שאלה שאלה שאלה..

Yassi K

New member
שאלה שאלה שאלה..

נכון בפרק אמממ לא זוכר איזה בדיוק.. (נראה לי 14 אולי לפני) באותו פרק כשהיא עוד דיברה עם אייבל קונץ' ואמרה לו שהוא גוסס אז היא הלכה לפני זה לבית חולים ההוא לברר מה המחלה המיסתורית של דאנקן.. והיא מצאה את המסמכים של אייבל אז מה נסגר עם זה בסוף? היא שכחה מזה? מעניין במ ההוא חולה בסוף.. \:

Yassi K

New member
עוד שאלה קטנה (לאלו שראו כבר את כל

הפרקים של העונה) אני חייב לדעת אם אמא של לוגן קפצה מהגשר.. כן או לא? אני מקווה שלא... ואם אני צודק אז מי כן קפץ מהגשר? שראו מישהו קופץ מהגשר בסרט שצילם ילד מהתיכון שלהם (פרק 14)

אני חושבת

שזאת הייתה היא שקפצה, כי לא העלו את השאלה "אם זאת באמת הייתה היא שקפצה מהגשר" אחרי פרק 15, בו הרמז היחידי שאימו חיה כבר לא היה נכון בגלל אחותו של לוגן..

אם את מדברת על המחלה של דנקן..

אז הוא חולה באפילפסיה סוג 4 או משהו בסגנון, זה מחלה נורא מסוכנת שגורמת להתקפים אלימים שיכולים להשאיר אותו בלי מודעות למה שהוא עשה בזמן ההתקף. ואם את מדברת על אייבל קונץ-אז אני חושבת שיש לו סרטן ממאיר או משהו והוא אכן גוסס.

colilon

New member
אפילפסיה זאת מחלת הנפילה,

מחלה שגורמת לך לאבד את השליטה בעצמך... אף אפילפסיה לא גורמת ממקודות להתקף אלימות, אלא האלימות היא תוצר לוואי של האפליפסיה..

Yassi K

New member
אני בן!!! Yassi K נשמע כינוי של בת?

חעחעחעחכ בכל מיקרה... נו אז יש מצב שהוא רצח את לילי (לא לספר ספויילרים) כי הרי הוא היה בהתקף אלימות והכללל והוא לא זוכר מה שקרה ביום בו אחותו,לילי, נרצחה.....

למעלה