שאלה רצינית...

m L m

New member
שאלה רצינית...

אם מישהו היה שואל אותכם מה בדיוק מושך אותכם בשירים של שאניה, מה הייתם עונים לו? נסיתי להסביר אבל זה לא כ"כ קל
תעזרו לי בבקשה.............

S c a r l e t t

New member
באמת קשה לענות

אני לא יודעת בדיוק להסביר, אולי זה איך שהיא שרה אותם, כאילו שהיא באמת נכנסת לשירים ומרגישה אותם, היא שרה באמת מהלב, נשמע מוזר??

Im The Sun

New member
אממ..../images/Emo42.gif

המילים, הקצב, הרגש והקול. כל המרכיבים האלה יחד הופכים כל שיר שלה ללהיט. ומי שלא מבין שיקפוץ לנו

REDbloodedMAN

New member
אהממ

לדעתי הקול המיוחד, צורת השירה זה הבסיס העיקרי למשיכה שלי לשירים של שאניה, חוץ מזה גם בדר"כ המילים והלחן....:p קיצר כמו שאמרו פה הכל ביחד זה מה שמושך....

הגר לי

New member
תשובה רצינית...

במילה אחת - פשטות. זו התשובה. המילים פשוטות, יש בהן הומור פנימי שכזה וכשזה מצטרף ללחן מבריק יש לך שילוב מנצח. בנוסף, יש לא מעט פמיניזם בשירים מה שרק מוסיף לחבילה..
השירים כולם מדברים על נושא עיקרי אחד - אהבה, בין אם הוא מוצג בצורה הומוריסטית (honey I'm home) ובין אם בצורה מלנכולית יותר (home ain't where his heart is anymore), יש מישהו שלא יכול להתחבר לזה? אני חושבת שמה שמוסיף המון זה ששאניה עצמה מחברת ומלחינה את השירים שלה. לי אישית זה מאוד מהותי, קל הרבה יותר להתחבר לשיר שאת עצמך כתבת והלחנת ומרגישים את זה בשירה שלה. (מיותר לציין שיש לה גוון קול נדיר). זהו פחות או יותר. מי שמתחבר לשירים של שאניה לא צריך הסבר מעמיק כל כך.

veish

New member
אני לא מבינה למה השאלה כ"כ קשה

התשובה שלי תהיה ברורה... השירים שלה פשוט גורמים לי לחייך. זהו

Eilleen

New member
נהדר הינה עוד שאלה למחקר שלי

למי יש כוח לרשום את זה באנגלית...? מה בשירים שלה כל כך מושך את הקהל ?

למעלה