שאלה שאילתית הטיול השנתי יהיה 3 או 4 ימים? 2-5 באפריל? תודה מראש!
ה הדרדרית New member 13/3/06 #1 שאלה שאילתית ../images/Emo218.gif הטיול השנתי יהיה 3 או 4 ימים? 2-5 באפריל? תודה מראש!
G glebRa New member 13/3/06 #3 לפי מה שכתוב באתר של בצפר, אנחנו יוצאים יום ראשון (2.4) חוזירם יום שלישי (4.4). משמע, 3 ימים. אבל אני מניח שזה בתנאי שלא ישתנה כלום, מה שיכול לקרות אם יחליטו שמזיזים את הטיול בשביל החבר'ה שיוצאים לגיבושים.
לפי מה שכתוב באתר של בצפר, אנחנו יוצאים יום ראשון (2.4) חוזירם יום שלישי (4.4). משמע, 3 ימים. אבל אני מניח שזה בתנאי שלא ישתנה כלום, מה שיכול לקרות אם יחליטו שמזיזים את הטיול בשביל החבר'ה שיוצאים לגיבושים.
G glebRa New member 14/3/06 #6 לא. הוא מהתחלה היה אמור להיות 3 ימים. ההתלבטות היא האם להעביר את התאריך ולקצר אותו ליומיים.
ה הדרדרית New member 14/3/06 #7 הקוריוז.. הוא שבתוכניות לחודש מארס-אפריל פורסם שהטיול הוא מיום ראשון עד יום רביעי. הבצפר מבולבל קשות כנראה..
הקוריוז.. הוא שבתוכניות לחודש מארס-אפריל פורסם שהטיול הוא מיום ראשון עד יום רביעי. הבצפר מבולבל קשות כנראה..
G glebRa New member 14/3/06 #8 יש לו פיצול אישיות. כי לפי מה שאני קראתי באתר כתוב שהוא מיום ראשון עד יום שלישי.
M Ms UnderstOod New member 14/3/06 #9 אתה טועה הוא היה צריך להיות בין ה-2-5 כאשר החמישי לחודש זה לילה לבן... ואם באמת קיצרו לנו אותו.. יווווווווווווווווווווווו תהיה שואה.
אתה טועה הוא היה צריך להיות בין ה-2-5 כאשר החמישי לחודש זה לילה לבן... ואם באמת קיצרו לנו אותו.. יווווווווווווווווווווווו תהיה שואה.
G glebRa New member 14/3/06 #10 אני זוכר שקרן אמרה 3 ימים. ליתר דיוק, עידו אמר 4 ימים. קרן: לא! עידו: 3.5. קרן: לא! הוא 3 ימים.
M Ms UnderstOod New member 14/3/06 #12 אני זוכרת שקרן אמרה ארבעה אופיר: מה, הטיול הוא רק שלושה ימים?! קרן: לא, הוא ארבעה, פשוט הלילה האחרון הוא לילה לבן.
אני זוכרת שקרן אמרה ארבעה אופיר: מה, הטיול הוא רק שלושה ימים?! קרן: לא, הוא ארבעה, פשוט הלילה האחרון הוא לילה לבן.
I id0a New member 14/3/06 #13 בקיצור, כדי ללבן את הדברים הטיול הוא יום, יומיים, שלושה וחוזרים לפנות בוקר (או בבוקר) של היום הרביעי. קפיש ?
בקיצור, כדי ללבן את הדברים הטיול הוא יום, יומיים, שלושה וחוזרים לפנות בוקר (או בבוקר) של היום הרביעי. קפיש ?
M Ms UnderstOod New member 17/3/06 #20 בואנה תפסיק ללחוץ "הוספת תגובה" להודעות שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טמבל