שאלה רק למי שיודע 100%.

שאלה רק למי שיודע 100%.

99% אני קונה כרטיס מאורית.(פה בפורום) הקטע הוא שאני חייבת לברר משהו ממישהו ש100% בטוח. השאלה שלי היא: לאורית יש כרטיס אם כניסה משער 8. אני נוסעת עם חברה שלי שהיא נכנסת משער 5. אני שואלת את עצמי, אם אני יכולה להיות איתה !? והשערים זה רק בשביל הסדר ?! אני מבקשת שרק מישהו שבטוח 100% בזה יענה. תודה.

nivy0

New member
טחחח השערים רק לסדר

השערים זה שלא יכנסו 16,000 מאותו שער יהיה באלגן 100% בדרך כלל השערים זה למקומות בישיבה כי במשחק כדורגל לא עומדים על הדשא.. תהני עם חברה שלך..

losi1

New member
1000%

על הכרטיס הופעה של ה-BEP כתוב במפורש בסעיף האחרון*אין אפשרות לעבור בין היציעים לדשא ולהפך!!!!!!

השאלה שלי אחרת. ואם ענית עליה.

לא הבנתי כ"כ. שאלתי אם היא נכנסת משער 5 ואני מ8 אני יוכל להיות איתה ?! הכוונה שלי היא שהשערים סה סתם קטע בשביל הסדר ?

nivy0

New member
100000000000000000000%

אבללל זו לא הבעיהה הבעיה זה איך תמצאו אחת תשניה בדשא?! שזה כבר בעיה שלכם..

אממ

אף פעם לא ראיתי את המקום ואני לא יודעת בוודאות. סביר להניח שלא, בטח תהיה המולה גדולה של אנשים וגם לא תצליחי לראות אותה. וכמו ש-"losi1" אמר, כל הכרטיסים היה כתוב שאין אפשרות לעבור בין היציעים... אבל לא בטוח, זה רק מה שאני מניחה.

איך אתם יודעים ?!

אני מצטערת שאני חוקרת. אבל אני חייבת לדעת. כי אז אני יידפק. ואני גם נוסעת עד חדרה כדי לקחת כרטיס.

nivy0

New member
טחח את חדרה?!בהצלחה ;]

ראיתי אותך בערוץ 2.. כי הייתי שם במשחק רגע נזכרתי שהשערים זה כניסה למקומות ישיבה.. ולא לדשא =//

חחח ..

אבל לחברה שלי יש כניסה משער 5 לדשא. איך זה הגיוני ? לפי דעתי יש גם שערים ליציעים וגם שערים לדשא, רק בשביל הסדר (לדשא) ובאמת למקומות ישיבה, זה בשביל המקומות שמחולקים.

nivy0

New member
התבלבלתי לגמרי =//

נראה לי שהשערים זה רק לכניסה וזהו לא יותר מזה..

למעלה