שאלה רצינית

שאלה רצינית

שאלה מה גורם לזוג/בחורה /גבר להתפשט מול כל העולם ואישתו בחינם? זו שאלה רצינית אין לי בעיה עם זה חלילה סתם מעניין אותי לדעת יענו מה בחורה שמשדרת יודעת שהמון אנשים ברגע זה מאוננים עלייה לא מפריע לה? אולי דוווקא ההפך זה נותן לה ריגוש מסוים?

Queenati

New member
כחול - אחלה כתבה שמת לנו.

ולשאלת קופידון, המושג לשאלתך הוא אקסהיביזיוניזם. ובאשר למצלמה - אני מבטיחה לך שזה ממש לא מה שציינת ואפילו לא קרוב לכך. היא בהחלט שווה!!!

מה זה אקסבזיוניגיזם?

יצאתי טיפש כששאלתי מה זה? תאמת אני לא יודע אני ישמח לדעת אבל כמו שכתוב "מכל מלמדי השכלתי ומקווינאטי יותר מכולם"

Queenati

New member
אמממ

אקסהיביציוניזם - "מאופיין בהתנהגות חושפנית בפני אנשים שאינם מסכימים אליה, כגון חשפנות רחוב".(ויקיפדיה). הגדרה נוספת: "צורך עז להיחשף, אם חשיפה גופנית, או חשיפה נפשית, כלפי ציבור של אנשים". יש אנשים שמקבלים ריגוש מכך שצופים בהם. יש מחקרים ומאמרים רבים שניתן לקרוא על הנושא.

רiנה

New member
אֶקְסְהִיבִּיצְיוֹנִיזְם-exhibition

=חשיפת איברים בפומבי.

soofgania

New member
אה אז זה מה שאני?

תודה תודה

תודה רבה לכולכם עכשיו גמני וגם סופגניה השכלנו אז מי אמר שבמבוגרים יש רקק סוטים? חחחחחחח

תמרה + סופגניה

קשה לי להאמין שזה צומי כי אני לא חושב שבחיים האמתיים אתם סובלים מחוסר תשומת לב שנייכם בחורות נאות ואני מאמין שבכל יציאה שלכם מהבית מתחילים איתכם בנים ובנות מקנאות בכם אז לא נראה לי

anat

New member
תודה על ההעשרה

אבל אני לא חושבת שזה רק בגלל זה. מה זה שונה בלרצות לקבל צומי בכוכב נולד למשל? אנשים אוהבים להתפרסם וכל אחד בדרכו שלו.

ענת ../images/Emo45.gif

סחטיין על התשובה אני מסכים איתך מילה במילה כמו שמישהי חכמה מאוד אמרה פעם מילים כדורבנות

soofgania

New member
תודה קופי../images/Emo140.gif

באמת שאני לא סובלת מחוסר תשומת לב אינני בודדה ותמיד מוקפת באנשים סביבי,אבל יש משהו מושך וסוחף בבלוג ובעצמי אינני יכולה להסביר את התחושה,גם כשאינני משדרת אני נהנית מאד מהצחוקים והשיחות בצאט הכללי.

למעלה