שאלה רצינית

B o o o o M

New member
אחותי

את פשוט לא מכירה תאנשים הנכונים זה הכל. לאנשים שיש יותר בחיים שלהם מלהסתובב ברחובות ולהכות אנשים (הן מרוקאים והן רוסים) הם עלובי חיים משועממים, וזה אנשים כאנשים, כל אחד מהם חש עליונות בלי קשר. תתחילי להכיר חברה אחרת יותר סולידית, ותתפלאי לראות שהמצב אחר לחלוטין ממה שחשבת. בהצלחה

goblinit12

New member
משהו שאני רוצה לציין...

ויש גם את הקטע של ישראלים להגיד בכל מצב למישהו "בן זונה", רוסי אף פעם לא יגיד דבר כזה בכזאת פשטות. יש יותר כבוד.

goblinit12

New member
מה פתאום?!

רוסים יכולים לקלל המון, אבל לא להגיד "בן זונה". בחיים שלי לא שמעתי רוסי שאומר סתם "בן זונה"!

goblinit12

New member
../images/Emo6.gif

הייתי במצב שאני לא יודעת בכלל איך קוראים לי=))) אבל איו מצב ששמעת אותי אומרת sukin sin...

goblinit12

New member
אגב...

מאיפה ידעת שאני מהפורום? נ.ב שראיתי את התמונות נשפכתי מצחוק=)))

DeAth ScrEaM

New member
=]

ראיתי את התמונה שלך בגלריות מתישו.. ומשום מה החלטתי שזאת את כשראיתי אותך. =] אני מתארת לעצמי שיצא זוועה =]]]]]]]

goblinit12

New member
לא את=)

יש תמונה אחת שאני עומדת איתך ומראה אצבע למצלמה, וזה נראה כאילו היד שלי פי 10 מהגודל שהיא אמורה להיות...=)))

midnightcat

New member
לא, יש ת'אלה שתוקעים קללה בכל

משפט. ולא בכוונה לקלל, אלא סתם כמילית קישור קישור. זה מרגיז!

M a r U s k A

New member
הרוסים הם "עליונים"

כי הם סתאם אנשים עצובים... סתאם
האמת שכן אצל הרוסים קיימת מן גאווה מוזרה כזאת, אני רואה אותה הרבה אצל ההורים שלי שטוענים שהישראלים בורים ומקנאים ברוסים משום שהם הגיעו לארץ עם השכלה נהדרת ומלומדים עם מקצועות טובים כמו מהנדסים ורופאים ותפסו את כל המשרות הטובות... ובלה בלה בלה... והיות והילדים נוטים להיות מושפעים מההורים הם מקבלים את ההשקפה הזאת ואבל בצורה קצת אחרת, הם סתאם חושבים שהם הכי הכי ופשוט אין על רוסים, ושהם הכייי מגנייביים והכי שולטים והכי מסוכנים
בקיצר הכל דעות קדומות ועצובות... אני לא כל כך מתחברת לזה .. ישראלית לכל דבר.

celeste9

New member
חוות דעתי

החברה הרוסית די מסוגרת בתוך עצמה רוסים מעדיפים להיות עם רוסים ידברו ברוסית ולא אכפת להם שיש ישראלי בסביבה שיכול להרגיש לא בנוח שהוא לא מבין אותם המנטליות של הרוסים דומה יותר למנטליות של הגרמנים אוסטרים סקנדינבים וכו" מאשר לישראלים מנטליות קרה נוקשה שואפת למצויינות ומחנכת לשליטה ולא הבעת רגשות

wakka1

New member
להלן כמה סיבות:

1. לרוב אנו מקבלים חינוך ביתי טוב יותר. 2. ידע של שפה נוספת אחת לפחות. 3. הנשים שלנן יפות יותר. 4. אנחנו פחות כבולים לדת בגלל שורשי החינוך הסוציאליסטי. אלה הסיבות העיקריות שאני מודע להן.

למעלה