שאלה, שאלה, שאלה.....

yossi c

New member
שאלה, שאלה, שאלה.....

שלום לכולם, שמי יוסי אני עתודאי שנה א´. רציתי לשאול משהו (במדור עתודה מתחמקים משום מה מלענות לי..). אז ככה.. לפני שהתקבלתי לעתודה, התקבלתי גם לקורס חובלים, אבל בסוף הלכתי לעתודה. הייתי מעונין לצאת אחרי הלימודים לקורס זה . האם זה אפשרי?? אני רק יודע שבמיונים ובגיבוש היו איתי עתודאים שנה ב´ ו-ג´ שהצבא קרא להם באמצע הלימודים לנסות להתקבל, אז אני מניח שקל וחומר אם התקבלתי מלפני העתודה - הגיוני שזה יהיה אפשרי, לא? (זאת למעשה הסיבה שלא הלכתי ישר לחובלים, משום שחשבתי שיהיה אפשרי לעשות את שניהם) הבעיה היא שפתאום עכשיו במדור עתודה עונה לי הפקידה המעצבנת ש- "זה מוקדם מדי לדבר על זה, אי אפשר לדעת כלום, תתקשר אלינו כשתהיה בסוף שנה שנייה בערך",אבל בזמנו כשהייתי במיונים אמרו לי בחיל הים שזה אפשרי. מישהו יודע מה הולך פה ומכיר את הפרוצדורה בנושא?? למי ספציפית אני צריך לפנות?

כמו כל דבר אחר בצבא

הפרוצדורה היא שאין פרוצדורה כנראה... אני לא מדבר מידע או משהו אז אל תקח את דברי ברצינות, אבל , מההיכרות הקצרה שלי עם הצבא מספיק שאיזה פקידה תהיה במצב רוח רע ולא תוכל לעשות את מה שאתה רוצה... אבל אני כן רוצה לציין שאם תגש למדור עתודה אז יושבות שם דווקא כמה בחורות נחמדות שלי לפחות די עזרו... (בלשכת הגיוס) אז תגש לשם ותנסה לברר

למעלה