המשך הסיפור....חלק 2
בשעת הצהריים...( כשחלק גדול מהעובדים יצאו מהמשרדים לארוחת הצהריים והתנועה בבניין פחתה, הוא קם ממקומו , נעל בשקט את דלת משרדו מן הצד הפנימי , שלף את המכתב והתקשר למספר שהיה רשום בו.... כשענתה לטלפון...הוא גמגם בקול נבוך למדי "ה..הה.הלו..זאת א..מירי..??" מירי זיהתה אותו מייד..." שלום חיכיתי לצלצול שלך.." כשנסתיימה השיחה , שהיתה קצרה למדי, הוא נשאר קפוא על מקומו, ואז ניסה לשחזר את מה שנאמר בשיחה... הוא לא הבין כיצד עשה זאת,כיצד העיז לקבוע פגישה עם מירי. בשלוש אחה"צ מצא עצמו נוסע לנקודת המפגש שקבעו מחוץ לעיר. מירי היגיעה למקום במכוניתה, וכשנפגשו, החנה את מכוניתו ועבר לנסוע איתה, היא נראתה לפתע בטוחה מאוד בעצמה, כמי שידעה היטב מה עומד להתרחש, והדבר הפתיע אותו מאוד. תוך דקות היגיעו למלון הקטן שאמרה שהיכירה באזור נקודת המפגש. במשך כל אותו זמן הוא חש כמהופנט , ופשוט הלך אחריה מבלי לומר מילה. וכך היגיעו שניהם תוך זמן קצר למדי, אל החדר המיועד. הוא ניסה להתאושש....ואמר....אני באמת לא יודע מה להגיד לך...אני פשוט.... אך היא השתיקה אותו בנשיקה חושנית ורטובה שהצמידה לשפתיו, ואז לחשה בקול שקט אך בטוח..."אתה לא צריך להגיד כלום...פשוט תן לי לעשות את העבודה". ולפני שהספיק להבין מה קורה.....דחפה אותו בעדינות עד למצב שכיבה, תוך שהיא מורחת עוד נשיקה מגרה על שפתיו...ואז הזדקפה לאט, שלפה מתיקה מספר צעיפי משי שחורים, ובתנועות עדינות וזריזות העבירה את ידיו מעל לראשו והחלה לקשור יד אחת לפינת המיטה , וכששאל "מה את עושה", פשוט נשקה שוב לשפתיו והשיבה " שששש...תרגע ותתן לי לעשות את מה שאני יודעת" ומאותו רגע פשוט היניח לה לעשות בו כרצונה. היא קשרה את ידו השניה לפינת המיטה השנייה, ואז עברה בזריזות לכפות רגליו , ותוך שהיא מלטפת את ירכיו פישקה אותם, וקשרה כל רגל גם- כן לפינה של המיטה. לאחר שהיה קשור הזדקפה מולו לעמידה תוך כדי שהיא מפשילה לאט את שמלתה מעל לראשה... הוא החל להרגיש בחום שהציף אותו , תוך שהוא מגלה שאינה לובשת דבר מתחת לשימלה שהורידה... היא היתה כעת ערומה לגמרי מולו, ותוך כדי תנועות התפתלות חושניות ליטפה בידיה את גופה...ויכלה לחוש היטב בנשימותיו שהלכו והתגברו...היא הבחינה היטב בחזהו שעלה וירד בקצב שהלך והתגבר מרגע לרגע. היא ירדה לאט ...תוך שהיא נשענת על כפות ידיה ונותנת לפיטמותיה הזקורות לבוא במגע עם חזהו , ואז החלה להניע את שדיה מעליו במעגלים, תוך שפיטמותיה נוגעות ומלטפות את חזהו. היא יכלה לחוש עתה בהתפתלות של גופו שניסה לשוא לעלות כדי להיצמד אליה...אך היא נתנה לו להבין שהיא השולטת בעניינים, ובכל פעם שניסה לעלות את גופו, היתה מרחיקה את שדיה ממנו , תוך שהיא דוחפת אותו בחזרה לשכיבה....בתנועות עדינות אך אסרטיביות. היא המשיכה לחכך את שדיה בתנועות סבוביות עדינות בגופו, תוך שהיא יורדת לאט לאט אל הזין שהיה כבר זקוף למדי. היא הוסיפה לתנועות גם את לשונה שליקקה בתנועות מגרות את ביטנו התחתונה...תוך כדי מגע מלטף של שדיה על איברו שהזדקר יותר ויותר. הוא הבין עתה שהוא נתון לשליטתה המלאה וגופו החל להתפתל בתנועות אקראיות תוך שהוא פולט אנחות של תענוג ... היא ירדה לאט עם לשונה לכיוון הזין ....אך היקפידה לעשות זאת באיטיות ....ותוך שהיא מעבירה כעת רק את קצה הלשון לאורך האיבר הזקור....,הוא התפתל עתה ללא הרף וכל שרצה היה שהיא תחדיר את כל איברו לתוך פיה... התנועות הקצובות של ישבנו כלפי מעלה, הבהירו היטב את רצונו, אך היא דאגה לכך שלא ישכח לרגע בידי מי נמצאת השליטה , ורק לאחר שישבנו נחת על המיטה , לאחר שהתעייף מלהחזיק אותו באויר, היא החלה עתה להחדיר רק את ראש האבר הזקור לתוך פיה, תוך שהיא עוברת עליו עם לשונה הרטובה ומגלגלת אותו בפיה... גופו עלה וירד עתה כמעט ללא שליטה...הוא חש כיצד איברו הזקור מתחמם יותר ויותר...לפתע חש שהוא נמצא רק שניות ספורות לפני האורגזמה האדירה , אך היא ידעה לחוש זאת גם-כן והוציאה את הזין מפיה בדיוק כשהיה שניה לפני הגמירה, היא ראתה כיצד האיבר הזקור פועם ומבקש ממש לפלוט את הנוזל שהצטבר בו...אך היא לא היניחה לו לעשות זאת...היא עזבה אותו למספר שניות ללא מגע כלל....ועברה לנשק את שפתיו בנשיקות לוהטות. הוא התחנן ממש שתתן לו לגמור...אך היא נתנה לו להבין שרק היא תחליט מתי יקבל את האורגזמה שלו.