שאלה שאלה שאלה

שאלה שאלה שאלה

שלום יש לי שאלה אני מקווה שהיא קשורה לפה. בכל אופן, אני רוצה ללכת לדובב לאן לפנות ובמה צריך להיות כישרוני ואם אתם יודעים איזה מבחנים עוברים בשביל דבר כזה בבקשה תענו לי אל תתעלמו ותשאירו אותי לבד בעולם קר זה :)

טלפתיה שכזאת

היום גם אני קמתי בבוקר עם המחשבה הזאת לגבי עצמי ולכן אני מצטרפת לשאלתך.

שי קון

New member
אחד הדברים הקשים ביותר שיש

זה להגיע לדיבוב אם יש מקום בו המילה פרוטקציה היא רלוונטית, זה המקום. רשימת ההמתנה ארוכה מאוד, לא חשוב כמה כישרוניים תהיו, הרבה מפורסמים עושים דיבובים כהשלמת הכנסה יפה. בכל זמן שניסיתי, נאמר לי: "כל התפקידים מלוהקים כרגע, אולי עוד חצי שנה". בהצלחה אם הצלחתם, זרקו עצם. שי

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif;-

חשבתי על זה אבל....

ניסית בכל האולפנים או שהלכת רק לאולפן אחד? יש הרבה אולפנים כאלה של דיבוב לפחות ארבעה שאני מכיר.לידידה שלי מיבנה יש ידיד שהתחיל לדובב, סתם ככה המליצו עליו או משהו אבל זה אפשרי.צריך לנדנד להם. פשוט לא לוותר כשאומרים לך אולי עוד חצי שנה, כי כל יום סדרה חדשה מגיעה וחוץ מזה אתם יודעים איזה כישורים צריך בשביל דבר כזה חוץ ממשחק כמובן?

actress

New member
יש כאלה שלא למדו משחק ומדובבים

ובלי קשר משחק או לא משחק יש גם כאלה שיש להם פשוט קול לזה הנה עובדה זה שאני למדתי משחק טוב בסדנא (15 שנה) והלכתי לנסות את מזלי בדיבוב ויש מקומות שזה הלך ויש מקומות שהקול שלי לא התאים ודווקא במקומות שזה התאים רצו ממני 2000 ש"ח ל 10 חודשים שיעור של פעם בשבוע לחצי שעה ולפי דעתי ממש חבל לי על הכסף!

וחיייבים ללמוד את זה?

כלומר אין שום אפשרות לנסות את זה בלי קורס?

רגע רק שנייה

אם אני הולך לפיתוח קול את חושבת שזה יעזור? ולאיזה מקומות את ממליצה ללכת לנסות את מזלי?

למעלה