה מעניין, ומעורר בי את השאלה "האם אני בסדר" - אני בת 23 ועוד לא התחתנתי - האם אינני מצייתת לחוקים? ובקיצור, בהשמטת הציניות (שעוד תגלה שיוצאת ממני מבלי משים אז אל תיעלב) - אני לא חושבת שיש גיל כרונולוגי לדברים מסויימים, אני מכירה ילדים בני 14 שחושבים מחשבות של "גדולים" ואני מוצאת שהשיחה איתם מעניינת פי כמה וכמה עם "גדולים" בני 50 שבעיניי הם על גבול הריקנות מתוכן, כי כל מעייניהם בחיים הם הבגדים, הכסף, המעמד והפלאפון החדש שיצא עם המצלמה בפנים... וסתם שאלה קטנה - אתה לא בן 18?!?! לפי ההוראות שלך - גם אתה עדיין לא מבין שאתה לא מבין. בכל אופן, ענילי לך על עניין אחר שכתבת לי בשירשור המתאים. מתחיל להיות לי כיף כאן....