שאלה, שאלה...

עופר 123

New member
שאלה, שאלה...

חברות פורום יקרות, האם אי פעם דחייתן גבר שניסה להתחיל איתכן בגלל שחשבתן שהוא לא רציני (כי מי יתחיל עם שמנה), או שלחלופין, הרגשתן לא בנוח עם עצמכן ועם גופכן עד כדי סירוב עדין אך מוחלט לבחור המסכן? שלכן, סקרן
עופר נ.ב - עוד 8.5 שעות למבחן והידע לא משהו... Now it´s time to panic

השמנה

New member
עופר יקר,

לי זה קרה ולא אחת... יותר בגלל שלא הרגשתי נוח עם עצמי, או מחשבה שחללפה בראשי: ,רגע רגע רגע, אני נראית כל כך רע, אם הוא רוצה אותי, מה לעזאזל לא בסדר אצלו??????? ובכן התבגרתי מאז.... היום הבעיה היא קצת אחרת, לדעתי יש המון המון המון גברים שאוהבים נמשכים ומעדיפים נשים משכמן הצידה... ברם אולם כיצד יביאו אישה שכזו להורים, או רחמנא לצלן לחבר´ה???? כל גבר ישראלי או יותר נכון למזלי הטוב כמעט כל גבר לא יכול להרשות לעצמו שתסתובב באמתחתו האישה ה-לא נכונה.... צריכה להיות לו העבודה הנכונה האוטו הנכון ו-כן כן גם האישה הנכונה... לפיכך גברים שכאלה יעדיפו להתחבא עם נשותיהן העגולות בחדרי חדרים, יצאו בפומבי עם חטובות ושדופות, ויסיימו כנראה בתור בעלים בוגדניים.... מה יהיה??? אין לי מושג... אני כבר אדישה.. לילה טוב

כן.

מודה באשמה. וגם הרבה פעמים צדקתי גברים נאים, צעירים, שמתחילים עם אישה שמנה, בדרך כלל מחפשים להגשים איזושהיא פנטזיה ולא למטרה רצינית.

לא !!!

האינטואיציה שלי גבוהה...ועד עכשיו לא איכזבה אותי
..ומקווה שלא תעשה זאת בעתיד. שנית.....אני מרגישה נוח תמיד עם עצמי ועם גופי.... שלישית...אולי במקום לכתוב כאן תלך להמשיך ללמוד? חשבת על זה?.....קדימה...טיק טק...יום אחד בלעדיך הפורום לא התפרק (או שכן
) שיהיה בהצלחה מקסימוששששששש

יפעת*

New member
אני מאמינה

שזה רק עניין של הרגשה אישית. היו תקופות שאם מישהו התחיל איתי ישר חשבתי שלילי, וכמובן שהגבתי בצורה כזו. בזמנים אחרים לא היתה לי שום בעיה. וזה באמת תלוי רק באיך הרגשתי לגבי עצמי

אוסנתוש

New member
יש תמיד ספק../images/Emo171.gif

בכל פגישה חדשה יש תמיד ספק שמחלחל האם הוא לא יבהל כאשר הוא יראה אותי במיטה? אבל הספק הזה הוא רק חשש ראשוני אני לא דוחה אדם רק בגלל התחושה שלי שאולי הוא לא יואהב את מה שהוא יראה, כי גם אני רואה עצמי במראה ואני לא בורחת מזה. (ותאמין לי אני גם לא מתחמקת מלהיסתכל במראה) בחיוך תמיד

למעלה