שאלה ריחנית

שאלה ריחנית

מפאת אינטימיות השאלה - החלפתי שם מאז הלידה (ענין של כמה חודשים), ואולי גם לפני - אני סובלת מריח לא נעים בפיפי. מיותר לציין שאני מתקלחת מידי יום. הריח הלא נעים יכול להופיע דקות אחרי המקלחת, ולא בסופו של היום.... יש מצבים בהם אני מריחה "את עצמי" כשאני לבושה לגמרי....
מוכר? למי יש רעיונות למיגור הריח?

רות1974

New member
תראי, יש פתרון קוסמטי וזה דיאודטרנט

לאזור הזה, משהו מיוחד לאזורים האינטימיים אבל זה לא פותר את הבעיה אלא רק מכסה אותה. אני מציעה לך לגשת לרופא. ריח לא טוב משמה מעיד על תקלה - חיידקים שגרמו לדלקת. הדלקת לא חייבת לכאוב לך, אך ריח מעיד על דלקת. קרוב לודאי שתקבלי אנטיביוטיקה בשם קארין והבעיה תיפתר אחת ולתמיד. בהצלחה.

T noki

New member
אולי...

זה לא ריח שונה אלא חוש הריח שלך חד יותר ונהיה רגיש יותר לריחות? זה קורה לפעמים בהריון אז למה שלא יקרה אחרי לידה? (אולי משהו הורמונלי?) התייעצת עם גניקולוג? לפעמים יש זיהומים שניתן לזהות רק ע"י משטח.אם נשללה אפשרות של דלקת/זיהום באיזור (ואם אין הפרשות שונות או גרד באיזור) אולי כדאי לנסות פדים דקים כאלה שסופגים עם/בלי ריח. אין לי עוד רעיונות - נראה מה שאר הבנות יציעו.

טוטי30

New member
במחשבת המשך...

יכול להיות שבגלל שינויים הורמונליים, הגוף מייצר הפרשות בקצב אחר. הפרשות ריחניות יותר בדרך כלל קשורות למחזור הביוץ הרי. אולי שינוי בגלולות (אם את לוקחת) יכול לגרום לשינוי ההורמונלי שיגרור שינוי בריח, או לפחות בעוצמות שלו ובתדירות של ההפרשות שלו. אין לי סימוכין בעניין, רק הגיון שנבע מתוך דבריה של ד"ר T. שבטח תיכף תבוא ותגיד לי שאני מקשקשת בשכל... היי! אני מנסה לעזור. בכל מקרה שיהיה בהצלחה ובניחוח שושנים

למעלה