שאלה שאלה שאלה

שאלה שאלה שאלה

חברה שלי היה לה טסט היום.. והיא עשתה טעות גורלית, כן כן כמעט נכנסה באין כניסה והבוחן בלם אותה!! מסתבר שזה מקום שהרבה נכלשים עליו... הבוחן שלה היה אריק...או יש שקוראים לו "אריק המעביר" אני אישית חושבת שזה 100 אחוז נכשל. אבל הרבה אומרים לחכות לתוצאה...(בגלל אריקקק) מה אתם אומרים??

samata

New member
תשובה תשובה תשובה

100% אין אף פעם....אבל זה כן 99% נכשל אם הוא דפק לה ברקס בכניסה לרחוב עם "אין כניסה".

lsd500

New member
באיזו עיר זה?

אם זה בעיר שאני חושב, יש מצב שהוא יעביר אותה.... רוב הבוחנים יכשילו בגלל זה...

NewUser4

New member
"אריק המעביר"?

לפחות השמועה הזאת עוזרת לנבחנים להרגע. אם אכן היא רצתה להכנס באין כניסה, שתתכנן שיעורים לשבועיים הבאים.

אני מכיר את הבוחן ומכיר את המקום...

זה בצפון ת"א וזה "אין כניסה" די מבלבל כי הוא בתוקף רק בשעות מסויימות כך שאם לא מכירים את המקום הספציפי הזה ומתאמנים עליו נופלים שם. בקשר לאריק, יש לו כל מיני שמות "אריק המעביר, אריק הכיטוב" ועוד...התפללתי שהוא יהיה הטסטר שלי כי הבנתי שהוא מרגיע ומדבר איתך במהלך הטסט ובכלל בחור טוב בגלל זה לא כל כך מתאים לו לקחת לשם כי זה 90% נכשל. בקיצור לי זה נראה נכשל...בכל זאת אין כניסה :/

or001

New member
אם רוצים להמשיך ישר - תמיד אסור

האין כניסה תקף תמיד. אבל בפנייה שמאלה התמרור תקף אם אני לא טועה רק בין 7-9 בבוקר, אז אפשר לפנות לשם מלבד בשעות האלה. (אני מדבר כמובן על המקום הספציפי הזה בצפון ת"א).

טעווווותתת אופססס

האבלהה עבדההה עלייי אלוהים איזה פטי אני... לא היה לא טסט בכלל אין כזה דבר אריק המעביר... סוג של מתיחההה ממש מפגרתת ואני עוד יותר מפגרתתת שהאמנתי בקיצור... לא קיים כזה דבר... וסוריי למי שענה המשך יום טוב

tttttttttt1

New member
"לא היה לא טסט בכלל"..התכוונת אולי

לא היה *לה*

יש יש אריק....

הוא טסטר במשרד הרישוי בקניון איילון אחלה בחור לפי מה ששמעתי. ויש גם מקום כזה של אין כניסה עם בתוקף עם שעות באיזור הטסט! ידעתי שהוא לא יקח אנשים למלכודות כאלה :)

Mr Fender17

New member
ישששש ישששש אריק!

וואי אני זוכר אותו... התפללתי שהוא יכנס לי לאוטו.... יש גם אחד עזרא שמעביר.. ואחיעם שמוותר.. אני כרגיל נדפקתי עם הקשים :] לפחות אחד מהם העביר אותי :\

למעלה