שאלה קשה...

mandanah

New member
שאלה קשה...

מצאתם בן/בת זוג , נראה לכם מדהים, אולי אפילו התאהבתם, החלטתם להתחתן. בא מכון ומציע לכם לעבור מבדק פסיכולוגי שמנבא בצורה מדעית ובדיוק של 95 אחוז האם הנישואין יחזיקו מעמד או תתגרשו. האם תעברו את המבדק? נא להניח לצורך הדיון כי השיטה היא אכן מדעית ומדוייקת ב-95%

תלוי במחיר !

בתור "בעלי נסיון" רובנו עם אגו גבוה מדיי לדברים האלו אבל מה שהמדע לא יכול לאמוד ולמדוד זה את התפתחות האדם ואת רמת המוטיבציה שלו לעניין אי לכך בספק אם בכלל יהיה ניתן לקבל את הרעיון

אצל גרושתי היתה ריגרסיה רצינית

כך שאם לפני 14 שנה רמת ההתאמה היתה באחוז מיזערי בנקודת הנחה ש.... היום התחזית היתה מצביעה על אי שפיות טוטאלית מצידי לחשוב על זה

הכול זמני

זו נקודת המוצא שלי, הכול זמני, אז בשביל מה צריך את מבחן הזמניות?

ozzz64

New member
שטות , מה זה נבואה מדעית

או מדע או נבואה , מאז שחרב בית המקדש הנבואה ניתנה לשוטים .

שוטי הנבואה

אין עליהם, ענקיים
הכול פאנאן

a n a t i 3 3

New member
אם אותו מכון מבטיח לי..

בדיקה יומיומית, לאורך כל הקשר אז אולי! מכיוון שמדובר באנשים, בשר ודם שגדלים/מתפתחים/משתנים.. הבדיקה הזאת לא תועיל.

mandanah

New member
קמת פרטים

מדובר במחקר על 700 זוגות, לאורך 13 שנה (!!) משנת 1992-2004 94% מאלה שהשיטה חזתה שיתגרשו אכן התגרשו בתוך פרק זמן ממוצע של 4 שנים. אז מה כאן לא מובן? השיטה שלהם עובדת! השאלה היחידה כאן האם יש לך את האומץ להציץ לתוך העתיד שלך, גם אם את מאוהבת ולהסיק מסקנות.

T i g e r R o n

New member
שטויות

על איזה אומץ מדובר בדיוק
יש מישהו פה שהיה בדיעבד מוותר על הילדים שיש לו מתוך הזוגיות שהיתה לו
התחתנתי וגם התגרשתי לא מצטער על אף רגע אחד, נהפוכו

יערית

New member
לא!

עבורי כל החוויה הזוגית והחיים בכלל זה ע"י ניסיון ובדיקה בשטח ולא עפ"י מכונות שיאמרו לי על פי תאריכי לידה,ניתוח פסיכולוגי וכו' שישנה התאמה לתווך ארוך או קצר.רוצה לגלות לבד.

לא צריכה שום מבדק שיגיד לי מה לעשות

מספיק לי לדעת שאני רוצה. זה הכי חשוב. השאר שטויות במיץ עגבניות.

חזקוש

New member
לי נראה שמבדק כזה

לי נראה שמבדק כזה שיכול למצוא אי התאמה, יכול גם להגדיר ולסווג מה הם התכונות הקיימות או החסרות בכל אחד מבני הזוג, תכונות שיצליחו לקשור באמיצות את החיים הזוגיים. מכאן לדעתי כדאי לכל זוג המתכוננן לחיות יחד ולקיים תא משפחתי להשתמש בשירות המוצע. אני סבור שרמת ההתאמה הבסיסית שונה בין זוג לזוג החל מדרגת לא מתאים בכלל ועד לדרגת מתאים מאוד, לדעתי גם זוג בדרגת מתאים מאוד עדיין יש לו מקום לשפר להקצע ולחדד את הקשר תוך ספיחת תכונות ודרכי התנהגות מחודשים. לכן יהיה זה רק רווח עם כל פרט בזוג ידע מה הן חסרונותיו כלפי בן הזוג האחר מה גם שידיעה כזו עשוייה בהחלט לעזור גם בקשרים אחרים. חזקי

למעלה