שאלה רפואית

Green Leprecon

New member
שאלה רפואית

כפי הנראה יש לי דורבן בקרסול, או סוג של דלקת (לא כל כך הצלחתי להבין את המסמך הרפואי ויש לי ביקור אצל האורתופד עוד כמה ימים). האם קיים סיכוי שיורידו לי פרופיל בגלל זה? הכוונה גם אם זה מחלים (ולא לפרופיל זמני)?

blabla2a

New member
שאלה בקשר לשאלה שלך?

דורבן בקרסול? איך הוא הצליח להיכנס לשם :-|?

Green Leprecon

New member
לא החיה

דורבן זה סוג של בעיה רפואית, לא הצלחתי להבין אבל זה סוג של דלקת בגיד או משהו כזה

blabla2a

New member
באמת ../images/Emo6.gif?

ואני כבר חשבתי יש לך קיפוד ברגל

דלקת ברצועה

שזה לא רחוק ממה שאמרת. אני בספק אם אתה בגיל העמידה ולא ציינת בעיית משקל לכן אני יכולה להעריך אחת משתיים: אתה מגזים בפעילות גופנית או שתנועת כף הרגל שלך בזמן ההליכה היא כלפי פנים. במידה והסיבה לדורבן היא פעילות גופנית מוגזמת, לאחר החלמה מהדלקת לא צריכה להיות שום בעיה ואין סיבה שהפרופיל ירד. במידה ומדובר בתנועה לא נכונה של הכף רגל יש צורך בבירור נוסף - האים התנועה הזו של הרגל נגרמת כתוצאה מבעיה אורטופדית, במקרה ומדובר בבעיה אורטופדית הפרופיל יכול לרדת בהתאם לחומרת הבעיה

Green Leprecon

New member
אז אני אוסיף

אין בעיות משקל (1.73 גובה משקל 64). אבל לפני שזה הופיע באמת הגזמתי קצת עם הריצות בקיץ. רצתי פעמיים 2 קילומטר ואז ישר התחלתי לרוץ 4-6 ק"מ שלוש פעמים בשבוע. לא בדיוק סולם מאמצים מדורג. הבעיה שזה רק ברגל שמאל ואפעם לא היו לי כאלה בעיות מריצות או מהליכה אז אני מניח שהתנועה של הרגל בסדר.

לפי התיאור

נשמע כי אכן מדובר בפעילות מוגזמת. על כן לאחר החלמה מלאה של כף הרגל אין שום סיבה כי הפרופיל ירד

blabla2a

New member
תשובה

בקשר לשאלה שלך... עם זה מזיק לך בחיי היום יום כנראה יורידו לך פרופיל אני יודע שעל קרסול נקוע מורידים ל 82 ועל בעיות קרסול אפשר להוריד גם ל 64 (עורפי), ואם צריך ניתוח יורידו לך ל 64 זמני עד סוף השיקום..

למעלה