שאלה רפואית.

b0redavid

New member
לא, אבל היא הופכת את האיבר לפחות...

רגיש. לכן אנשים שעברו ברית מילה אף פעם לא יחוו אורגזמה שאמורה להיות טובה יותר מאשר לאנשים שחתכו להם ומוהל מצץ להם. אתה מבין, חותכים חלק מהערלה שזה איזור מאוד רגיש ובגלל זה אומרים על גברים שעברו ברית מילה שהם מחזיקים יותר - בגלל שהם רגישים ומרגישים פחות. ולפי מה שאני קראתי גם לנשים הסקס יותר טוב עם מישהו שלא עבר ברית מילה, קיצר ברית מילה פויה. אבל זין בלי ברית מילה, נראה פויה! אז ההחלטה בין רגליך.

b0redavid

New member
יכלתי לנסח את זה יותר טוב, אבל כן.

ואם מישהו/י רוצה מאמר בנושא לסקס וברית מילה, אני אביא קישור. ולכי לישון ליאת! סתם, כפרה!

חופ שיה

New member
לא דובים ולא יער

המילה אינה משפיעה על עוצמת ההנאה של נשים בסקס , זה כמו לומר שהגודל קובע, מניסיוני - שטויות במיץ פטל.:)

נראה לי שבעקיפין היא כן משפיעה

קראתי פעם באיזה מאמר שהעורלה עוזרת לשלוט בשפיכה, כך שיש השפעה... חוץ מזה בוקר טוב לך חופשיה

חופ שיה

New member
עדיין חושבת שזה קשקוש באלבוש

שהרי הגירוי של הגבר בעיקרו בראש ולא בכיפה של הזין שלו. מסכימה שיש מקרים יוצאי דופן ומיוחדים (שניתן לראות גם אצל כאלו שעברו מילה - מי רגיש יותר ומי פחות בכיפתו) אבל לבנות על זה נראה לי מגוחך.

לא הכל בראש..

הגירוי אמנם גם בראש אבל עוד לא שמעתי על גבר שגמר ללא חיכוך של הזין כנגד משהו... ענין החיכוך של הזין כן משמעותי לגמירה, ולראיה יש תרסיסים וקונדומים מיוחדים עם מעין אפקט הרדמה שעוזרים להשהות את הגמירה. באופן אישי אני יכול להעיד שכשלאישה יש כוס רחב יחסית (בד"כ נשים שילדו) השליטה על האורגזמה היא כמעט מוחלטת ולעומת זאת עם בחורות שהכוס שלהן צר יותר קשה להחזיק מעמד הרבה זמן... ממה שראיתי (אני מודה שבסרטי פורנו) נראה שהעורלה בזמן תנועת בוכנה של הזין אחורה (כלומר בכיוון יציאה מהכוס) מכסה את הכיפה ובכך מקטינה את החיכוך ועוזרת להשהית הגמירה...

נכון! העורלה היא גורם מתווך שמונע

את החיכוך בעת הבים-בם-בום, צ'יקיטי-צ'קיטו...או איך שתירצו לכנות את זה. העורלה נותנת לז' לנוע בתוכה פנימה והחוצה, והיא עצמה נותרת נייחת כמעט לחלוטין ביחס לדפנות הנרתיק. זה משמעותי יותר למי שרגיש לחיכוך זה, שיש בעייה של חוסר לחות או שמרבה במצוות הבים-בם-בום.

redrider

New member
דבר אחד אני מסכים איתך פה

ואני לא נימול. אני שכבתיעם הרבה בנות בחיים שלי ואף אחת לא הרגישה הבדל. גם בלי קונדום וגם עם. מה שכן שהן אהבו את זה ואהבו לשחק עם זה
. זה היה חידוש בשבילהן.

redrider

New member
חופשי תחשבי רגע

בהגיון.1) האיזור שחותכים אותו מפוצץ בעצבים. 2)האיזור אחרי שהוא נחשף כל הזמן משתפשף בתחתון וזה כמו ללכת יחף קיץ שלם 3)הסבירה הזאת דיי נבדקה רפואית ובפורום ברית מילה בעד ונגד הובאו לא מעט קישורים בנושא. 4)הקטע של הגודל הוא לא דוגמה מתאימה.

חופ שיה

New member
כולם פה מדברים על הגבר

החוסר הסכמה שלי זה לגבי הנאת האשה ש- b0redavid דיבר עליה. מבחינת הגבר ורגישותו זה עדיין אינדוידואלי , ולפורום ברית מילה יש את כל האינטרס להראות עד כמה המילה פוגעת ולכן הם יביאו את כל המחקרים שבעולם להוכיח זאת (לא שהם לא צודקים) אבל אני עדיין לא ראיתי מחקרים וניסויים כנגד , עד אז מבחינתי הכל בערבון מוגבל וכל מקרה לגופו. הייתי עם הרבה נימולים והייתי עם לא נימולים (לא באותו יחס) ולא הרגשתי שום שינוי וואט סו אבר מבחינתי, גם מבחינת הגבר לא ראיתי שינוי מהותי כל כך , אז לטעמי זה לעשות מזבוב פיל. זה כמו לומר שכוס צר גורם לגבר לגמור מהר יותר, האמנם כך לאורך זמן? עניין רגישות הכיפה הוא כל כך זניח, שכן בסקס יש עוד מכלול שלם של תהליך גירוי גם פיזי, גם מנטלי , וגם ריגשי, לא תשכנעו אותי אחרת.

redrider

New member
אם תשימי לב

הסכמתי בהודעה אחרת שלי לגבי עניין הנשים... על הפורום של הברית מילה בעד ונגד... יש שם אנשים משני צידי הויכוח. ולגבי כוס צר... מצטער לבאס אבל הוא בהחלט גורם לגבר לגמור מהר יותר. עוצמת החיכוך מאוד חשובה למרות שגם האלמנט הפסיכולוגי משמעותי. להגיד שעניין הרגישות הוא זניח זה לא צודק ואת זה אני אומר לך בתור גבר.

למעלה