שאלה שאלה שאלה

hateboys48

New member
שאלה שאלה שאלה

זה בעיקר מופנה לאלכס אבל מי שיודע פליז שיענה לי. ראיתי ב"פרופיל חדש" שהם מעודדים אותנו לשלוח מכתבי תמיכה לסרבנים בניהם אייל מכותבי מכתב השמיניסטים. רציתי לדעת אם המכתב שאני ישלח יגיע לכלואים בסופו של דבר ואם בכלל אפשר לצרף כל מיני חוברות קטנות של תשבצים או מיני עיתונים למכתב. תודה..

kalay

New member
אלכס לא יענה לך

כי הוא בכלא
חחחחחחחחחח

noamgk

New member
נתנו לסוטה הזה עוד שבועיים.

נקווה שהוא יהיה מספיק חכם כדי לגלח גם את הזקן המכוער שצומח לו.

kalay

New member
בכל זאת

הוא בטח עסוק בחפירת מנהרה לסין. הוא בטח הבין כמה חרא זה כלא והוא מנסה לברוח

noamgk

New member
למה ללכת כל כך רחוק?

הוא בטח חופר מנהרה מתחת לאיזה מוצב כדי לפוצץ את החיילים שמשרתים בצבא הכיבוש

KatyRose

New member
אתם נסחפים קצת

הוא בטח מחבק את אמאל'ה ובוכה "סך הכל רציתי שהתמונה שלי תהיה בעיתון"

ThE uVa

New member
אתם יודעים,

ההתנהגות שלכם די מגעילה. קצת כבוד לבני אדם, אין לכם? בחיי, אני מרגישה שוב בכיתה ג'.

KatyRose

New member
כבוד לבני אדם?

יש בשפע. אנחנו מרכינים ראשנו למען החיילים שנהרגים, מוכנים להחזיר למשפחותיהם את מה שבניהם הקריבו למעננו למה?

ThE uVa

New member
אה, סליחה,

שכחתי שאצלך מי שלא מסכים איתך הוא לא בנאדם.

KatyRose

New member
תראי לי איפה כתבתי את זה.

כתבתי שיש לי כבוד לבני אדם, ולך לא. (בדיוק כמו שאת כתבת שלי אין) לא כתבתי שאני בת אדם ואת לא

KatyRose

New member
אם יכנס אלייך

הביתה רוצח, יכוון אלייך ואל כל המשפחה שלך רובה לפרצוף, ולך בדיוק תהיה גישה לרובה משל עצמך, את תירי בו? או שגם זו פגיעה בזכויות "אדם"?

lovving girl

New member
כה בטח הם גיידו שזאת גם פגיעה

והם ימצאו עוד כמה בלה בלה בלה ובסוף הם כולם ישכבו שם עם דם על הפרצוף כשהמחלבים אוכלים להם מהעוגה שיש במקרר... אבל לא נורא העיקר להיותץ הוגנים נכון?!?!!? אלקק... חושים שיש להם שכל....

KatyRose

New member
לא "לא בנאדם" מי שלא מסכים איתי-

לא בנאדם אדם כפוי טובה שצוחק על הצבא שמגן עליו מדי יום ומקריב את חייו למענו.

Saatlan

New member
לא לא, לא בן אדם מי

שלא מוכן להגן על משפחתו, קרוביו ומעדיף במקום לתרום מעצמו 3 שנים לתת לאחרים למות. לא בן אדם הוא מי שחי בחברה בה הוא נהנה מהתרומה של אחרים אך הוא עצמו לא יתרום מעצמו כמו כולם למרות שהוא כמו שאמרתי נהנה מהתרומה שמספקת לו סביבתו. לא בן אדם מי שמטיל את העול שהוטל עליו על אחרים ומעמיס עליהם עוד, רק משום שלא נוח לו. לא בן אדם מי ששולח בן אדם לשמור על החברה שלו, אמא שלו והכלב שלו, בזמן שהוא בבית מפסוט לו. לא בן אדם מי ששולח אחרים לזחול בבוץ בלילה בקור באיזה חור בעזה בזמן שהוא במיטה חמה מכורבל לו ונעים לו, כשבעצם הוא זה שצריך להיות שם. לא בן אדם מי שמפקיר חיים שלי אחרים כדי ללכת ה"אמונות" שלו. לא בן אדם מי שדורש שוויון זכויות מצד אחד, ומצד שני לא שם זין על שוויון חובות. לא בן אדם מי שמנצל את הדמוקרטיה כדי להפר אותה ולירוק לבאר שממנה שותה. לא בן אדם מי שמעדיף לתת לאחרים שלכו תדעו כמה הם שונאי ערבים לעמוד במחסומים ולהיות אחראים על חייהם של אותם ערבים. אז סלחי לנו אם הכבוד של חלק מאתינו מתקשה למצוא את דרכו לאלכס הנאמן.

KatyRose

New member
../images/Emo24.gifתודה לך

על שתמכת בי ועל ההודעה היפה שכתבת ממש מרגש... מסכימה עם כל מילה!

ThE uVa

New member
אמ.

הבעיה שלנו פה, היא שאתה מתייחס לשירות בצה"ל כאל איזה ערך עליון וחשוב מכל, בעוד שאני חושבת שחיי אדם שווים יותר. אז אין לי טענות לחיילים, אבל באותה מידה אני יכולה להגיד לך שלא בנאדם מי שעושה ווידוא הריגשה של מחסנית על ילדה בת 13, ולא בנאדם מי שמצתלם עם גופות, ולא בנאדם מי שהורג מחבל ותוך כדי גם בטעות חמישה ילדים, ולא בנאדם מי שממוטט בית על האנשים שגרים בפנים, גם ילדים. גם הם לא ממש בני אדם, הלוא כן? אבל אין לי טענות אליהם. רק אל הגוף. אז אולי אצלך לשרת בצבא כיבוש זו תרומה למדינה, אבל לדעתי, שמירה והקרבה כלכך גדולה בשביל זכויות האדם זו תרומה הרבה יותר גדולה. ודרך אגב, בזמן שחבריו של אלכס יעמדו במחסום ויתעללו בפלשתינאים [או, לחילופין, יהיו באיזה בסיס מרוחק ויציקו לטירונים], הוא ישב בכלא, ואני לא מבינה איך בדיוק אתה מתאר ישיבה בכלא כמישהו שנמצא "במיטה חמה מכורבל ונעים לו", כי איכשהו, לא נראלי שזה מה שיהיה שם. ועזוב אותך דמוקרטיה, עזוב אותך חוק, עזוב אותך תרומה למדינה ועזוב אותך גם משיוויון. מה כל הדברים האלה שווים בלי זכויות אדם בסיסיות? נראה מה תגיד על הדמוקרטיה והחוק הנפלאים האלה שלך, אם כולנו נצביע, בצורה דמוקרטית ותמימה, על החוק שאומר שמותר להרוג אותך. גם אז תצעק "הדמוקרטיה! הדמוקרטיה!"? כי באמת, הדמוקרטיה מודה לך מאוד על ההגנה עליה, אבל אני חוששת שהמשפחות של הילדים החפים מפשע שנהרגים בשטחים לא כלכך. אז אתם לא חייבים להסכים איתו, ולא חייבים להיות נחמדים אליו, אבל תהיו בני אדם, ותפסיקו עם השנאה הזו כבר, ההערות הציניות והמתחכמות האלה לא עוזרות לאף אחד. אני מבינה שאתם שואבים כלכך הרבה כיף מלפגוע במישהו שלא מסכים איתכם, אבל זה לא נראה לך טיפה ילדותי מדי לפה?

Saatlan

New member
כל מה שכתבת רק מוכיח שאין לך מושג

למה אנחנו מתהלמים. הסיבה שאני רואה רואה בצה"ל "ערך עליון" זה בגלל שהערך הכי חשוב, אבל הכי חשוב, חד משמעית - הוא חיי אדם, ולא פינוקיות של ילד במשבר גיל ההתבגרות. מה את חושבת שצה"ל עושה בשטחים? למה הוא שם? בדקת פעם? מי, למה, איך, מדוע? בדקת את כל אלו לפני שיצאת בהצהרות הבורות האלו שלך? והנה תשובה לשאלותייך - לא, לא בן אדם מי שמבצע ווידוא הריגה בילדה בת 13 (כל עוד הוא מודע לכך שהיא אכן ילדה בת 13), ולא בן אדם מי שממוטט בית על יושביו. ועכשיו כמה שאלות אלייך- בן אדם מי שמשתמש בחמש ילדות כמגן אנושי? רוצח תינוקות מטווח אפס ואז משתמש ב5 ילדות כמגן אנושי הוא בן אדם? ועזבי אותך מזה, בואי נדבר על הסרבנים, או עלייך, להמחיש לך טיעון מסויים. -את היית ממוטטת בית על יושביו? לא, נכון? אז תגידי לי, את בן אדם? נשארת בבית בידיעה שאולי יש משהו ששונא ערבים לטפל בבית הזה? איך את חיה עם עצמך בידיעה כמה נפשות היית מצילה אם רק את היית זו שלוחצץ על ההדק ולא איזה אחד שכל מה שמחפש בחיים זה לדפוק ערבים. את בן אדם? מפקירה את חיי יושבי אותו בית באנשים אחרים שאין לך שום ערבון שהם הומניסטים כמוך - את בן אדם? בושה וחרפה, צביעות נוראה, גם נותנת לאחרים לעשות את העבודה הזו ואז מקטרת עליהם. לא מתאים לך? (גם לי לא) אז לכי בעצמך תעשי את אותהעבודה כמו שצריך ותצילי חיים, ילדה. את היית מבצעת ווידוא הריגה? לא, נכון? אז למה לא היית את זו שבאותה תצפית? למה לא? כי את היית בבית, מפסוטית לך. חבל. הנה הרגת לך ילדה. לעומת זאת אני, אני שהולך לקרבי, כמה הרגתי? אפס, כמה ערבים הצלתי? מי יודע, אולי אפס, אולי יותר. - סרבנים הורגים, ואני משתדל שלא לומר רוצחים, עשרות אם לא מאות. כמו שטענתי, חצי מהעם כבר לא מתגייס, וצה"ל בכוחו החצוי על כל פיגוע שמתרחש מונע מאות ומרתיע אלפים. כמה נפשות היו ניצלות אם היו כוח ההגנה של צה"ל היה מוכפל? וכמה תגובות ישראליות היו נמנעות מכך? כמה תינוקות, נשים, ילדים, גברים שנהרגו בפיגועים ובתגובות ישראליות היו ניצלים אם רק היית עומדת עם רובה באיזו גזרה שכוחת אל? -כמה חיילים הרגתם, אתם הסרבנים, במקום לגבות אותם בפעיליות, ישבתם בבית? אז את ילדנות אל תעיזי ולו רגע אחד לומר שחיי אדם הפקר, אני לא שם זין על "צה"ל" הזה, ואני הולך לקרבי, לשמור על "מדינה" - מה זה מדינה, ילדונת? מדינה זה אני, את, אבא שלך, אחמוד, אח שלי, אני. אנחנו ה"מדינה" הזו שלך, ואני אגלה לך סוד, היא מורכבת מחיי אדם. אני גם מאמין שיש לסיים את הכיבוש, אבל בכל זאת הולך לקרבי, למה? כי יותר חשוב לי להציל חיים מאשר הדיעות הפוליטיות שלי. אחרי הצבא אולי אלך להפגנות ואמחא כנגד הכיבוש, כי זו מדיניות שגויה, אבל כל עוד בחרנו ללכת בדרך הזו, אני אהיה שם לשמור על העם שלי ועל העם השני. את צריכה להבין שזו כן המלחמה שלך, מחבל שחדר בגוש קטיף יתפוצץ אצלך בטיילת. כולנו באותה סירה, בין אם נרצה או לא, בין אם נכחיש את זה או לא. ורק לידיעתך הכיבוש קיים בגלל סיבה זו בדיוק - אם תלמדי קצת הסטוירה תביני מה הוניא אותנו לשלוט על אוכלוסיה זרה - הרצון לשמור על חיי אדם, משום שאותה אוכלוסיה דאגה להסתננן לשטחינו ולטבוח בנו עוד לפני הכיבוש. זו לא אוכלוסיה שרוצה חירות, כי פעמיים הציעו ללה מידנה ופעמיים דחתה. אז ילדונת, כל עוד מישהו רץ אליך עם רובה כי נולדת ליהודיה וכי את גרה משום מה פה, אנחנו נהיה שם לשמור עלייך, ותירקי עלינו כמה שבא לך, אני רק מקווה שלא תרצחי מאש מחבל שחדר מגזרה זלא אובטחה עקב מחסור אדם משום שאת בחרת שלא נוח להתגייס, את ועוד עשרות אלפים חולדות מפקירי חיים.

Saatlan

New member
ובנימה הרב יותר אישית, euva-

אף פעם לא הבנתי מי הבחור הזה בסוף העונה הרביעית שהיה לו גבינה על הראש. זה היה פשוט מטומטם. גם ככה עונה לא משהו מלבד "Hush". "Cant even shout...cant even cry... the gentelmen are comming by"

למעלה