שאלה רצינית

שאלה רצינית

מתי מחליטים לשים איזו הודעה שלך בפס הצהוב למעלה? ומי מחליט? כל הפורום? זה מן מפגש כזה עם מדבקות על ד"ש הבגד? אולי המנהלת החדשה כאן יכולה להמליץ? זיוי [משתדלת]

אפי לוג

New member
הפוכי סוגריים בת זיו

תמשיכי להתחנף לאדם הלא נכון לא תגיע לפס הצהוב. מה לשים לך? (במקרה, רק במקרה, אה? תפסת אותי ביום של מילוי משאלות)

מה שבא

לך העיקר שלא תכריחי אותי להפסיק להתחנף למנהלת החדשה. סומכת עלייך שתדעי לבחור. זיוי [מלקקת לכל הכיוונים. מה שבטוח בטוח]

א י ל ה

New member
תורת היחסות

אומרת, שאם X מכניס ל-Y לשון לתחת, אז גם ל-X וגם ל-Y יש לשון בתחת. אבל, באופן יחסי, מצבו של Y הרבה יותר טוב ממצבו של X. סתם, חשבתי שתרצו לדעת. א י ל ה מגישה כשירות לציבור

הציבור

מתקומם מול המשוואה שלך, א י ל ה. כל מה שהציבור רצה זה ללקק בשקט. למה צריך היה לדחוף לו גם את X ואת Y? זיוי [מתקוממת לתפארת המדינה והעם]

א י ל ה

New member
זה לא המקום

או הזמן להתקוממות, זיווקלה. וזה נאמר בקול שקט, מדוד וסטקטו-אי ובעיניים מצומצמות. וזה שאני מחזיקה שוט ביד, זה סתם. זה לא אומר כלום. וגם הבוטס עם העקב הגבוה, הם חסרי משמעות לחלוטים-טם. א י ל ה מכינה את A ו-B

לי-אור.

New member
אני בכלל לא

מקוממת אבל מקוששת-רק תגידי ואני אבוא לקושש לך אקושש לך עד שתתחנני שאפסיק ועוד... ועוד.... לי-אור מלקקת כל פינה יבשה שנותרה <גם לזו עם הפסים הצהובים>

למעלה