שאלה רמי
נראה לי שלא כ"כ הבנתי את העניין עם אירובי ושריפת שומנים. אז ככה: האם זה טוב לשלב אימוני משקולות ואימוני אירובי באותה תקופה, כלומר, לעבוד על שניהם, [נגיד אימון משקולות ואח"כ אירובי, או יום משקולות, יום אירובי-ריצה] ? רמי, אם תוכל לפרט קצת יותר בהרחבה על הקטע הזה אני אודה לך מאוד, אני פשוט רוצה להבין יותר את העניין...
ושאלה אחרת, איפה נכנס עניין הקלוריות, בתוכנית הניפוח שלי? כלומר, אני יודע שצריך לאכול הרבה פחמימות וחלבונים במשך היום. לפני אימון, בעיקר פחמימות. אחרי אימון, בעיקר חלבונים. מה אני צריך לעשות בקשר לקלוריות? לשמור על איזון חיובי גבוה , נמוך? ואיך אני אמור לדעת כמה קלוריות אני באמת צריך כדי להעלות במסת השריר [אם צריך כזה איזון בשביל זה..]? מי שיכול לפרט לעומק גם בשאלה הזאת אני אשמח.
נראה לי שלא כ"כ הבנתי את העניין עם אירובי ושריפת שומנים. אז ככה: האם זה טוב לשלב אימוני משקולות ואימוני אירובי באותה תקופה, כלומר, לעבוד על שניהם, [נגיד אימון משקולות ואח"כ אירובי, או יום משקולות, יום אירובי-ריצה] ? רמי, אם תוכל לפרט קצת יותר בהרחבה על הקטע הזה אני אודה לך מאוד, אני פשוט רוצה להבין יותר את העניין...