שאלה- רעשים בבטן

שני111

New member
שאלה- רעשים בבטן

שלום, איזו שיטה של רפואה אלטרנטיבית יכולה לפתור בעיה של רעשים וגרגורים מהבטן? יש לציין שעשיתי את כל הבדיקות ולקיחת התרופות האפשריים ברפואה הקונבנציונלית, הרופא הגדיר שיש לי IBS. בנוסף לזה אני מטופלת בטיפול פסיכולוגי לפתרון הבעיה. אך דבר לא עזר... האם יש מוצא בשיטתכם? אני כ"כ נואשת כבר! זה משתלט לי על החיים! תודה רבה, שני.

SideKick

New member
המלצה לטיפול משולב...

שני, נראה שהרחקת לכת בחיפושייך אחר תשובה וגם עברת לא מעט. ברפואה המשלימה בהחלט ניתן למצוא פתרונות והקלות, אבל לשם כך יש לגשת לטיפול. אני הייתי ממליצה לך לפנות לטיפול משולב. תזונה מצד אחד לבדיקה ולבחינה מחדש של מה שאת מזינה את גופך בו. ומן הצד השני - טיפול שירגיע את המערכת הסוערת. שיטות רבות יכולות לגעת בדיוק במקומות הללו, ועליך רק לבחור וללכת אחרי נטיות ליבך. ואם יהיו עוד שאלות - אנחנו פה.

tomerit

New member
רעשים בבטן

אני מטופלת בדיקור והיתה לי גם בעיה זהה והדיקור פתר אותה לגמרי. לדעתי גם העובדה שהתחלתי לעשות צ'י קונג עזרה כי חלק מהבעיה היה גם חוסר מנוחה והצ'י קונג עוזר לי מאד להרגע.

לכל אדם שיטה אחרת

ההומאופתית שלי אמרה שלכל אדם שיטה שמתאימה לו יש כאלה שמסתדרים עם זה שנוגעים בהם (שיאצו ודיקור ועוד) ויש כאלה שלא ואז מתאים להם הומאופתיה בקופת חולים במחלקה המשלימה יש רופא שאיתו מתיעצים ובוחרים שיטת טיפול

שני111

New member
המשך שאלה

שלום, תודה לכם על תשובותיכם. הבנתי שיש מגוון רחב מאוד של טיפולים, ואני באמת "טובעת" בתוך כל המידע והשיטות השונות שיש. אשמח לשמוע הכוונה יותר ספציפית, או אפילו מנסיון של אנשים שחוו משהו דומה, ושיטה מסויימת עזרה להם. איך בדיוק הרפואה הסינית עזרה? ואיך הומאופטיה אמורה לעזור? אני חייבת לציין שבעניין תזונה- אני עוד כמה זמן נכנסת לצבא, ומן הסתם שם לא אוכל לשמור על תזונה אישית ולברור אוכל, אלא רק מה שיביאו לי. זאת בעיה... אגב, יש לי שאלה נוספת- האם מישהו מרגיש במקביל לסימפטומים שהזכרתי גם תחושה של רעב לאורך כל שעות היום? אצלי, בערך חצי שעה אחרי ארוחה מלאה, אני מרגישה שוב רעבה (ואז במקום רעשים יש קרקורי בטן, שגם מהם אני מאוד מפחדת). כך יוצא שאני אוכלת קצת לאורך כל היום. אבל שוב- בצבא זה לא יהיה אפשרי... זאת גם בעיה משמעותית בעבורי שאני צריכה לפתור. האם גם לזה יש פתרון? תודה רבה! שני.

אצלי ההומאופתיה הרגיעה רעב נוראי

בגלל בעיות של בלוטת התריס הרגשתי רעב נוראי מיולי 2003 עד שההומאופתית נתנה לי רמדי שמתאימה לי והרעב נעלם כשבאתי אליה לטיפול לא אמרתי לה על הרעב אלא על הבעיה הכללית של בלוטת התריס גם אחותי טופלה אצל אותה הומאופתית והתקופה שלוקחים את הרמדי היא תקופה נפלאה - זה גורם להמון חלומות מרתקים בלילה, כמו להוולד מחדש , המוח עובד שעות נוספות ממליצה

tomerit

New member
רפואה סינית

רעשי מעיים נפתרו אצלי באמצעות דיקור. הרפואה הסינית מאבחנת מה בדיוק הבעיה- זו יכולה להיות חולשה של הטחול ואז הבעיה היא יותר בעיכול של האוכל- ויש מלאות בטנית אחרי האוכל או יכולה להיות אש בקיבה לדוגמא שאז באמת יש תחושת ריקנות בבטן אחרי האוכל. אני אומנם רק סטודנטית לרפואה סינית ולכן יש לקחת את דברי בערבון מוגבל אך לדעתי דיקור מאד יעיל.

rafa49

New member
על הזבל ומעי הרגיז

תסמונת מעי רגיז קשורה למעי הגס המשמש כפח זבל. האם את סובלת מעצירות או משלשול? אולי הכל כרגיל ופעולות המעיים מתבצעות כרגיל? אם את משלשלת תשאלי את עצמך איזה זבל את לא מצליחה להחזיק בגוף. אם את סובלת מעצירות, איזה לכלוך את לא מוכנה לשחרר ואם הכל כרגיל למה הזבל מרעיש כל כך? איזה "זבל אחר" מעסיק אותך? האם את יכולה לזהות משהו באחד מהכיוונים האלה?
רפאל

למעלה