שאלה רצינית!

שאלה רצינית!

מאיפה זה בא לנו?המשיכה לBDSM נולדים עם זה?זה כתוצאה מארועים בילדותינו? לא יודעת מה...אבל זה דבר שמאוד מטריד אותי...שאני מפנטזת שמכאיבים לי..ונהנית מזה

gidionline80

New member
../images/Emo62.gif

כל מקרה לגופו , גם נולדים גם כתוצאה וסיבות ונסיבות לכל אחד ואחת וכמו כל מטרד עם הזמן והנסיון זה ידעך ויפסיק להטריד

שאלה ריצנית כלומר שאלה

קיומית, כאשר אני מחפש בתוכי את המקום ששם נולד הBDSM עבורי, אני מייד שואל גם האם זה עניין הדורש "ריפוי" ומהוא ריפוי ? התאמה לעוקמת נורמל כל שהיא ? כלומר לכשאמצא אם אמצא ואם אחפש את "רגע האמת" שם הכל התחיל האם אוכל והאם צריך להשתחחר מהנטיה הזו שלי? האם אהייה אדם מאושר יותר "טוב" יותר, משוחרר יותר ? האם קיום BDSM בתוכי ובתוך מערכת יחסים גורר איתו דברים אחרים בלתי מודעים שמפרעים לי בחיי? אין לי תשובות לכך ולמעשה ויתרתי על חיפוש מודע של השורשים, אני חיי עם זה כמו שזה. לדעתי, לסאביות ולדומיות על כל גווני המערכות הBDSMיות שורשים משותפים. יש מצבים שניראים כמו יחסי BDSM ולטעמי הם בברור מצב של עיקום נפשי כאשר לא ניתן בכלל לקיים SSC כי אחד הצדדים אין לו שיפוט לגבי מהוא שפוי. ובאשר לך קטונתי, היי קשובה לעצמך אל תפחדי מלגלות על עצמך דברים, ובעיקר על תתיגי דברים לרע או טוב. כמו שמראה ידך הימנית ( או השמאלית ) אינו רע או טוב הם פשוט מה שהם.

llkessem

New member
רוצים עצה פסיכולוגית מפורום?

אוקיי, אין בעיה. לכו עם זה. תלמדו על זה. בשם האלים, אל תנסו "לרפא" את נטייתכם המינית! זה לא אומר שמשהו מקולקל בכם, רק שיש בכם משהו שהחברה שלנו לא בדיוק מבינה. שער בנפשכם שמאפשר לכם כניסה להרפתקאות מהנות כמו שרוב האנושות אפילו לא חולמת עליהן. תנצלו את זה. אישית, אני ככה לפחות מגיל שלוש, ושום דבר לא "גרם" לכך. מאוד עזר לי לקרוא הרבה על הנושא, לגלות מה מדבר אלי ומה לא, ולהנות! אצרף את הקישור שהתחלתי איתו בזמנו, אבל אין לי מושג לגבי חומר טוב בעברית. אה כן, חוץ מזה שלום כולם. נעים מאוד.

השאלה היא...

אם זה באמת נהיה או נפתח בתוכי.כתוצאה מארוע מסוים.האם זה לא מצריך טיפול או בדיקה של הנושא.או שהארוע פשוט אראה לי צד אחר בי שהיה קיים כל הזמן.ולא היה לו הזדמנויות לפרוץ.ותודה לכולכם על התשובות זה עוזר לי המון.

gidionline80

New member
כל עוד

זה לא דופק לך את התפקוד היומי המיני וכד אין מה לטפל . אמרת שגילית שאת נהנת מזה למדי עצמך להנות אפילו עוד יותר העשירי עצמך בידע והתנסויות והשלימי עם מה שאת. זה שיש לך את הצורך הזה לא הופך אותך לאדם פגום שצריך תיקון .

Dan_Kap_

Active member
בהמשך לכל התשובות האחרות - FAQ

Ilkessem הפנתה אותך לרשימה מעולה של תשובות לשאלות נפוצות על בדסמ. אני ממליץ בפה מלא לקרוא את כל התשובות - והתשובה לשאלה ששאלת מופיעה כאן http://www.unrealities.com/adult/ssbb/v.htm ובעיני, כשם שאיש אינו שואל למה אדם מסוים מעדיף לטפס על הרים או לצנוח ממטוס והאם זה בריא או שפוי, כך אינני מחפש את התשובה הזו. השאלה באה ממקום שבו המוסריות הויקטוריאנית הגדירה כלא נורמלי מין שאינו למטרות רביה. בקטגוריה זו נכללו יחסים הומוסקסואליים, לסביות, פטיש וסאדו-מאזוכיזם. ומכל אלו, כיום נשאר רק תחום הבדסמ כתחום שאפשר להחזיק בדעות אלו מבלי להיחשב לדינוזאור שאינו Politically Correct... בדסמ הוא חלק מההעדפות שלי במישור האירוטי, בדיוק כשם שיש מי שדוקא ג'ינג'יות מנומשות נמוכות ועגלגלות עושות לו את זה. ובדיוק כמו אותו אדם, אינני מחפש להסביר מדוע, אלא נהנה מלחיות את זה. Have fun & Play Safe!

אייבורי

New member
למה זה באמת חשוב ?

נניח ותמצאי תשובה נולדת עם זה או לחילופין היו אירועים בילדות. ואז מה...לא תהני מהפטנזיה שמכאיבים לך. אבל דעי שהמרחק בין פנטזיה למציאות הוא ענק. אז תנסי, תטעמי, מקווה שהטעם יהיה זהה לפנטזיה. בכל מקרה ברוכה הבאה

אייבורי

New member
שניההההההההה ../images/Emo151.gif

גידיייייייייייי השארת את הגאג על הפה של בנות הפורום.

זאת

New member
אהמ אהמ

תודה באמת, גידי. עכשיו אפשר סופסוף לדבר. האמת, לגמרי במקרה, נראה לי שהבנים אמרו דברי טעם. באמת, בסופו של דבר, בשורה התחתונה, מה זה משנה? לאיזה צורך זה חשוב? האם זה שתדעי מאיפה זה בא ישפיע עלייך לכאן או לכאן? האם זה יגרום לך להתנהג אחרת? לרצות דברים אחרים או לא לרצות דברים אחרים? מסע החקר העצמי וההכרות העצמית הוא מסע בפני עצמו, מטרה בפני עצמה. כך לטעמי. מסע החיים, היומיום, מתנהל במקביל למסע הזה ויש ביניהם יחסי גומלין והשפעות הדדיות, בהכרח, אבל לא בהכרח יחסי סיבה ותוצאה ישירים, ברורים וגלויים. לפעמים, כך במסעות שלי, המסע הזה של החקר הפנימי עוצר או מפריע למסע החיים היומיומיים, וזה כבר נראה לי לא נכון. אני לפחות משתדלת שם אני להתאזן ולחזור ליומיום. נסתרות דרכינו. <זאתי בהרהורים פילוסופיים של בוקר נעים>

ProSex

New member
התגלה גן חדש!!!!!!../images/Emo41.gif

מחקר שנערך בדנמרק גילה שגן מסויים שעובר בתורשה או במהלך סקס גורם לנדבק לפתח רצון לקבל מכות חזקות בישבן ,להיקשר וכו' . חובה עלי לציין שזה עובד גם הפוך.

למעלה