שאלה רצינית:

אחלה בנ``א !!

כזה עדין. שאתה לא מאמין שזה ה`חקר האמת` הגדול.. נכון? גם אתה אתמול יצאת מגדרך כשנודע לך מי זה..

במקרה אני לא סובר כמוך.

היה לי משהו אישי איתו. בכל זאת יש לי כבוד אליו הוא נתן לי מוסר בחיים. אז אני לא ירחיב פה.

אני מכיר את חקר

במשך שלש שנים מה שיש לי לומר לא יכול להכתב. רק דבר אחד אני יכול לומר לך לפני שלש שנים כשהייתי צעיר ומבולבל בטחתי בו ועשיתי מה שהוא אמר והרבה בזכותו אני היום בן אדם. בקיצור שווה לך להכיר אותו.

"חקר האמת" אחד האנשים בה'א הידיעה

זכיתי להכיר אותו אישית. בן אדם לב זהב 24 קראט. אני לא ממש מעוניין להספיד אותו בחיים או לשכתב את הביוגרפיה שלו כאן. אבל מדובר באדם שכל החיים שלו זה רק איך לעזור לנו, הבחורים לחברה שמסתובבים בכיכר החתולות לאלה שנפלטו מהישיבות מהמסגרות הרגילות לחברה שלא עלינו מבלים את זמנם בקומונות ובצטים. פגשתי לא מעט בחורים שאיתמר ממש עזר להם והיום הם בחורים חשובים שאלמלא הוא לא יודע איפה היו כיום באיזה פוזה היו נמצאים כיום סביר להניח שביום היית רואה אותם על גבי הברזלים כיכר ציון ובלילה צט תפוז לגירסאותיו. אם אתה מפקפק בו. אז במי אתה כן מאמין אחרי שבאלוקים כבר הפסקת. אם אתה מחפש אדם שאפשר לסמוך עליו זה רק הוא! תאמין לי..

תשובה רצינית:

תחת הכותרת ``חקר האמת`` מסתתר איש פעלים מיוחד במינו עם נסיון עשיר מהחיים אשר משקיע את כל גופו וממונו כולל זמנו היקר למתן סיוע יעוץ ועזרה לכל אחד ואחד באשר הוא עם יחס חם ולבבי והלוואי שירבו כמותו בישראל..

אני לא מכיר אותו אישית..ממש..אבל הו

הוא בן אדם מהמהם...מושלם.,..אם חכמת חיים..והכל בבן אדם אחד..אין מילים...בקיצור..חח

אץ קוצץ

New member
חקר האמת

למרות שהוא ביקש שלא אגיב אני חייב.. קשה להיזכר בימים האלה.. אבל דבר אחד בטוח, אם לא הייתי פוגש את חקר האמת לא הייתי איפה שאני היום ! אחד האנשים שבתקופות הכי קשות בחיים היה שם בשבילי.. לא להעיר, לא רק לייעץ, לא רק לפתור בעיות, פשוט ל ה ק ש י ב . . . ותדע לך ידידי, כשהוא מותח ביקורת זה מגיע מהמקום הכי אמיתי שיש. חקר

מניאק!!

רק בגללו אני איפה שאני היום, היי, ובגלל מניאק נוסף, שאם הוא היה יודע מיזה הוא היה מתעלף במקום!!! אחלה בנאדם, ירבו כמותו.

חקר חקר

רבי נחמן אומר שהעולם הזה זה בורסה של שקר, אוייי כמה שזה נכון... ועוד משהו שלמדתי ב... לעולם אל תזלזל בראש פוניביזאי.... (אתה לא יודע עד כמה) זה מגיע לך על השירשור המסריח שארגנת לעצמך, נראה אותך מוחק אותי!!!

באמת בן אדם גדול ומבין !!!

אבל חבל שגם הפה שלו גדול ! וזה מונע אותי אישית מלשתף אותו בדברים מסויימים.... !

למעלה