שאלה קשה

בנוגע לזה שאת לפעמים עצבנית

יכול להיות שאת חסרת סובלנות בגלל שאתם גרים עדיין עם ההורים ואת צריכה לדבר עם בעלך כמו ללכת על ביצים כדי שלא יתערבו או ישמעו את השיחות שלכם ושאין פרטיות שזה המפתח לקשר טוב. תחכי כשתעברו לחיפה תראי אין מצב הרוח שלך ישתפר פלאים.

זהבית 77

New member
לעיתים יש לי הרגשה של פיספוס |בלונד

רוב הזמן לא אבל לפעמים החיים (או אני) מצליחים להפתיע גם אותי יש לי רגעים קטנים של אושר .... החיים מילדות לא חייכו אלי ותמיד חשבתי שהנה עוד מעט זה ישתנה ושעוד מעט אני אהיה מאושרת לפעמים אני עדיין ממתינה לשינוי היו תקופות יותר מאושרות וגם פחות ... אני מרגישה שלא תמיד האושר נתון בידיים שלי ולא תמיד יש לי שליטה על הנעשה .... בגדול אני מסתובבת עם תחושה של החמצה אבל (כמו תמיד ) אני אופטימית אגב קאסי , אני לא צריכה לעצור ולחשוב על זה בערך פעם ביום אני עושה זאת

כמה שאני מבינה אותך

צרת רבים? תמיד האושר מעבר לפינה. תמיד צריך לקרות רק עוד משהו אחד ואולי שניים ואז אהיה מאושרת. ובינתיים יש לי חיים טובים ומשפחה נהדרת. איזה פספוס...

זה דווקא לא מסובך../images/Emo133.gif

ערב טוב , מה שלומכם.... האושר פנים רבות לו לטעמי ואין הוא נמדד בהיותו מצב קיים אלא מכומת הוא דווקא ברגעי האושר הקטנים הנשזרים להם לאורך הימים החודשים והשנים ונחקקים לנו בזכרוננו לעד... ואף כתבתי על זה שיר שקראתי לו "משל הזמן"...באם תרצו אביא אותו לכאן וזה יכול להיות רגע החופה , רגע הבשורה שאתה הולך להיות אבא..רגע הלידה עצמה ,או סתם ככה באיזה ערב בבית לאחר שמסיים לנקות ולוגם חצי בקבוק יין לבד וגם ללכת לים ..בלילה ולנשום עמוק עמוק את ריח המלוח... ביחד ולחוד כל אחד ואחת מאיתנו אוספים רגעים קסומים אלו המרכיבים את עולמנו מי יותר ומי פחות....ומקווה בשביל כולנו שנשכיל לאסוף רגעים כאלו כמה שיותר ושנדע להנות גם ממה שיש.. וכבר נאמר במקורות : איזהו העשיר השמח בחלקו... מחזיר... גבר אופטימי בדרך כלל

כל כך נכון וכל כך חשוב

להיות מודעים לזה. קורה ויש סיטואציות שהן אושר צרוף ואני כמו "מצלמת" אותן לזיכרון לעד. ועד היום אני מדפדפת באותו אלבום ונזכרת ברגעים המאושרים כל כך. ורגע כזה יכול להיות משהו כל כך רגיל ופשוט לכאורה כמו חיבוק ונשיקה של ילד קטן ומהמם.

למעלה