שאלה שאלה שאלה!!!!!!!!!!!!!!!!

בקרוב מאוד!!!!! בסוכות!

יש תחרות באודים, ויכול להיות שאני אצא אליה, נראה עוד על מי....(דיזל, טאורה ושות) ואולי אפילו על אלמוג פחחח
!!!!!! תחרות!!!!!!!!!!!!! סופסוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יש תחרות ביום שבת!!!../images/Emo6.gif

ב21.9 קפיצות ראווה! יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אנחנו מתלבטים בין זאוס, קאיה וטאורה כי אפשר להוציא רק 2....(קרון) הלוואי ויוציאו את טאורה! ואז כנראה אני ואור נתחרה על טאורה(המלך...
)אבל אני בטוח אבו, גם עם רק לראות. מי בא???

Just A Firefly

New member
איזה יופי!!!!!!!!!!!!!

יווווו! אתם חייבים לבוא!!! אני ממילא אהיה שם - ואולי ארכב על הסוסה שלי, אבל אחרי הצהריים! איזה כיף!!!!!! ממש קדם מפגש!!!!!!!!!!!

כן אנשים אתם חייבים לבוא!

אולי אפילו תראו את הפוני הקטן שלי מתחרה במטר....
אולי.....

ואולי לא...

טוב אבל אני בטוח אהיה שם! התחרות מתחילה ב130 בשעה 9:00 הליכת מסלול ב8:30 תבואו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

טאורה מלך....../images/Emo6.gif

סתם בא לי להגיד, אסור? הדס לא יוצאת לתחרות אז היא לא תרכב על קאיה אז כנראה טאורה יוצא!!!!!!!!! הכנו היום מסלול כל כך כייפי, צבעוני ומשונה, אני הבטחתי לכם תמונות של הסוסים קופצים אבל לא קפצנו בסוף היום, אני אראה לכם מחר. היום עשיתי לטאורה טיפול כל כך טוב! שטפתי אותו עם פולידין, ואז עם שמפו בזנב וגזרתי לו את הקצה של הזנב ומרטתי אותו כל כך יפה, אבל זה עומד עכשיו כמו קוצים אז אנחנו מטלבטות מה לעשות לו בתחרות(אני ואור) אנחנו עושות לו צמות מחר ואם זה ירד ביום שישי אז יופי לנו(ירד = הרעמה תשכב) ואם לא אז או שנעשה לו גולגולים שגורמים לו להראות כמו נקבה(אבל נקבה נמוכה וחמודה שקופצת גבוה...) ואם לא אז נקח ג´ל נצנצים ונעמיד את זה
אני פשוט חייבת לנסות את זה פעם!!

angel457

New member
תגובה לטאורה...

בהצלחה בתחרות... טאורה נראה סוס ממש מטופח ויפה לפי התמונות שראיתי... ואם את מכירה את חוות הפארק בפארק הלאומי (שם אני רוכבת) בכל מקרה שתבואי לתחרות שם עם טאורה... אני אבוא לראות אותך.... ואולי אני גם אתחרה מולך.. תני תגובה

היי

תודה! טאורה הוא סוס מאוד מטופח אבל יש לו גרדות בלתי נמעות , אבל הפנים שלו כל כך מקסימות שמפצות על הכל!והקפיצות שלו! ואו! אין דבר יותר מקסים מלראות פוני שמתחרה 100 וקופץ כל כך יפה! ואני באה לתחרות בטוח!!! יאי!

אופס.. לא בטוח שנבוא לחוות הפארק

חשבתי שהתכוונת לאודים... לא משנה! אני מקווה שאנחנו נצא לפארק, אני עוד לא הייתי שם אף פעם.

יעל פ

New member
עונת התחרויות...

אמורה להפתח בסוכות כמו שכבר רשמו, + אם אני לא טועה יש ב-28 או ה-29 תחרות דרסאג´ ביגור שהיא גם הכנה לאף אי איי צ´לנצ´. בואו בהמוניכם!

יש גם בשבת באודים!

וכן.... אני אהיה על טאורה!!! ב90 ואנשים תבואו לראות את טאורה מנצח גם ב100 וגם ב80, בואו בהמונכים!

speedy123

New member
מצאתי כתבה על התחרות

שתהיה מחר יום שבת זה מהאתר פט נט ארועי סוף השבוע ביום שבת הקרוב ה-21.9.02 תערך תחרות קפיצות ראווה במושב אודים. צילום: יעל שי דקל בענף קפיצות הראווה נבחנים הסוס ורוכבו ביכולתם המשותפת לעבור מסלול מכשולים (לרוב בזמן מוקצב). מתכנן מסלולים מוסמך מציב את המכשולים במרחקים ובזויות שונים האחד מהשני ובכך קובע את קושי המבחן. התחרות תחל בשעה 9 בבוקר ותערך במרכז הרכיבה במושב אודים מארגני התחרות הם חברי ההתאחדות הלאומית לספורט הרכיבה. כולכם מוזמנים.

speedy123

New member
מצאתי כתבה על התחרות

שתהיה מחר יום שבת זה מהאתר פט נט ארועי סוף השבוע ביום שבת הקרוב ה-21.9.02 תערך תחרות קפיצות ראווה במושב אודים. צילום: יעל שי דקל בענף קפיצות הראווה נבחנים הסוס ורוכבו ביכולתם המשותפת לעבור מסלול מכשולים (לרוב בזמן מוקצב). מתכנן מסלולים מוסמך מציב את המכשולים במרחקים ובזויות שונים האחד מהשני ובכך קובע את קושי המבחן. התחרות תחל בשעה 9 בבוקר ותערך במרכז הרכיבה במושב אודים מארגני התחרות הם חברי ההתאחדות הלאומית לספורט הרכיבה. כולכם מוזמנים.

למעלה