שאלה - רייח

מ י מ ו ן

New member
שאלה - רייח

כול מי שמגיעה אלי ורואה את לאקי אומר לי איזה כלבה משגעת ,מטופחת וממושמעת. כמובן שאני משקיעה הרבה מאוד בכדי שהיא תגיעה למצב הזה. אבל יש בעיה אחת שכולם מעירים לי אחרי שהם מלטפים ומשחקים איתה הם אומרים לי "אתה מרסס את הכלבה עם K 500 " (ריסוס נגד נמלים) . למה אני שואל? והתשובה - כי זה הרייח שיוצא ממנה לא ממש חזק אבל יש רייח לא נעים. לקחתי לוטרינר אולי יש בעית עור - כלום בריאה כמו שור. יש לה שמיכה דקה שהיא יושבת עליה גם אותה אני מכבס - כלום אותו רייח. לקלח אני לא רוצה כול שבוע (קראתי שזה לא בריא). אמרו לי - שאתה מבריש אותה פזר עליה טלק של תינוקות (לא הרבה). בקיצור ניסתי כול מה שהיה כתוב בארכיון הפורום בנושא רייח וכלום הרייח אותו רייח. אני יודע שאין דבר כזה שלא יהיה רייח אבל יש דרך להקטין את הרייח. מה אני עושה? תודה.

מה היא אוכלת?

האם הריח הוא מהפרווה או מהפה? לקלח כל שבוע רק יגרום לה להסריח ברמות על. למה טלק של תינוקות? באמת לא שמעתי על זה אף פעם.

מ י מ ו ן

New member
הרייח מהפרווה

לפני שחשבתי לקלח אותה כול שבוע קראתי בפורום (כמו לפני כול דבר שאני עושה) . והבנתי שזה גרוע אז לא קלחתי אותה מקסימום פעם בחודש. היא אוכלת פארפלן- חשבתי שזה המאוכל אבל העלתי שאלה כזו בפורום והסבירות הייתה נמוכה, היא ממש אוהבת את האוכל. טלק של תינוקות אומרים שהוא סופח את הרייח והפרווה יותר נעימה. (את הטיפ הזה קיבלתי מרעות).

אני מציעה לקחת אותה שוב לוטרינר

ושיבדוק אם הבלוטות האנאליות שלה מלאות, כי אם הן מלאות - יכול להיות שזה מקור הריח. מה שהוא יעשה הוא ירוקן לה אותן.

יש לה קולאר נגד קרציות ? קילטיקס במקרה ?

כי אם כן זה מקור הריח.. לדעתי האישית הריח של קולאר פריוונטיק הרבה יותר נעים.

מ י מ ו ן

New member
עכשיו בדקתי

נכון יש לה קולר של קילטיקס. הקולר עליה חודש בלבד.חבל לזרוק. אבל אם זה מקור הרייח אז מחר מחליפים.. תודה שוון שוון.

אכן זה בוודאות מקור הריח

באופן אישי אני הייתי הולכת על טיפות של אדוונטיקס כל חודש ולא תסבלו משום ריחות, גם אם יש לכם גינה הטיפות יהיו יעילות. אם זה רק פרעושים אפשר גם לשים רבולושן שעובד נהדר ואין לו שום ריחות לואי והוא גם החומר הכי בטוח (אם הכלב לא ממשפחת כלבי הקולי) או פרונטליין פלוס. הייתי מחכה איזה שבוע מהסרת הקולאר ורק אז רוחצת אותה וכמה ימים אחר כך שמה לה טיפות.

chif777

New member
אני מציעה

שאם עבר זמן מהמקלחת האחרונה - תרחץ אותה ותוריד את הקולר לכמה ימים, כך תוכל לבדוק אם יש שינוי.

התרגלת ../images/Emo3.gif אני בחיים לא אתרגל לריח ולמגע שיש

שיש לפרווה של הכלבות עם קולאר קילטיקס. בגלל זה הן רק עם אמפולות.

chif777

New member
חחח - ממש לא

אפילו השליח של הפיצה שאל אותי אם אני רוחצת אותו עם אבקת כביסה

יכול להיות שזה

רק" הריח של הכלבים" ופשוט אנשים שלא רגילים זה מסריח להם.. תכלס לכל הכלבים אין ריח מלהיב.. אתה גם מריח את זה?

למעלה