אני הייתי!
ובלי ספק אלה היו מהשבועיים היותר מדהימים וכייפים שהיו לי בחיים. קודם כל, היו לנו אחלה של אנשים- שזה המפתח לכל חוויה טובה. יצאנו להאנובר, שזה האזור התאום של המועצה שלנו בגרמניה.. שבוע וחצי היינו שם- טיילנו מלא, ביקרנו במקומות מעניינים (גנים, מוזיאונים- באמת שהיה מעניין!), כייפים (לונה פארק, מפעל לשוקולד ועוד..) וכמובן הסתובבנו מלא ברחובות המגניבים והמהממים במסעות שופינג סוערים.. חשוב לציין, שלא שילמנו כמעט על כלום.. חוץ מ1000 שקלים שזה סכום די סמלי לשבועיים בחול כולל ארבע טיסות (שתיים פנימיות- לברלין ובחזרה להאנובר בחצי שבוע האחרון) ובנוסף הם נתנו לנו 7 יורו כל ארוחה שאכלנו בעיר ככה שגן זה היה על חשבונם.. היינו במין חווה כזאת- מוטל, רק המשלחת שלנו הייתה שם. מקום מעולהה ביותר וגם המלון בברלין היה לא רע בכלל (שם היו גם קבוצות של גרמנים יודבטניקים שבילינו איתם את הלילות האחרונים!). הסופשבוע אצל המשפחות היה בשבילי ממש כיף, הייתי אצל בחורה בת 19 בשם אניקה עם משפחה מקסימה וחובבת ישראל עד מאוד. יצאתי איתה למסיבה (כולם, אבל כולם שם מסוממים! היה מצחיק..), לשופינג, לגן חיות ועוד ועוד.. חשוב לציין שכן היו חבר'ה אצלינו שנפלו על משפחות קמצניות, לא נחמדות במיוחד או סתם יבשות- אבל רק מקרים בודדים.. סה"כ מדובר באנשים מקסימים שבאמת גרמו לי להאמין שניתן לגשר מעבר לפערים ומעבר לכאב ההיסטוריה המשותפת. נוצרו קשרים מאוד מיוחדים בין אנשים (כולל אהממ.. חמישה זוגות שנוצרו! אחד מחזיק עד עצם היום הזה..) ובכלל- הייתה חוויה ענקית. קשה לי להעביר חוויות כי יש כל כך הרבה, אבל זה משהו שאני כל כך שמחה שהייתה לי את הזכות להיבחר אליו ולהיות חלק ממנו.