שאלה שאולי אסור לשאול

abcd123a

New member
שאלה שאולי אסור לשאול

לפני כמה חדשים הכרתי בחורה מאוד נחמדה ואנחנו יוצאים ביחד יש לה אפילפסיה כבר 5 שנים בערך (לי אין)אני מאוד אוהב אותה והיא אותי אבל לפעמים מנקר ביהספק שאולי היא אוהבת אותי בגלל שאני מקבל את האפי' לפני כמה ימים למשל היה לה התקף (לא רציני ) ואני הייתי לידה ואז היא הפכה למאוד נחמדה ואוהבת אולי זה קשור לתגובת אחרי התקף ? אולי היא פוחדת שאני אעזוב אותה בגלל המחלה? אני לפעמים לא יודע אני לפעמים מרגיש ממש עובד עצות את המחלה לא ממש הכרתי עד שפגשתי אותה ואני מנסה ללמוד כמה שיותר על המחלה במיוחד אם זה יעבור לפסים רציניים יותר.... נ.ב. שוב אני מתנצל אם השאלה בוטה מדי וחוץ ממנה יש לי עוד המון שאלות אבל אני מאוד אשמח אם מישהוא יוכל להאיר את עניי מעט בענין

מותר לשאול

מעבר לזה שלבן שלי יש אפילפסיה יש לי חברה אפילפטית שקיבלה את ההתקף הראשון בגיל 12 בערך. לא הפריע לה לצאת לטיולים, לשחק כדורסל בנבחרת, לצאת עם בחורים, בגיל מאוחר יותר התחתנה ילדה ילדים עובדת בקיצור-חיה חיים נורמליים לחלוטין. אז אם אתה אוהב אותה-זה לא צריך להפריע לך בכלל.ואם אחרי התקף היא יותר אוהבת-תהנה

חייםלוי

Member
מנהל
כמו שאמרה אמא של דן אם אתם אוהבים

אחד את השני והיחסים ביניכם יציבים וטובים בלי שום קשר לאפילפסיה תהנו. היא לא אוהבת אותך יותר מפני שאתה מקבל אותה. היא אוהבת אותך בזכות מי שאתה. השאלה אגב לגיטימית לגמרי ואתה מוזמן להמשיך לשאול כל מה שעולה בדעתך. לשם כך נוצר הפורום הזה.

השאלה בכלל לא בוטה

והיא בטח היתה נורא נחמדה כי התגובה שלך היה מאוד טובה לה.. כאילו.. אחרי התקף תמיד טוב שיש שם מישהו.. אני לא חושבת שהיא אוהבת אותך בגלל שאתה מקבל.. אם כבר.. אוהבת יותר... אני עוד לא הגעתי למצב כזה(שמישהו לא קיבל אותי/התרחק בגלל זה)

tropic

New member
להפך!

אתה צריך לשאול אותה ה כ ל. במיוחד אם אתה מעוניין בקשר רציני. אני חושבת שזה רק יחדד ויחזק את היחסים שלכם. היא תרגיש שאתה לא חושש מהעניין וזה לא מה שיפריד בינכם. אתה אומר שהיא הופכת להיות מאוד נחמדה אחרי התקף, זה אולי בגלל שהיא מרגישה אי נוחות ומעין בושה או הרגשה לא נעימה שאני מאוד מבינה אותה. ולכן היא משנה את היחס אבל גם זה משהו שכדאי לך לברר.... בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה!!!

הקסום

New member
היי

כך אותה לשיחה, דבר איתה שאל אותה איך היא מרגישה יכול להיות אתה צודק לאיך שאתה מרגיש הכי טוב תשאל אותה בהצלחה.

זו השאלה שכולם שואלים את עצמם

"אבל לפעמים מנקר בי הספק שאולי היא אוהבת אותי בגלל שאני ...."- הסיומת מישתנה. וכול אחד מוצא לעצמו את הדרך למצוא את התשובה. ניראה לי שאתה אדם נהדר, ובהחלט מגיע לך אחרי ההתקף ש " היא הפכה למאוד נחמדה ואוהבת ". ובלי קשר בהחלט סביר שהיא פוחדת, כל בן אדם היה כך. וכולנו קצת בהתמודדות, בהתאם לקושי שמציבה האפילפסיה לפננו. בהחלט צריך ללמוד, צריך להבין בגדול ואז לדעת את סוג האפילפסיה שיש לה וללמוד עליו. התחום הוא רחב וזה לא המיקצוע שלנו, ומספיק לדעת את מה שנידרש, כולל על התרופות. מעבר לזה נידרש להבין את המערכת הרפואית בארץ ולנווט בין הטיפות כדי להגיע לטיפול הטוב ביותר. ובהחלט אפשר לקבל אותו. ולשאלות- אנחנו פה. בי

abcd123a אהלן ../images/Emo42.gif

היא אוהבת אותך בגלל הכסף שלך
נתחיל בזה...
ועכשיו ברצינות, אחרי שמתעוררים מהתקף קל ורואים את האדם האהוב עלינו
מביט עלינו בחמלה רבה, מה לעשות... אצלי לפחות - לא נעים, אני לא אכתוב פאדיחה אבל לא נעים אני כן כותבת. אז אני מבינה את התגובה שלה. לא הבנתי מה אתה שואל מעבר... אנחנו כאן,אתה מוזמן לשאול. שיהיה יום נעים

abcd123a

New member
תודה לכולם על הרעיונות + שאלות

תודה לכולם על נקודות המחשבה אני באמת אשתמש בהם ברשותכם יש לי עוד כמה שאלות אני מקווה שהן לא יפגעו באף אחד פשוט אלו דברים שמאוד מציקים לי קראתי כאן ובהרבה מקומות שאפר לנהל חיים רגילים לגמרי עם אפילפסיה ולגדל ילדים והכל אבל בכל זאת אני שואל את עצמי עד כמה זה נכון ? אהם לקיחת כמות כזו גדולה של תרופות לא מסוכנת לגוף ? האם היא לא מסוכנת לעובר ? אני מצטער על השאלה אבל מה לגבי טיפול בילדים קטנים ? האם התקף יכול להתרחש כשאוחזים תינוק קטן או סתם צריך לטפל בו ? האם התקף יכול לגרום להפלה ? האם אדם שעובר התקף קשה עלול להפגע במוח בצורה רצינית ואולי להפוך למשותק? האם תוחלת החיים נפגעת או שיש אנשים בני 80 -90 ויותר חולי אפליפסיה ? ושוב תודה לכולם

למעלה