שאלה שאלה שאלה....

alond

New member
זו לא פאשלה. עד שידוע לי, אתה

מתייחס לתרגום של טרילוגיית האלף האפל. וולפגאר מופיע לראשונה בספר הראשון של the icewind dale trilogy שנקרא the crystal shard שמתחינת הזמן בעולם ממלכות נשכחות בא ישר אחרי the dark elf trilogy. רק כדי להסביר עניינים, סלווטורה כתב את the icewind dale trilogy קודם. אחרי ההצלחה הוא כתב את הפרקוול the dark elf trilogy ואז המשיך והמשיך והמשיך. שימשיך. לא אני אתלוננן

alond

New member
אלה שמוציאים את dragonlance

ואולי גם את forgotten realms. אני לא זוכר. אני הצעתי להרחיב את הפורום הזה לספרי קריאה של AD&D בכלל אבל ההצעה לא נענתה בהתלהבות...

La Gamba

New member
הייתי ציני, והתכוונתי על איזה TSR

הוא מדבר, הם התפגרו ונבלעו לפני שנים.

ערפד1

New member
את מבולבלת

לא קראתי את כל התגובות אבל אני יודע שאת מערבבת שלושה ספרים יחד את מתכוונת לטרילוגיה על הנסיך הזה כמו שאת אומרת איי מונשי קוראים לסידרה השם של הנסיך היה טריסטאן או משהו דומה מאוד ולדרואידית קראו לא זוכר איך אבל היא איתה המאהבת של הנסיך והמפלצת קרגורות´ או שם דומה רצתה להפריד בינהם את הדרואידית הגדולה שינתה צורה אחרי ששינו אותה לרשעית כדי שהיא תפתה את הנסיך ושהוא יבגוד בדרואידית וזה הסיפור פחות או יותר בסוף כמו תמיד הם מביסית את האל הזה זה הספר התמונה שדיברת עליה לא קשורה בכלל לסידרה הזאת

ערפד1

New member
יש לי את התמונה בלי

הכותרת של הספר עצמו אבל אמרת מין שלד חשבתי שהתכוונת לתמונה מאוד דומה שיש לי אותה במחשב אבל שיהיה זה הספר הראשון? חשבתי שזה השני השלישי זה בבאר כבר כשהם נלחמים באל עצמו הראשון זה אם אני לא טועה התמונה של הנסיך אם הדרואידת ואם הפיון דרקון שלהם ניוט החמוד כל כך!

alond

New member
התמונה שאתה מדבר עליה היא מהספר

השני. בתמונה רואים מראה גדולה ובתוכה רואים את הבחורה ואת הדרקון הקטן. במראה מסתכלים מכשפים שחורים (כשם הספר black wizards)

ערפד1

New member
זה לא הספר הראשון?

ואוו אז ציירתי את הספר השני אם ככה שיהיה ניוט הוא מזה חמודי!!!!!!! מת עליו! דרקון ענק ומצחיק וגיבור! ואחרי הכל שיהיה הבנתי את הציור עצמו מאוד מהר אבל...........זה לא משנה העיקר הכוונה

alond

New member
יש ספר חדש בסדרת דריזט!!! ../images/Emo91.gif

לספר קוראים the thousand orcs והוא ראשון בטרילוגייה שתקרא the hunter´s blades אני משתין במכנסיים מרוב התרגשות (אני מקווה שזה מההתרגשות...). איק!!

strahd

New member
האלף האפל

לאלף האפל יש כיום 14 ספרים ובעוד כחצי שנה יצא הספר ה-15. טרילוגיית האלף האפל היא שלושת הספרים הראשונים במובן הכרונולוגי, כי למעשה הם נכתבו לאחר שהייתה הסדרה הראשונה, עמק רוח הקרח. הספר אלף האורקים הוא ה-15 במספר ומתרחש בערך חמש עשרה שנה לאחר סיום טרילוגיית האלף האפל.

alond

New member
שמעתי שיש גם סיפורים קצרים.

שמעתי שאחד הוא על guenwyvar לפני דריזט. אבל זה מתוך אוספי סיפורים קצרים כלליים (כלומר לא רק של סלווטורה). אולי קוראים לאחד realms of valor וגם השני מתחיל ב-realms of

strahd

New member
realms of magic

שם מופיע הסיפור על היווצרותה של גווניבר. עוד סיפורים קצרים של סלווטורה הם "המראה האפלה" מ"ממלכות הגבורה" והסיפור החדש של סלווטורה "החרב המשונה" מ"ממלכות הצל". מישהו פה אגב קורא גם ספרים של ממלכות נשכחות, ספרים חדשים, כמובן?

alond

New member
חדשים? מה זה בדיוק חדשים?

הספר הכי חדש של FR שקראתי היה sea of swords. קצת חלש. servant of the shard לעומת זאת...מממ. תענוג. מההברקות של סלווטורה. מ-FR אני קורא בעיקר את סלווטורה. יש גם סדרה של אד גרינווד על אלמינסטר. קניתי את הספר הראשון. כשהוא יגיע אלי אני אקרא אותו. משום מה, אני משוכנע שאני אהנה ממנו...

למעלה