שאלה רמי

sowhatt

New member
שאלה רמי

נראה לי שלא כ"כ הבנתי את העניין עם אירובי ושריפת שומנים. אז ככה: האם זה טוב לשלב אימוני משקולות ואימוני אירובי באותה תקופה, כלומר, לעבוד על שניהם, [נגיד אימון משקולות ואח"כ אירובי, או יום משקולות, יום אירובי-ריצה] ? רמי, אם תוכל לפרט קצת יותר בהרחבה על הקטע הזה אני אודה לך מאוד, אני פשוט רוצה להבין יותר את העניין...
ושאלה אחרת, איפה נכנס עניין הקלוריות, בתוכנית הניפוח שלי? כלומר, אני יודע שצריך לאכול הרבה פחמימות וחלבונים במשך היום. לפני אימון, בעיקר פחמימות. אחרי אימון, בעיקר חלבונים. מה אני צריך לעשות בקשר לקלוריות? לשמור על איזון חיובי גבוה , נמוך? ואיך אני אמור לדעת כמה קלוריות אני באמת צריך כדי להעלות במסת השריר [אם צריך כזה איזון בשביל זה..]? מי שיכול לפרט לעומק גם בשאלה הזאת אני אשמח.

sowhatt

New member
ועוד שאלה

בכפיפת מרפקים ליד קדמית , לנעול את המפרקים?

תשובות

1. השאלה הנשאלת היא לשלב אירובי ומשקולות לאיזה מטרה ? 2. לפני אימון אתה צריך אנרגיה כלומר מאגר פחמימות מלא בשרירים ובכבד אחרי אימון ובמשך כל היום חשוב לאכול חלבונים שהם חומר הבניה של השרירים. לצורך עליה במסת שרירי תאורתית צריך להיות מאוזנים בהתאמה לקצב ההתפתחות וע"י כך נבנה מסת שריר ולא נעלה במסת השומן אבל תאורתית אנו נמצאים במאזן חיובי בכדי לבנות שריר ואח"כ יורדים במסת השומן.

למעלה